tprodanov написа:Не знам за кои цифри и факти говориш. Ако имаш предвид онова дългото повествование на ГА - с него се занимах точно с пърия и последния факт, а именно за държавното първенство 24та и за Гунди. Мисля, че и за двете е достатъчно ясно, ако искаш да ти ги оборвам точка по точка, може, ама ще стане бавничко, но пък не виждам смисъл. Че Левски е бил толериран - това е факт, аз не го отричам. Това е било заради факта, че е придобил огромна популярност и в управляващите е имало негови привърженици, които са успявали да толерират отбора епизодично. Във всички случаи обаче, това не е била линията на партията, по която линия Левски е получил много повеч удари, отколкото епизодичните побутвания. Вас са ви гонили веднъж от собствения ви стадион, нас три пъти. И понеже говориш често за титли - питам те още веднъж - какво е съотношението на титли по време и след комунизма на Левски и същото съотношение на Славия?
Не приемам акцента върху "епизодично", тъй като толерирането е било постоянно и цифите го потвърждават! Както по титлите и успехите на Левски, така и по съпоставката "преди" и "след" датата 9-ти септември.