pesho_1913 написа:Кофти резултат и за двата отбора. На два пъти повеждаме, но явно след всеки гол сме се прибирали в защита и това е изиграло лоша шега. Просто Букарев не се научи, че това не е начинът...
Пешо, ето ти обективна информация за срещата от привърженик на Черноморец присъствал на мача.
fen na Slavia написа:Нейчо ,благодаря за подробната информация за срещата.Нейчо, радвам се, че има такива хора като теб!Молбата ми към теб е да на напишеш Славия наистина ли играха слабо,а двата гола са плод на случайности .
Не. Славия не игра слабо, а във футбола случайни голове няма. Виж леки и нелогични - има, а на нашия Черноморец му е пълна "кошницата" с такива. Иначе Славия контраатакуваха чрез тъмнокожото си момче ( Сантос ли беше ?) и изнасяше бързо топката в нашата половина.
В същото време затваряха постъпите към вратата си, но изпитваха "неудобства" при нашите флангови атаки и при бързите ни разигравания. За наше съжаление шеметните ни и безметежни отигравания завършваха в случаите, когато Преслав или Ванчо Траянов се докоснат до топката. Амари, Манзоро, Фонсека и Чико са, като шевни машинки и на няколко пъти демонстрираха сработеност, която до преди месец тотално липсваше. В "машинката" ни обаче имаше "бурмички", които я блокираха и отборът ни зацикляше в "празни" действия. До момента, в който Преслав Йорданов беше на терена централните ви защитници нямаха много работа. Младото ви момче беше стабилно, но веднъж фаулира в гръб нашия таран и получи жълт картон. Живко Желев беше стабилен, Радо Димитров - също. В общи линии гледах отбори от една черга. Ние имахме много възможности най-вече през първото полувреме, когато Чико и Фонсека бяха изведени сами срещу Петков, но и в двата случая биха в тялото му. В 41' пък след центриране на нашия Фонсека Амари от 3-4 метра ( с глава) нанесе много силен удар, но буквално в тялото на вратаря. Тук обаче иде реч и за класа у пазвантина ви.

В този мач вие имахте вратар, а ние играхме без такъв. Славия имаше два точни удари към нашата врата и двата удара бяха точни, без сила, с парабола и в...обсега на нашия Ник Дашев. Факта, че публиката ни не издържа и открито започна да скандира неговото изваждане и името на Стоян Колев ( резерва в ЦСКА ) казва всичко за играта на вратарчето ни. Дузпата ни в последната минута беше много пресилена според мен, въпреки, че 15' преди това едно по-истинско спречкване в наказателното ви поле не беше отсъдено...Все пак в последната минута имаше някакъв реверанс към нас. Реверанс, с който ние не сме свикнали де. Иначе с оглед на събитията на терена, развитието на мача и показаното, като игра мисля, че резултата е напълно резонен. Друг е въпросът, какви са били очакванията на нас, като фенове и на самите футболисти. За разлика от мача с Левски си личеше, че се стараем, но малшанс и неадекватност под рамката на вратата ни за пореден мач ни лишават от пълния комплект точки...Като цяло точката, която постигнахте/ме в мача е, колкото заслужена, толкова и недостатъчна с оглед на класирането ни/ви в момента.