Славия уволни Вили Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: Славия уволни Вили Вуцов

Мнениеот favaca8888 » 05 юни 2013 23:35

ха Букарев е локомотивец :lol: :lol:
Между другото е възпитано момче ще "свърши работа".
:P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 06 юни 2013 08:32

Аз като представител на феновете на Пирин Гоце Делчев решително протестирам срещу уволнението на "еталона" за феър плей -Вили Вуцов!
След "честно" изиграните мачове на Славия срещу противниците на Пирин ,а именно Ботев Вр. И Локо Сф. неврокопската агитка цял месец тренираше песни на "благодарност" към белия наставник....Излиза ,че цял месец треировки са отишли на вятъра...
Искрено молим Чичо Венци да върне Вуцов!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 06 юни 2013 14:47

plamen_ch написа:Аз като представител на феновете на Пирин Гоце Делчев решително протестирам срещу уволнението на "еталона" за феър плей -Вили Вуцов!
След "честно" изиграните мачове на Славия срещу противниците на Пирин ,а именно Ботев Вр. И Локо Сф. неврокопската агитка цял месец тренираше песни на "благодарност" към белия наставник....Излиза ,че цял месец треировки са отишли на вятъра...
Искрено молим Чичо Венци да върне Вуцов!

Вили какво е виновен, че В.С. е решил да продава мачове? Нали знаеш, че ако някой му се опълчи, веднага ще бъде изхвърлен. Перфектен пример е сегашната случка ;)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Славия”