XV кръг - СЛАВИЯ-"Левски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: XV кръг - СЛАВИЯ-"Левски"

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 дек 2012 19:02

Teo написа:2:7

[offtopic]Добре си си научил урока[/offtopic]
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
martin.vasilev96
Контакти:

Мнениеот martin.vasilev96 » 04 дек 2012 20:40

Честито за победата срещу Ботев, но ЛЕВСКИ са друга класа. Краен резултат 0:2 ;)
МВМ

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 дек 2012 21:44

Единствено от бат Венци зависи дали Славия ще играе на кило кръв и метър кожа.Ако мачът се играе Левски ще загуби точки.Успех на Славия.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 дек 2012 22:51

Не мисля, че някой оспорва фактите, че Левски е фаворит, в по-добра форма е и че има по-добри футболисти от Славия. И че могат да ни победят с игра. ;) Въпросът е да има битка, мачът да е оспорван и да няма съдийски гафове, защото е ясно в чия полза ще са. Не виждам причина Вили да не скочи в този мач, какво ще стане, ще уволнят старата Вуца ли :lol: :lol: :lol: Всъщност аз не съм съвсем сигурен какъв точно пост заема Иван Вуцов в Левски, чух че бил съветник на Иво Тонев :roll: А и никой няма полза от уговорени мачове, не виждам каква ще е и ползата на Левски да си купува мачове, да стане евентуално шампион и после да дойде новото Сараево и обратно в кочината, както казва Батков :lol: :lol: :lol:
Освен това, лаици и неследящи БГ футбола могат да кажат, че Славия винаги лягала на Левски. Аз пък друго си спомням - едно 0:0 на Овча Купел когато бяхме с Кузмановски и после махнаха Мъри. И едно 2:2, когато начело на Славия беше Кокала. И в двата случая Левски не стана шампион през тези сезони. Интересното е, че и двата мача бяха в края на есенния полусезон, също както този, надявам се тази добра традиция да продължи 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 05 дек 2012 09:08

1913 написа:
favaca8888 написа:максимално ще се изкефя славия да бие левски, а локо сф цска !

АМИН !

Можеш да бъдеш сигурен, че кефът ще е взаимен, успех!

Вие двете сладурчета ме умилихте, защото ми припомнихте далечната 1969 г. и ЖСК ”Славия” („белите сажди”). :) Всъщност, ако се замисли човек едно повторно обединение е съвсем логично и закономерно – и без това играете на един и същ стадион, а така ще можете да запълните с публика цял сектор. Що се отнася до сегашните ви мечти – лошо няма, момчета човек да затвори очи и за малко да се откъсне от реалността, така че мечтайте си. Пък и мечтите са безплатни, все пак… ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Sofia1913
Контакти:

Мнениеот Sofia1913 » 05 дек 2012 11:30

Teo написа:2:7

7-ци и 8-ци са запазена марка само за ЦДНА :!:
Този мач е от значение само за сините, ние няма от кво да се притесняваме в шампионата не се борим за нищо съществено вече, ако чичо Венци решиш да си го мери с Борат може да се вземе нещо :|

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 дек 2012 14:13

Adrian Monk написа:
1913 написа:
favaca8888 написа:максимално ще се изкефя славия да бие левски, а локо сф цска !

АМИН !

Можеш да бъдеш сигурен, че кефът ще е взаимен, успех!

Вие двете сладурчета ме умилихте, защото ми припомнихте далечната 1969 г. и ЖСК ”Славия” („белите сажди”). :) Всъщност, ако се замисли човек едно повторно обединение е съвсем логично и закономерно – и без това играете на един и същ стадион, а така ще можете да запълните с публика цял сектор. Що се отнася до сегашните ви мечти – лошо няма, момчета човек да затвори очи и за малко да се откъсне от реалността, така че мечтайте си. Пък и мечтите са безплатни, все пак… ;)

Защо, толкова ли са непобедими жертвите на Мура и Сараево ? :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 05 дек 2012 15:41

Adrian Monk написа:Вие двете сладурчета ме умилихте, защото ми припомнихте далечната 1969 г. и ЖСК ”Славия” („белите сажди”). :) Всъщност, ако се замисли човек едно повторно обединение е съвсем логично и закономерно – и без това играете на един и същ стадион, а така ще можете да запълните с публика цял сектор. Що се отнася до сегашните ви мечти – лошо няма, момчета човек да затвори очи и за малко да се откъсне от реалността, така че мечтайте си. Пък и мечтите са безплатни, все пак… ;)

Ти що не ходиш да се обединяваш с Тампере или Дебрецен примерно.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Odin_1913
Контакти:

Мнениеот Odin_1913 » 05 дек 2012 22:17

Не разбирам какви са тези спорове тук.Футболът ни е на много ниско ниво.Всичките български отбори са много зле по всички компоненти на играта.Вместо силните отбори(то вече няма такива) да дърпат слабите става точно обратно и с всяка измината година стават все по-слаби и по-слаби.Колкото до мача:Когато Славия реши да се опита да играе футбол може да бие всеки един отбор от България.За жалост това става все по-рядко и по-рядко.Но за да е интересно давам прогноза:3:0(Лазаров,Златинов и Пепи Димитров) :lol:
''WHEN WE GO RIGHT,NOBODY REMEMBERS.WHEN WE DO WRONG,NOBODY FORGETS''

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 дек 2012 16:01

Отвратително слабо второ полувреме за Славия.Освен да се разхождат белите нищо не играха или по-точно играха ганкиното и трита пъти и логично загубиха.

Върни се в “Славия”