СЛАВИЯ-Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SportistSVG
Контакти:

Re: СЛАВИЯ-Черноморец

Мнениеот SportistSVG » 22 ное 2009 21:05

Parmalat написа:
Siegfried написа:Честитя победата на Славия - защото тя е напълно заслужена :!: Белите играха с много хъс и постигнаха целта си !
Но какво мога да кажа за любимия си отбор Черноморец :?: За мен това им беше най-слабият мач от началото на сезона :!: Мога само да похваля Паскал Борел - той спаси много положения и за мен той беше най-добрият за акулите :!: Не знам защо - но сините паднаха пак - а предстоят трудни мачове срещу Черно море и Локо София :!: Надявам се да се стегнат и да забравят отвратителния си мач днес :!: Съдията допусна една единствена грешка - а тя е - че не показа червен картон на Николай Кръстев :!:

+ 1 Черноморец ще играе тази година в Европа ;) на 3,4 място ще е според мен

Много точно мнение ! И аз мисля,че Черноморец ще играят в Европа догодина,но за шампиони им е рано...

п.С:Колкото до мача,Славия игра много добре,Сашо Младенов игра изключително полезно (брат му играе в Спортист също е много добър,изглежда Стойчо Младенов ги е научил :) )

УСПЕХ !
http://sportist-svoge.net

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 23 ное 2009 02:01

Много ценна и сладка победа. Нашите футболисти играха с голямо желание, създадоха много положения, нещо не особено очаквано на фона на най-слабото нападение в групата преди този мач, и проявиха характер, след като Черноморец на два пъти изравняваше в рамките на няколко минути.

Черноморец ми направи много добро впечатление с изключително непознатата, за българските представи, тактическа дисциплина. Което прави победата ни още по-приятна. Успех на "акулите" в предстоящите мачове!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Great Blue Shark
Контакти:

Мнениеот Great Blue Shark » 23 ное 2009 11:40

За съжаление се доказа ,че Славия е тотаджийски отбор/не визирам спонсора им/.
Най-непредсказуемият отбор.Играят срещу Ч-ц,сякаш ако не победят изпадат,а досега посредствен футбол.Другият кръг падат в Пловдив :o .
Дано да се хвърлят така и на Левски,Литекс и ЦСКА, но стига сме мечтали - знаем че няма да играят нищо.И овчата глава ще се оправдава пак с рефери и подобни глупости.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 ное 2009 12:08

Great Blue Shark написа:За съжаление се доказа ,че Славия е тотаджийски отбор/не визирам спонсора им/.
Най-непредсказуемият отбор.Играят срещу Ч-ц,сякаш ако не победят изпадат,а досега посредствен футбол.Другият кръг падат в Пловдив :o .
Дано да се хвърлят така и на Левски,Литекс и ЦСКА, но стига сме мечтали - знаем че няма да играят нищо.И овчата глава ще се оправдава пак с рефери и подобни глупости.

Жалко, че такива като теб, от яд ли, не знам от какво, имат потребност да говорят необосновано и за мен пълни глупости. Според теб Черноморец надигра ли ни? За мачовете с ЦСКА и Левски този сезон не отричам, че бяхме трагични, но с Литекс изиграхме добър мач. Това за съдиите да не би да го отричаш?! Как ни свири с ЦСКА, където така или иначе щяхме да паднем? Как ни свири с Локо Сф, които също ни надиграха? С вас беше черешката на тортата! :idea: :!: Нямам претенции да сме най-добрите, но специално в мача с Черноморец, трябваше разликата в головете да е по-голяма, за да се отрази реално показаното от двата отбора!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Славия”