КБ: Чавдар Етрополе-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

danail stoychev
Контакти:

Re: КБ: Чавдар Етрополе-СЛАВИЯ

Мнениеот danail stoychev » 19 дек 2009 01:17

Дано мача да е след 2/3 крьга от пьрвенството за да могат играчите да са поиграли официални мачове а не само от мижавите контроли които белите играят в последните години с отбори от 2-3 дивизия от слаби пьрвенства..Доколкото знам мача е напролет но не разбрах коя дата,някои знае ли?

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 19 дек 2009 11:16

Aз търсих къде ли не ,но нищо интерестно!
Славия София

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Мнениеот white power » 19 дек 2009 11:27

Датите ще бъдат насрочени допълнително ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 дек 2009 12:00

Отличен жребий , стабилна бройка бели фенове в Етрополе , пълна концентрация , никакво подценяване и резонна победа за нас - така ги виждам нещата аз 8-) Подценим ли ги обаче , ще страдаме много :!:
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 дек 2009 22:01

:mrgreen:

С този треньор (Вили Вуцов), с тази игра (която демонстрирахме напоследък) и с новите попълнения (като Дани Пеев и другите, които Венци Стефанов обеща) :

Минаваме през Етрополе като бърз влак през малка гара :!: :!: :!: ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

LAVAN
Контакти:

Мнениеот LAVAN » 20 дек 2009 09:10

white power написа:Дано не вземем да окапем в етрополския Балкан. Надявам се момчетата в състава добре съзнават, че този мач отваря вратите към полуфиналите, където вече ще има само още три отбора. Купата продължава да не е цел за нас, като ще играем мач за мач навсякъде. Знаете, че не обичам да се поставят цели", коментира Стефанов пред Sportal.bg. :o
Защо Венци продължава да казва че купата не е цел за Славия и кога ще стане - като стигнем на финала ли? Или това ще е най лесното оправдание за евентуално отпадане. Без цели няма и купа, поне така мисля аз. Мисля че при този жребии е задължително класираянето на полуфинал.

Правилно ти е мисленето приятел. И аэ съм на същото мнение.Той никога не поставя цели.Току виж продал мача и всичко свършва,както всяка година и всеки път.На тоя ИЗРОД никога не може да му се вярва.Дано да биеме,защото това ни е единственото решение за играене в турнирите.Колко години ще чакаме още,за да играеме там където ни е мястото???САМО СЛАВИЯ

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 дек 2009 12:30

За съжаление май няма да вземем Дани Пеев , беше твърде хубаво , за да е истина :x Как 1 път не извади малко пари тоя дебелак , а иска винаги да е на печалба :evil:
Изображение

Върни се в “Славия”