BadBoy написа:Тая мач зависи Венци и Гришата как ще го наредят, двамата са големи хитреци, пред медиите уж се плюват, а зад кулисите мелят заедно брашно.
Според мен мачът ще е равен
Честно, колега, вече наистина започнаха да писват тея конспирации.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BadBoy написа:Тая мач зависи Венци и Гришата как ще го наредят, двамата са големи хитреци, пред медиите уж се плюват, а зад кулисите мелят заедно брашно.
Според мен мачът ще е равен
1913 написа:След трите поредни победи ни предстои серия от три мача срещу доста по-сериозни съперници. Може би най-тежкият от тях е предстоящото гостуване в Ловеч, където статистиката ни е изключително неблагоприятна. Допреди 3-4 години срещу този съперник имахме сравнително равни показатели, но в последните няколко сезона те ни дръпнаха с досата победи. Може би е дошло време да пооправим малко негативната тенденция и най-накрая да запишем по-добри резултати. Очаква се силна подкрепа от трибуните, като за нашите възможности, дано играчите ни да покажат отново добра игра и да спечелят поредна победа, която да ни затвърди на третата позиция.
venci_1913 написа:Момчета , ние трябва да бъдем там ! Пък каквото сабя покаже .
pesho_1913 написа:Кушев, какво се случва с оставката ти? Подавай я вече, че ми писна.
[offtopic]Сипи по едно.[/offtopic]
Хубавото от мача беше гостуващият сектор, а две неща се чудя: Защо съдията сума ти време се молеше на Стоичков да се укроти, а Кушев го изгони на секундата? Както и защо започнахме със Здравко Лазаров като титуляр и го държахме до края, при положение, че е с температура(доколкото разбрах) ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта