Асен Букарев е новия треньор на Славия! ЗАСЕГА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: Асен Букарев е новия треньор на Славия! ЗАСЕГА?!

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 05 юни 2013 17:36

haha написа:
LordSirAlexFerguson написа:
Genius. написа:Честито.............

ИзображениеИзображениеИзображениеKakво ''честито''че взеха неуспялата цесекарска яловица Асен БукакевИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

А най-смешното е, че Букарев игра и в калъфкарите от Подуяне.

беше слуга на герена,играл е той ама друг път ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 06 юни 2013 10:21

Славия изпрати
Най-тъжната 100-годишнина

Белите донесоха радост на другите отбори, но не и на себе си

Симеон Кичуков

Едва ли има човек, който може категорично да даде някаква оценка за сезона на Славия. Просто годината за белите беше изпълнена с върхове и падения. Истината обаче е, че тимът завърши кампанията по същия начин, по който я и започна.
Още преди началото на сезона Венци Стефанов и всички около него обявиха как Славия ще гони нещо голямо по случай 100-годишния си юбилей. Основната цел беше Купата на България, но според мнозина и място в тройката не беше за подценяване. В крайна сметка нищо от това не стана както си го мислеха на Овча купел. Наистина Славия беше в тройката, но само до 6-ия кръг. После получи такъв шамар, че на всички свят им се зави. Даже шамарите бяха 5 на брой, след като Литекс отнесе белите с 5:0 край Покрития мост. Някъде в Ловеч започнаха проблемите на Славия и на треньора Мартин Кушев. Белите влязоха в серия от 10 поредни шампионатни мача, в които бяха без победа, а в първите 6 дори не успяха да вкарат гол. Така големите амбиции на Славия се сгромолясаха, а всички на Овча купел слязоха на земята.
След огромните неуспехи беше редно да се направи и рокада и тя стана факт, даже закъсня. Венци Стефанов се помири с Велислав Вуцов и треньорът дойде точно преди последния мач за полусезона. Вили влезе ударно, след като отстрани Ботев Пд за купата и го премаза с 3:0 в София. До голяма степен това вдъхна кураж на белите и вяра, че все пак не всичко е загубено. В крайна сметка в "А" група се видя събуждане, но огромното изоставане от есента остави отбора без шансове за нещо голямо. Така на дневен ред остана Купата на България. Там, къде с късмет, къде с малко повече опит, белите стигнаха чак до 1/2-финалите, но отпаднаха от Берое заради идиотски грешки.
Все пак не може да се отрече, че отборът записа много добър актив през втория полусезон. Белите завоюваха 26 точки, като загубиха само 5 пъти. В началото на 2013 г. Велислав Вуцов обяви, че максималният брой допустими загуби през пролетта е 4. Славия обаче допусна с една повече. Точно заради това оценката не може толкова категорично да се отчете като положителна или отрицателна.
Истината е, че Славия не изневери на себе си. И този път белите донесоха повече радост на другите отбори, отколкото на себе си. Точно по този начин в последния кръг от сезона белите излязоха да чистят името си. Може да се каже, че играха за себе си, но в крайна сметка накрая най-доволен остана Лудогорец. Но дори и хиксът на Герена, който направи разградчани шампиони, не можа да разсее сенките от Овча купел. Не и докато през сезона имаше мачове като тези с Локомотив Сф (1:2) и Ботев Вр (1:2). Защото точно такива срещи направиха така, че Славия да отбележи най-тъжната си годишнина.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 юни 2013 16:01

Локомотив победи с 1-0 във Своге ;)
И то заслужаено и без уговорки :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 06 юни 2013 16:03

favaca8888 написа:Локомотив победи с 1-0 във Своге ;)
И то заслужаено и без уговорки :P

Дет се вика- честото!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 06 юни 2013 16:23

Венци Стефанов: За "Левски" е зле, за футбола - добре 1 952

06.06.2013 10:00 | Футбол БГ

СВЪРЗАНИ ТЕМИ

За две седмици Венцеслав Стефанов и "Славия" влязоха в устата на всички. Тимът направи 1:1 с "Левски" и отне титлата от ръцете на "сините", а мачът от последния кръг бе съпътстван от обвинения, заплахи и скандали.
С драмата "Славия" сложи точка на сезон, в който отпразнува стогодишнина, изпита разочарованието от провала в опита си да стигне евротурнирите и... се разтресе от промени, включително треньорска.
Пред "Труд" Стефанов говори на теми около отбора си и футбола у нас.

Напрежението около мача с "Левски"
Скъсаха ми телефона в седмицата преди мача, най-вече журналисти и фенове. От "Левски" не са звънели, те бяха в еуфория, как ще се унижат да ми се обадят. Те мача не го брояха. От Разград също не са звънели. Много бяха приказките, легендите и митовете. "Славия" изигра един обикновен мач и взе точка. Съгласен съм, че за "Левски" не се случи най-доброто, но за футбола - мисля, че да. Имаше феърплей. Трябваше да се случи това, за да се отрезвят някои хора.

Заплахите към Вили Вуцов и Георги Петков
Прости хора колкото искате. Заплашиха Велислав и Гошо Петков. Имам няколко телефона, но няма да стигам до прокуратурата. Няма смисъл, всичко е минало. Това, което се случи с тия заплахи, не беше неочаквано. Аз затова и не отидох на мача. Там щеше да е десетократно по-лошо. Не от страна на Батков и хората около него в ложите. Притеснява ме една клика, една орда лумпени край тях. Имаха наглостта да ми звънят и да споменават детето ми, семейството ми...

Половин България ме поздравява
Питаха ме какво е да знаеш, че половин България мисли, че сме длъжни да паднем. Първо, привържениците на "Левски" не са половин България. А и да не забравяме, че другата половина, или например три четвърти, искаха да спрем "Левски". За да възтържествува правдата. Сега ми благодарят, поздравяват ме. Вчера бях в едно министерство по работа, а там има много интелигентни и образовани хора. Почти всеки ме поздрави и ми стисна ръката. Не знам от кой отбор са тия хора. Но явно са обективни, видели са реално нещата. Цяла година надуваха гайдата - "Левски" шампион. Както казва обаче класикът Петко Бочаров - да, да, ама не.
Фенове ми се обадиха и обещаха да пратят сръбски оркестър пред дома ми, ако спрем "Левски". Е, изпуснах го това шоу, защото бях далеч от София. А щеше да е интересно... Кой знае, може да има друг повод.

Изхарчих парите от Домусчиев
Тия пари от "Лудогорец" аз ги похарчих вече! За какво ли? Ексклузивно пред вас разкривам: За кафета! Да, точно така... Само че от скъпото кафе си купих.
Чух онзи ден, че Кирил Домусчиев е казал за нашите отношения, че не са добри. Така е, а беше различно. Навремето бяхме приятели по съвсем друга линия извън футбола. Но след мача в Каварна (6:0 за "Лудогорец" над "Славия" преди година и половина - б.а.) нещата се промениха. И двамата си знаем защо.
Аз го поздравих за титлата и се радвам, че я спечелиха те. Мисля, че са най-добрият отбор. Пожелавам им успех в Шампионската лига, дано стигнат групите.

Загубата от "Ботев" (Враца)
И за тоя мач се наслушах на какви ли не дивотии. Защо не сме играли с пълни сили. Играем срещу всеки. Мачът "Славия" - "Ботев" (Враца) се игра на сто процента. Но веднага след него имахме гостуване на "Лудогорец". Искахме да запазим 4-5 играчи, които висяха с картони. Други бяха преуморени от цикъла сряда - събота. Никой не бива да ни съди, а решението кой мач е по-важен взех лично аз. Имаме си приоритети и знаем кога може да си позволим леко отпускане и да дадем въздух на играчите. Лично за мен мачът в Разград бе жизненоважен и съм убеден, че ако не беше случайният втори гол на "Лудогорец", и там щяхме да направим равен.
Който мисли, че Враца може да даде пари на "Славия" да падне, е луд.

Провалът за купата
Голям шамар беше загубата от "Берое" на полуфинала. Не съм допускал, че ще отпаднем от този съперник. Когато изтеглиха жребия, бях убеден, че сме на финал. Явно аз също сбърках, подценихме нещата, сложихме каруцата пред коня. И си изпатихме.
По ирония на съдбата "Левски" подходи по подобен начин преди мача с нас и също се провали в техния "финал".

Крайно време беше за таван на заплатите
Кризата у нас е периферна на случващото се из Европа. Таван на заплатите има навсякъде във футбола. В България, като сравним парите, които вземат хората извън играта, и тези на футболистите - те са като принцове!
Вместо да са мотивирани от шанса, който имат, повечето се занимават с глупости, гелове, компютри и турбофолк. Вместо да работят, за да живеят добре и децата, и внуците им. Всички млади хора и голяма част от обществото като цяло се превръщат във фейсбук маниаци.
Малко говорим за футбол, а по цели страници в спортните вестници има за това дали Ники е с Алисия, Божинов с Николета, кой с коя е спал и на какъв турбофолк са присъствали. Не ги разпознават по номерата на фланелките, а по прическата и снимките от жълтите вестници.
Много по-рано трябваше да има таван на заплатите. Чета и за ЦСКА, и за "Левски", че ще го правят. Да даваш 15 000 евро на псевдоимена - това е безумие. В "Литекс" нещата тръгнаха, когато Гриша Ганчев каза "стоп" и даде шанс на младите. Това е и целта на "Славия". Не мога да гледам как сме изградили школа с 600 деца, а нямаме нито един в първия отбор.

За фейсбук и Галин Иванов
Този, който написа във фейсбук "Само "Левски", е и този, който плака в съблекалнята след ремито с тях. Имам особено мнение за Галин Иванов. Той има качества за голям футбол. Дано си изчисти главата, защото прави силни мачове, полетява на гребена на славата, която смята, че е заслужил, и става голям.
Казва ми, че не го обичам. Напротив. Те бяха като сиамски близнаци с Меси (Радослав Димитров - б.а.), а ето че единият стъпи здраво, промени някой неща в себе си и вдигна нивото. Радо е вече национал.
Ако Галин не се чувства комфортно в "Славия", да ми каже. Но ако има акъл в главата, ще се стегне и ще играе голям футбол. Ако го иска "Левски" и той желае да играе там, сядаме и разговаряме. За Меси е невъзможно - неговото ниво не е за друг български отбор и няма да отиде на "Герена".

Договорът за тв правата е крачка ...встрани
Договърът за телевизионните права не е крачка напред, а встрани. Платеният канал е единственият правилен вариант. Този, които влиза от втора във Висшата лига на Англия, взема 140 млн. паунда. Ние на новака в "А" група надали и 1400 лв. ще му дадем. Като Лом и Лондон сме.
Начинът е платен канал. Поне 100-200 хиляди ще си платят да гледат. Имахме желание със Стилиян Шишков да го направим. Но не стана. Този, който го пусне, ще е най-гледаният телевизионер. В Румъния правата за първенството струват 105 млн. евро, в Сърбия м.г. имаше 150 000 абонати, които си платиха по 10 евро на месец. Това са 15-16 милиона на година. Трябва да крачим в крак с прогреса, а не да тъпчем на място. Навремето на оградата на поделение от Строителни войски пишеше: "Строим и бдим!" И една нощ някой беше надраскал отдолу: "Бдим да не падне построеното..." И нашата работа е така във футбола.

За юбилея - 6, на отбора - 3
Стогодишнината бе чудесна с нещата извън терена. На комитета по организацията, на журналистите в него, на феновете, на всички в клуба пиша 6. На това на терена давам оценка 3. Не оправдахме очакванията, за което аз поемам основната вина.

Изумен съм от Любо Пенев
Изумен съм от националния отбор. Когато Любо Пенев пое отбора и видях първия състав, който извика, мислех, че ще се провали. Достоен е за адмирации с това, което прави. Трябва да застанем твърдо зад него. Показа как без много приказки, а с работа, дисциплина и вяра в хората, които си събрал, може да има успехи. Той е примерът, който съм дал на новия ни треньорски щаб как да се работи в "Славия".

Потребителски аватар
vallige
Контакти:

Мнениеот vallige » 06 юни 2013 19:02

Фергюсън дава 1М паунда да е треньор на Славия а Челси дава Мауриньо за ВИЛИ ВУЦОВ.

Потребителски аватар
vallige
Контакти:

Мнениеот vallige » 07 юни 2013 16:40

нов син лакей ще се учи при нас

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 10 юни 2013 13:37

vallige написа:нов син лакей ще се учи при нас

Делон, редно е да му дадем време на Букарев да покаже какво може .

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 22 юни 2013 11:35

maymun 1914 написа:Венци го уволни,защото Вуцов не даде мача на Левски. :lol: :lol: :lol:

Полузащитникът Антонио Ливраменто напусна Славия, за да продължи кариерата си в родна Португалия. 31-годишният халф се раздели със столичани след само 6 месеца, след като преди това игра една година в Берое.

"Прекратих договора си със Славия заради неполучени заплати и премии. Имах обещание, че ще ми платят част от дължимото, но не спасиха думата си. Затова прецених, че най-доброто за мен е да напусна", обясни Ливраменто. Той води разговори с два клуба и очаква в близките дни да има яснота къде ще продължи кариерата си.

"В контакт съм с отбор от лигата и с още един клуб от втора дивизия. Мисля, че в следващите няколко дни нещата ще бъдат уточнени. Трябваше да приема намаление на заплатата в сравнение с това, което получавах в България, но парите не са всичко. Избрах да дам приоритет на семейството, тъй като дъщеря ми започва училище през есента", обясни халфът. Той призна, че опитът, натрупан в българското първенство му е бил полезен, но му е липсвал португалския футбол. "Българският футбол е много тактически и се разчита основно на физиката", е мнението на халфа. За година и половина в България Ливраменто разкри, че е видял неща, които не е вярвал, че съществуват във футбола. Той даде за пример събитията от последния кръг на изминалия сезон, в който Славия завърши 1:1 като гост на Левски и поднесе титлата на Лудогорец.

"Ситуацията беше много странна. Шампанското беше изстудено, те се нуждаеха от победа, за да станат шампиони, но ние направихме равенство. След мача ни нападнаха, хвърляха камъни по нас и трябваше да чакаме един час, за да напуснем стадиона с полицейски ескорт", коментира Ливраменто. Той призна, че в съблекалнята на "Герена" неговият съотборник Димо Атанасов е плакал заради изпуснатата от Левски титла.

"Вярно е. Това е нещо невероятно, но в България станах свидетел на неща, които никога не съм мислил, че мога да видя във футбола. Именно затова съм още по-радостен, че се завръща в в Португалия", каза Ливраменто.

Етикети: левски ливраменто славия

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 юни 2013 10:01

Това е от блиц ;-)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Славия”