XVI кръг - СЛАВИЯ-"Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: XVI кръг - СЛАВИЯ-"Ботев"

Мнениеот slavia_forever » 04 мар 2013 19:31

fen na Slavia написа:Фенове на Ботев (Пловдив) показаха всякаква липса на морал с държанието си на стадион „Славия". Част от агитката на „канарчетата" в мача със Славия (2:2) скандира повече от обидни реплики, засягайки най-голямата болка на боса на „белите" Венци Стефанов.

Ултраси на Ботев скандираха към боса: „Къде е синът ти".

Както е известно, наследникът на Стефанов бе отвлечен през 2004 г. Похитителите поискаха откуп от боса, но след като той изпълни желанието им, те не върнаха сина му.

Стефанов нееднократно е споделял, че това е най-голямата му болка в живота, но въпреки това днес ултрасите решиха да се изгаврят с това.

Викторе, с тези ли умници водиш диалог!

Ти някога да си чувал фенове на Ботев да си признаят, че техни изяви или действия не са правилни? Аз предполагам (дано да се лъжа), че сега ще намерят от 100 кладенеца вода за да обяснят на аудиторията, как подигравката с изчезването/смъртта на детето на някой е добре дошла, щом като този някой е такъв и онакъв.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

fen na Slavia
Контакти:

Re: XVI кръг - СЛАВИЯ-"Ботев"

Мнениеот fen na Slavia » 05 мар 2013 07:55

Коце,това което ми казваш го знам и за това с такива фенове безсмислен диало не водя.Не мога да проумея как умни мъже като теб и останалите привърженици на ФК Славия спорят с безумци, трябва да призная ,че не всички привърженици на "Ботев са такива,но те не се включват в диалога,а именно арогантните „канарчетата" участват в него.Коце,остави привържениците на „канарчетата" виж спортното ръководство на ФК "Ботев" -кривия и мъри.
Т.е. идилията при ФК"Ботев" е пълна.

Върни се в “Славия”