Тема за Велислав Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Удари ли часът на Вили Вуцов ?!

Мнениеот slavia_forever » 07 ное 2009 15:38

Cesc Fabregas написа:
marmi52 написа::mrgreen:
...
Той е длъжник и на немногобройната, но изключително интелигентна и търпелива публика на "Славия", която прие блудния син Вили Вуцов за втори път ...

Славист, тва май е поздрав за тебе :lol: :lol:

Дори и да не е поздрав конкретно за мен, това ме ласкае, заради феновете на Славия, които наистина са изтърпели толкова много. Благодаря на marmi52 за написаното от него. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 ное 2009 16:14

:mrgreen:
Пуснах темата изхождайки от усещането, че Вили Вуцов чака своето доказване, което (засега !) така и не идва !
Знаете как беше напъден от "Левски" преди да му бъде даден шанс реално да покаже на какво е способен ! Оттогава Вуцов гори от желание да докаже, че е бил неоценен ! Засега в "Славия" престоя му е скромен. И ето, че утре му се отдава възможност да победи ЦСКА ...
Имам предвид, че с една победа над ЦСКА утре Вили Вуцов би постигнал няколко неща ! Победа над ЦСКА, си е победа над ЦСКА, независимо в какво състояние е отбора ! Всеки треньор победил армейците има основание да се гордее с това !
От друга страна всички знаем, че Вуцов си е левскар и така ще може да помогне на "Левски" да стопи разликата до вечния враг ...
Що се отнася до определенията ми за бялата публика - пиша това, което мисля ! Не крия симпатиите си към белия отбор :!:
Все пак се стремя да бъда обективен и да не обиждам никоя публика и никой отбор ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 ное 2009 16:25

Часът на Вили и на Славия удари :!: Писна ми вече от цирковете в ЦСКА и си мисля , че те няма как да не дадат отражение :) Ако съдията не се намеси , Славия няма да загуби този мач :!: А Любо ще го уволним , този път окончателно :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 07 ное 2009 16:42

slavia_forever написа:
Cesc Fabregas написа:
marmi52 написа::mrgreen:
...
Той е длъжник и на немногобройната, но изключително интелигентна и търпелива публика на "Славия", която прие блудния син Вили Вуцов за втори път ...

Славист, тва май е поздрав за тебе :lol: :lol:

Дори и да не е поздрав конкретно за мен, това ме ласкае, заради феновете на Славия, които наистина са изтърпели толкова много. Благодаря на marmi52 за написаното от него. ;)

Моят дядо (стар славист) често казваше, че глупав човек славист не става ! През живота си наистина не съм срещал глупави хора, които да са фенове на "Славия" ...
Твоите мнения "slavia_forever" потвърждават това, че славистите са умни и интелигентни хора и никога не са били лумпени !
Както се казва - като не можем да надделеем с количество над феновете на другите отбори, да надделеем с качество ! ;)
И дано утре на "Българска армия" победата да е за отборът в бяло :!:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 ное 2009 18:52

marmi52 написа:

Моят дядо (стар славист) често казваше, че глупав човек славист не става ! През живота си наистина не съм срещал глупави хора, които да са фенове на "Славия" ...
Твоите мнения "slavia_forever" потвърждават това, че славистите са умни и интелигентни хора и никога не са били лумпени !
Както се казва - като не можем да надделеем с количество над феновете на другите отбори, да надделеем с качество ! ;)
И дано утре на "Българска армия" победата да е за отборът в бяло :!:

Това, което твърдиш, е доказано за пореден път във всичко, изписано от самия теб. Още веднъж ти благодаря! Ти си поредната причина, да се чувствам горд, че съм Славист! :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
smolianov
Контакти:

Мнениеот smolianov » 07 ное 2009 21:44

Абе, да сте забелязали, че всички бели имаме по един дядо - стар славист (мир на праха им, повечето си отидоха). Искам да кажа, че това е като някакво наследствено заболяване... :lol: Не зависи от теб, не се лекува, просто даденост. И всичките го носим с гордост.
А за Вили не знам, той ще мине и замине, ако бием на армията - поне ще ни осмисли сезона...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 07 ное 2009 23:02

Mного слаби за да ни биете ;) пожелавам ви успех освен утре, симпатични сте ми защото баща ми е от вас.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 ное 2009 20:54

Седнал съм пред телевизора и си гледам мача и се замислям, че винаги когато играе отборът на Славия с някой от другите софииски отбори, винаги съм предпочитал Славия да победи. Гледах положението за първият гол, и изведнъж се усещам колко много искам тези бели мекерета да получат гол, и то не заради нещо друго а само и само заради циганските номера на които ги е научил "овчата глава". От този сезон явно всичко се е променило - този буклук Ви е съсипал иначе така симпатичният отбор и щом на мен на който сте му били симпатични вече не може да Ви понася като отбор, как си представяте някой да иска да стане славист?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
paparazzo
Контакти:

Мнениеот paparazzo » 08 ное 2009 22:53

botev_1912 написа:..... този Ви е съсипал иначе така симпатичният отбор...

абсолютно съм съгласен с това-нашия отбор си има много сериозен потенциал и мисля,че можем да играем доста по различен футбол....обаче първо конюктурата е такава в момента и треньора и той е мисля с леко съмнителни качества за голям клуб..... :cry: :cry:

minioro
Контакти:

Мнениеот minioro » 17 ное 2009 12:15

има ли хора,които наистина вярват,че този треньор е за славия?!?!?!за мен той изобщо не е за там.на нищо не е научил футболистите.почерка на треньора винаги си личи,макар в отбора да няма звезди,ако треньора е добър ще сработи добър и боеспособен колектив,който да се противопоставя на всички български отбори успешно,защото нивото в България си е трагично.и на фона на и без това трагичното ни ниво да гледам любимия отбор най-трагичен ми е просто мъка...най-трагичен от първите 6-7 отбора в А Група,да не кажа 8-9...това е жалката действителност и Венци май не иска да променя нищо.Защото Вили Вуцов е доказан неспособник и говори повече от колкото работи.Наджи Шенсой за мен е доста по-добър вариант и не е скъп,друг треньор с почерк е Стефан Грозданов...има и други,които ще се справят много по-добре от това недоразумение,което само плаче че му пречат,а истината е че футболистите му не са научени на нищо като цяло...

Върни се в “Славия”