Локомотив СФ-Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

SaMoBeLiTe
Контакти:

Re: Локомотив СФ-Славия

Мнениеот SaMoBeLiTe » 13 дек 2009 17:05

не се занимавай там къде не ти е работа :x !Бяхте 70 души с майките и бащите на футболистите!Вие не сте никакъв критерии за "Славия"5 години немате един силен мач срещу нас ... :mrgreen:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 дек 2009 17:28

Спазвайте добрия тон!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

smsprog
Контакти:

Вили Вуцов: Ако имах право да залагам, щях да сложа пари ...

Мнениеот smsprog » 14 дек 2009 08:21

Източник: http://www.sport1.bg/sport1/home

Вили Вуцов: Ако имах право да залагам, щях да сложа много пари за Славия в сайтовете: www.Bet365.com , www.UniBet.com , www.OffsideBet.com , www.PinnacleSports.com . Тежко и горко на тези, които подценяват мен и отбора ми.

Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов бе в голяма еуфория след победата на неговия отбор над Локомотив София в турнира за Купата на България. Вуцов определи играта на своя отбор в мача като „супер добра и блестяща”.

Според специалиста с тази игра Славия вече е фаворит в турнира.

„Много благодарности и сваляне на шапка на тези футболисти, аз им казах, че съм дал всичко от себе си. Благодаря на ръководството, че ми гласува доверие и направи така да видите тези момчета, че са блестящи футболисти и колектив”, заяви Вуцов.

„Супер добра и блестяща Славия днес, мачът не бе с много достойнства, но на лошия терен това се очакваше. Нашите играчи показаха, че имаха воля и характер. Повече думата несретници и слаби футболисти да не я чувам, видяхме, че Славия имаше футболисти”.

„През цялото време държахме инициативата, въпрос на време и ситуация бе кога ще изравним и ще обърнем мача. Червеният картон бе абсолютно справедлив и заслужен, малко преди него имаше директен червен картон на номер 3 от Локомотив, но така или иначе през второто полувреме казах на момчетата, че ще е грехота да не победим. Имаше хора, които направиха най-добрите си игри, видяхте един уникален Павле Попара, имахме 6-7 много добри футболисти, които ни донесоха победата”.

Относно шансовете на Славия в турнира, Вуцов коментира: „При всички положения сме фаворити, вече не сме аутсайдери.

„Много лошо тръгване, което за мен беше изненада, но след 9 загуби през миналия сезон, бе нормално да има проблеми, но видяхте, че качеството и духа се качваха с всеки мач и това бе абсолютно заслужено”, допълни щастливият Вуцов.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Вили Вуцов: Ако имах право да залагам, щях да сложа пари ...

Мнениеот LUDAKIS » 14 дек 2009 09:40

Няма лъжа няма измама определено Славия драпа нагоре с пълна сила :))) трябва им малко селекция и публика :lol: и ще се пише история :D
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Вили Вуцов: Ако имах право да залагам, щях да сложа пари ...

Мнениеот POPCORN » 14 дек 2009 10:57

какво се прави, че не залага и той.като почнат да ми се правят на света вода не напита.ако имах право...хахах първо кой те спира?второ и да залагаш как ще те хванат?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

LAVAN
Контакти:

Мнениеот LAVAN » 16 дек 2009 09:49

acmilan написа:И сега не ми казвай за титлите ви отпреди 70 години,защото по тази логика отбори като Дженоа и Торино в Италия трябваше да са грандове :lol:

Само една малка подробност:Ние винаги сме си били ГРАНД за разлика от вас.Я погледни статистиката ви срещу нас и тогава говори.Берое винаги съм ги уважавал,а и имам много приятели от там.Само, че за разлика от нас вие бяхте и продължавате да сте си сателитното отборче на цска и това ще продължава винаги.А ние винаги ще бъдеме ГРАНД,колкото и да ви е яд.СЛАВИЯ това е БЪЛГАРИЯ.От СЛАВИЯ е тръгнал футбола и СЛАВИЯ пак ще е онзи отбор,който винаги е бил.А вие пак ще сте в миманса и пак ще ви кръщават кака ли не още дълги години.Историята никой не може да я зачеркне още по малко пък ти.САМО СЛАВИЯ

Потребителски аватар
ultrasloko_sf

Мнениеот ultrasloko_sf » 16 дек 2009 19:37

пак ви усмислихме живота! вие живеете за нас и мачовете с нас.
победата за вас европата за нас,гордейте се и крийте знамената идваме :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 16 дек 2009 22:46

ultrasloko_sf написа:пак ви усмислихме живота! вие живеете за нас и мачовете с нас.

Щях да разбера мнението ти, ако не беше просто пoредното заядливо такова. Да осмисля живота ни мач с Локо Сф, КОЙТО НЕ НИ Е КРИТЕРИЙ, при положение, че дори на вашия стадион в последните години ако вземете дори една точка, предавате това щастие на поколенията и следват невероятни празници! Най-малкото е меко казано смешно. В последните мачове с тотални съдийски аванти, не успяхте да вземете и един мач е показателно. За славистите, в частност за мен, Локомотив би трябвало да е един от отборите, без особено значение за нас - отбор абонат. Хайде да спрем със заяжданиците, а да погледнем истината в очите, например за този мач, каквато е и темата: надпяхме ви, бяхте гости на собствения си стадион, бихме ви (за пореден път), при това с поредните съдийски аванти, които ви предоставиха угоднически! Хайде малко слезте на земята и не се заяждайте! Специално ти спазвай особено приличие и не се занимавай с глупости!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

LAVAN
Контакти:

Мнениеот LAVAN » 20 дек 2009 09:25

ultrasloko_sf написа:пак ви усмислихме живота! вие живеете за нас и мачовете с нас.

Погледни статистиката и виж кой кого е побеждавал повече и след това ми говори за кой победата езначима.Вие сте като един Ботев за нас например.Нищо повече,без да искам по никакъв начин да обидя феновете на Ботев.Вие за нас не сте проблема.Нашият проблем е w-с.-то,който всяка година дава на така наречените грандове мачовете и превърна СЛАВИЯ в средяшки отбор,какъвто вие винаги сте били.САМО СЛАВИЯ

Върни се в “Славия”