Teo написа:2:7
[offtopic]Добре си си научил урока[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
1913 написа:favaca8888 написа:максимално ще се изкефя славия да бие левски, а локо сф цска !
АМИН !
Можеш да бъдеш сигурен, че кефът ще е взаимен, успех!
Adrian Monk написа:1913 написа:favaca8888 написа:максимално ще се изкефя славия да бие левски, а локо сф цска !
АМИН !
Можеш да бъдеш сигурен, че кефът ще е взаимен, успех!
Вие двете сладурчета ме умилихте, защото ми припомнихте далечната 1969 г. и ЖСК ”Славия” („белите сажди”).Всъщност, ако се замисли човек едно повторно обединение е съвсем логично и закономерно – и без това играете на един и същ стадион, а така ще можете да запълните с публика цял сектор. Що се отнася до сегашните ви мечти – лошо няма, момчета човек да затвори очи и за малко да се откъсне от реалността, така че мечтайте си. Пък и мечтите са безплатни, все пак…
Adrian Monk написа:Вие двете сладурчета ме умилихте, защото ми припомнихте далечната 1969 г. и ЖСК ”Славия” („белите сажди”).Всъщност, ако се замисли човек едно повторно обединение е съвсем логично и закономерно – и без това играете на един и същ стадион, а така ще можете да запълните с публика цял сектор. Що се отнася до сегашните ви мечти – лошо няма, момчета човек да затвори очи и за малко да се откъсне от реалността, така че мечтайте си. Пък и мечтите са безплатни, все пак…
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта