Берое-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/2 финал - реванш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/2 финал - реванш
Коце,това което си написал е точно,но тези неща си ги говорихме с теб още в началото на сезона.Лошото е,че всяка година си ги припомняме и това вече ме прави голям песимист за бъдещето на Славия. Предстоящите мачове с ЦСКА и Левски също са ясни,отново играчи като,Лазаров,Г.Петков,Т.Колев и компания.....ще се "уплашат" от съперника и т.н. ...цирка сме го гледали,че чак ни е омръзнал.
Първо честито класиране на Берое!!!С оглед играта във двата мача напълно заслужено!!!Колкото до нашият отбор мога да характеризирам играта ни с три думи:ЗЛЕ ОРГАНИЗИРАН ХАОС!!!И за децата е ясно,че Овчата глава не става за тренъор.Не говоря само за този мач.В нито един мач до сега не видях да играем нещо да отделни проблясъци имаше но толкова.Според мен Ръководството на Славия няма интерес Славия да играе в Европа и от там е главният проблем!!!А и да не се лъжем ако се бяхме класирали на финал и го бяхме спечелили какво от това!!!С тази игра освен да се изложим друго няма какво да стане!!!Да щяхме да имаме купа за 100-годишнината но щеше да е спечелена с грозна игра!!!Не ме разбирайте погрешно и аз искам да печелим купи и титли,но по-важно е за мен отборът винаги да играе често, да се раздава до-край и да пази честта на бялата фанелка!!!Тогава резултатите сами ще доидат!!!(/C\)
''WHEN WE GO RIGHT,NOBODY REMEMBERS.WHEN WE DO WRONG,NOBODY FORGETS''
-
- Контакти:
Odin, съгласен съм,но не виждам светлина в тунела .Коцето казва,че и играчи като Меси да вземем под ръководството на лицето В.С. нищо няма да стане.Той е прав в това свое виждане ,но смятам,че всеки уважаващ себе си футболист /дори и от от БГ да е/ няма да е съгласен да играе за Славия при това ръководство на отбора.
- greenlandia
Успех на Славия,но вземемте махнете тези шутове от отбора си. Венци татарското кюфте,Овчата глава и Урсула.Бият ви по реномето много повече,отколкото да са Ви от полза.
Поздрави от Стара Загора!!!!!!
П.П Браво на Здравко ,накаря си вдигна ръката и ни поздрави! Личи си който е играл голям футбол,Респект Здравко!
П.П Браво на Здравко ,накаря си вдигна ръката и ни поздрави! Личи си който е играл голям футбол,Респект Здравко!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
greenlandia написа:Успех на Славия,но вземемте махнете тези шутове от отбора си. Венци татарското кюфте,Овчата глава и Урсула.Бият ви по реномето много повече,отколкото да са Ви от полза.
Аз съжалявам, че в последните седмици прехвърчаха искри и немалко обиди между нас, за което се извинявам. Поздравих ви за победата, заслужихте я напълно. Срамувам се страшно много от Венци Прасето, Вили, който обърка целия мач и тактика, а се оправдава със съдиите незнайно за какво

- KategorieC
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:greenlandia написа:Успех на Славия,но вземемте махнете тези шутове от отбора си. Венци татарското кюфте,Овчата глава и Урсула.Бият ви по реномето много повече,отколкото да са Ви от полза.
Аз съжалявам, че в последните седмици прехвърчаха искри и немалко обиди между нас, за което се извинявам. Поздравих ви за победата, заслужихте я напълно. Срамувам се страшно много от Венци Прасето, Вили, който обърка целия мач и тактика, а се оправдава със съдиите незнайно за какво![]()
![]()
Та Кабаков дори мога да кажа, че даде няколко спорни фала за нас, не че ни е бутал, но още по-малко ни е ощетил. Срамувам се и от поведението на Гошо Петков (Урсула) - отличен вратар, но примитивен човек, селяндур, простак, който изрита топката в трибуните след мача ... По никакъв начин не се асоциирам с тези индивиди и смятам, че всеки славист е много по-умен, възпитан и кадърен от тях, най-вече в чисто човешки план. По никакъв начин не съм искал да обидя старозагорци и Берое, факт е, че имаше провокатори от ваша страна, които преди и след мача си избиваха комплексите във форума на НКС, факт е, и че някои от нас също се заяждаха.
Съжалявам и за негативния имидж на Славия, който създадоха горепосочените индивиди в Стара Загора, сега Славия също ще е доста мразен от местните фенове тим, но какво да се прави. Успех на Берое във финала, искрено стискам палци
Ние явно докато не умре Венци Свинята, няма да видим нищо хубаво, не виждам и как може да бъде изгонен, но както и да е ...
Не се безокойте въобще, никой фен на Берое, не е бил против феновете на Славия, няма и за какво.То се видя вчера на мача, без обиди и провокации е минало всичко спрямо феновете на Славия. Единствено,че се стигна до това малоумие, заради 2-3 малоумника, които не се спряха с селяндурският начин на изразяване и претенции! Дано разкарате Венци! Гошо Петков е удрял вратата на съблекалните, в момента там всичко е след ремонт и е чисто ново- ченгето (щото е "умен" му е казало : Кво блъскаш бе селяндур!) и оттам стана това, което Венци търсеше- провокация и отмиване на срамното представяне на отбора ви, за сметка на интригата и конфликта!
Пожелавам ви успех, добре сте дошли всеки път при нас. Няма вражда между нас или някакви обтегнати и лоши отношения!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Viktor4o_Rs написа:greenlandia написа:Успех на Славия,но вземемте махнете тези шутове от отбора си. Венци татарското кюфте,Овчата глава и Урсула.Бият ви по реномето много повече,отколкото да са Ви от полза.
Аз ...
Аз покрай мачовете със Славия, срещнах доста готини хора във ваше лице. Искри е нормално да има, всеки подкрепя отбора си както го разбира. Проблем с феновете на Славия в Стара Загора няма, проблема е в изброението от теб хора. Провокатори, интриганти, безочливи, нагли хора! Станаха здрави мачове по между ни, нека гледаме напред, горе главите, разбирам как се чувствате, но идва следващия, и следващия мач на любимия отбор!
п.п.: Здравко Лазаров след мача е казал на мой познат, че Вуцата жуниър го пазел с Галинчо за дузпите. Овчоглавия бил сигурен, че Берое няма как да вкара. И като се сетя, че това недоразумение беше един от вариантите за треньор на мястото на Ивко Ганчев, настръхвам все още

Важното е, че Венци се извини, за пореден път
Вуцов пък пак се провали и като прогноза и като треньор ... стига лаладжийство, продайте отбора на човек който ще свърши работа

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Никой не се е провалил, като треньор. Само вие ли не разбрахте, че Славия не пожела да бие Берое, защото една авантюра в Европа носи само разходи. Не можем да стигнем до отбор с добри тв права, така че жалко за феновете, но и аз да съм собственик сигурно няма да ми се иска много хиляди левове да отидат на боклука, за да има нова Мура, Тампере и т.н.
П.П. Не оправдавам никого и мен ме е яд, но това е жалката реалност...то кое ли е нормално у нас, че футболът да е читав?
П.П. Не оправдавам никого и мен ме е яд, но това е жалката реалност...то кое ли е нормално у нас, че футболът да е читав?
нямам подпис...
mishkar написа:Никой не се е провалил, като треньор. Само вие ли не разбрахте, че Славия не пожела да бие Берое, защото една авантюра в Европа носи само разходи. Не можем да стигнем до отбор с добри тв права, така че жалко за феновете, но и аз да съм собственик сигурно няма да ми се иска много хиляди левове да отидат на боклука, за да има нова Мура, Тампере и т.н.