Радуканов фаворит за нов треньор на Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Re: Радуканов фаворит за нов треньор на Славия

Мнениеот Брабиняка » 20 окт 2013 23:58

Очаквано - поне според мен. Чичо Венци не веднъж е заявявал, когато Радуканов беше в ЦСКА (първия път), че харесва работата му и ще търси подобна промяна и за Славия. Мисля, че именно заради това ще бъде оставен да налага своите виждания, без някой да му се меси в работата. Както по-горе са написали от титан едва ли има по-лошо, тъй че може и да потръгнат нещата при вас. Успех!

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 20 окт 2013 23:59

Не мога да разбера треньори които отиват да работят за хора като В.Стефанов или Т.Батков.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 окт 2013 00:05

ivailo1403 написа:Не мога да разбера треньори които отиват да работят за хора като В.Стефанов или Т.Батков.

Ами и те трябва да живеят, нали ?
Изображение

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 21 окт 2013 00:35

Радуканов може да спаси Славия от изпадане.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 21 окт 2013 01:03

Срамота е с тези играчи Славия да е 12-та. За Радуканов мисля,че най-малкото което ще направи, е да спаси тима от изпадане.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 21 окт 2013 07:54

Svetlio написа:Срамота е с тези играчи Славия да е 12-та. За Радуканов мисля,че най-малкото което ще направи, е да спаси тима от изпадане.

Радукана е пълен безхаберник!Единственото положително качество е че работи за 2-3 хилки на месец или колкото му дадат! :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 окт 2013 09:13

Петко Петков и Здравко Здравков ще влязат в щаба на треньора Милен Радуканов в Славия. До момента Здравков беше помощник на досегашния треньор на "белите" Асен Букарев, а в последните години Петков работи в Литекс. Росен Кирилов също ще бъде помощник на новия старши треньор на "белите". Милен Радуканов заменя Асен Букарев, който по-рано днес заяви, че резултатите на Славия не му позволяват до остане на поста.

http://www.sportal.bg/news.php?news=453667
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
SpartakFan
Контакти:

Мнениеот SpartakFan » 21 окт 2013 09:28

Радуканов е добър ,но ако иска да направи някакви успехи със Славия според мен бат Венци трябва да го остави малко да работи и да не му се бърка в работата , а и не само в Славия по принцип във всички отбори трябва да е така.. поне 1 година да се работи и след това да се тегли чертата. Ако застане начело на Славия му пожелавам успех и дано Славия върне публиката си на стадиона съвсем скоро!

Поздрави. :)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 21 окт 2013 09:31

Единствения при който тоя клуб показва някаква що годе игра е Велислав Вуцов. Особено при първия си престой, когато изкара цяла година беше направил от тях машини. И Галин Иванов и Жоазиньо и още няколко играча ги искаше всеки един български отбор, че даже и от чужбина. Но явно с Венци Стефанов Вили не може да работи. Венци Стефанов иска като дойде някоя оферта за играч веднага да се продава, и всяка година да излиза от школата по един Чавдар и един Благо, или поне Димитър Рангелов. Е не става така. Вили иска да си прави селекция, не да разпродава на килограм. А със всички други треньори нищо не играят и се борят за изпадане. Как е Херо за Черноморец, така е Вили за Славия според мене.
Иначе за Букарев: "Асен Букарев, който по-рано днес заяви, че резултатите на Славия не му позволяват до остане на поста."
Това направо кърти. По тая логика Мойс не знам какво трябва да направи. Може би да се изсели от Англия.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 окт 2013 10:53

Букарев беше най-очевидната грешка сред треньорите в А група. Това слагане на млади треньори
които допреди някоя година са били футболисти и без никакъв опит като треньори в А група е грешно. Да може
да се окаже верен ход както когато Радуканов вдигна ЦСКА и спечели купата но в повечето случаи не се получават нещата.
Радуканов игра в ЦСКА,Левски и Локо Сф май в Славия не е бил футболист или бъркам?
Мен лично ми е симпатичен като треньор и му пожелавам успех но Славия е почти без шансове за първата 7-ца дано
ме опровергаят но трудно. Все пак във втората седмица от 7 отбора 4-ри изпадат така че Венци ще може да направи търговийка пак
но няма да е същото.

Върни се в “Славия”