В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот slavia_forever » 26 юни 2012 11:56

Пловдив1926 написа:Леко безсмислена ми се струва анкетата. Какво значи "Имат ли неуспорими доказателства". Еми НЯМАТ. Те ако имаха, те щяха да са НЕУСПОРИМИ и да не ги успорва никой.

Обясних защо анкетата НЕ е безсмислена. Анкетата показва как се гласуват с "Да" хората, които признават, че всъщност е "Не". И докато гласуват, че Ботев имат неоспорими доказателства, не посочват НИТО ЕДНО! Смятам, че анкетата е изключително показателна, относно пристрастността при гасуването, без даже да се чете какво се пита. Не се чете въпроса, а се отговаря пристрастно. Ако въпроса беше кой е най-старият отбор, хайде иди-дойди там е нормално да накликат че е Ботев Пд от пристрастия и по условие без да се замислят, но да гласуваш с "Да" на въпрос дали Ботев имат неоспорими доказателства без да посоочиш нито едно, при това в анкета с ЕДИН ЕДИНСТВЕН ВЪЗМОЖЕН ОТГОВОР показва как самите фенове възприемат реалността. А именно за тях истината не е това, което показват историческите факти и доказателства, а историята в техните очи е това единствено и само това, което им се иска да бъде.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юни 2012 12:07

HEATSEEKER написа:Тук някои казват, че по принцип ''уважават'' съперника, не знам колко е сърдечно или лицемерно

Виж сега, аз не знам кого визираш, но ако това съм аз искам да ти кажа, че думите ми за уважението ми към Ботев Пд не са празни приказки. Редовно съм посещавал пловдивските дербита, основно присъствайки при публиката на Ботев Пд, например на Колежа на Трибуна Изток. Или в други случаи на Централната трибуна. Така че аз лицемерие не проявявам. Аз не говоря с недомлъвки и не оставам някои въпроси така, че другите да се сещат или с отворен край, както ти например ти в определени случаи. Казвам точно това, което мисля, както точно го мисля и за който конкретно го мисля. Няма да визирам някой като "някои хора", няма сега щя ви задам въпрос (чиито отговор ми е известен за да изпитам знанията на останалите, тъй като съм мнооого ерудиран), или пък да поставям себе си над останалите, като казвам "ще ви оставя да ви гледам саира, за да ви озаря с историческа информация", обявявайки ги за озлобени простаци и вероятно лицемери.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 юни 2012 12:37

Не съм визирал теб, а по принцип :!:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 26 юни 2012 14:53

Тая тема има 742 отговора!
Не защото е в темата на Славия, а защото се коментира БОТЕВ!
Да, ние имаме неопровержими доказателства, но не смятаме за необходимо да ги предоставяме на вас!
Ако ни е ГУ100, само ако ни е гу100 можем да ги покажем, но на когото решим ние!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юни 2012 15:06

terro написа:Тая тема има 742 отговора!
Да, ние имаме неопровержими доказателства, но не смятаме за необходимо да ги предоставяме на вас!
Ако ни е ГУ100, само ако ни е гу100 можем да ги покажем, но на когото решим ние!!!

Поне да си бяхте разпознали учредителя на снимката "от учредяването" за толкова мнения. :oops:

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 26 юни 2012 15:44

slavia_forever написа:

Поне да си бяхте разпознали учредителя на снимката "от учредяването" за толкова мнения. :oops:

Учредителите са няколко, не е само един и не сме били родени, когато са създавали БОТЕВ!
Аз обаче се гордея, че съм част от Сдружение "ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ" и мога да разпозная голяма част от останалите
членове. Хора, които помогнаха да възродим този ВЕЛИК ОТБОР!
Моля те, кажи ми, ти какво си направил за Славия! Защо изразходваш енергия да се ровиш в чуждата история,
след като не си направил нищо за вашата? Смяташ ли, че с разглеждането на снимки, клакьорството и плюенето на останалите, ще допринесеш
за израстването на твоя любим отбор?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юни 2012 16:26

terro написа:
slavia_forever написа:

Учредителите са няколко, не е само един и не сме били родени, когато са създавали БОТЕВ!
Аз обаче се гордея, че съм част от Сдружение "ПФК БОТЕВ ПЛОВДИВ" и мога да разпозная голяма част от останалите
членове. Хора, които помогнаха да възродим този ВЕЛИК ОТБОР!
Моля те, кажи ми, ти какво си направил за Славия! Защо изразходваш енергия да се ровиш в чуждата история,
след като не си направил нищо за вашата? Смяташ ли, че с разглеждането на снимки, клакьорството и плюенето на останалите, ще допринесеш
за израстването на твоя любим отбор?

Повярвай има какво да се каже по въпроса кой-колко е направил, вкл. аз. Но каквото и да съм направил за Славия, не съм взимал пари насреща а като останалите слависти само съм давал. Това обаче е друга тема.
Настоящата тема е затова, че няма нито едно неопровержимо по думите ти доказателство за създаването на Ботев 1912 г. Да, не сме били родени и при създаването на Славия, но факт е, че там има снимки с имена, учредител с ясна визия към момента на създаването на клуба с години на раждане и смърт. Славия има учредителен протокол. Славия има региострация в държавния архив. Документи бяха поставени в темата. Колко "неопровержими" доказателства извадихте вие?! Че докато кликате в отговор "Да" в анкетата, много от вас си признаха, че нямате такива. Хайде след като знаеш, дай освен името на учредителя и снимка, но към 1912 година с година на раждане и смърт. Дай учредителен протокол, дай мачовете на Ботев до 1917-та година. Май много неща нямате, които други отбори имат, а само предания от поколение на поколение.

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 26 юни 2012 16:35

terro написа:

:lol:

То и учредителите май не са били родени тогава :lol:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 26 юни 2012 16:35

slavia_forever написа: Хайде след като знаеш, дай освен името на учредителя и снимка, но към 1912 година с година на раждане и смърт.

Не се сещам кой си ти, че да изискваш нещо! - това първо, и второ - Име, снимка, дата на раждане и дата на смъртта, ми напомнят на некролог.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юни 2012 16:46

terro написа:
slavia_forever написа: Хайде след като знаеш, дай освен името на учредителя и снимка, но към 1912 година с година на раждане и смърт.

Не се сещам кой си ти, че да изискваш нещо! - това първо, и второ - Име, снимка, дата на раждане и дата на смъртта, ми напомнят на некролог.

Ами учредителят на Славия е загинал и затова има и година на раждане и година, в която е починал. И не аз изисквам. Това е тема за доказателства. Не тема за предания или сказания.

Върни се в “Славия”