III кръг - Черно море-СЛАВИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: III кръг - Черно море-СЛАВИЯ
Имате що годе добър състав, но с този треньор няма как да измъкнете нещо от Черно море и другите по-стойностни отбори в групата.
3:1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- vilkata100
- Контакти:
офф не знам и аз вече ! Писна ми от треньори и глупости ! Футболистите са качествени, но като единици и някак си не са сработени ми се струва. Това е проблема според мен ! Иначе дано да вземат да се съвземат малко след мача с монтана, в който като гледах щяха да се разпаднат в края на второто полувреме! Иначе тоя гол в 3 минута беше добър
Прогноза 1:1

"ЧЕРНО МОРЕ" 2:0 "Славия".Достатъчно! Оттук нататък ви желая успехи за 100 годишнината.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Ще има ли слависти за по бира - две? Прогнозата ми е единица
въпреки, че от репортажа ви с Ботев имахте много по-чисти положения, играете хубав футбол 

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
И двата отбора имат добри офанзивни футболисти. Прогноза 1:1
-
Черно море-Славия 1:2! И двата отбора са зле. Все пак Славия имат по-добри футболисти и смятам ,че ще бият. Дори и заради тото традицийте 

С този треньор трудно ще вземем нещо. Въпреки всичко аз се надявам!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Славист от1966
- Контакти:
Ако някой от отбора или ръководството четат форума, да знаят, "ЗАКЛЕВАМ ГИ В ИМЕТО НА КАНО - ПОБЕДЕТЕ В НЕГОВА ЧЕСТ"!
"В Ловеч трябва да има смъртен случай, за да свирят дузпа" Венци Стефанов