В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на
Днес над 4000 бултраса направиха шоу на първата тренировка. Ботев е на 100 години! Стига злоба и комплекс бе майна, аман от такива теми.
Нямате ли си друга работа, че все за това говорите. Видяхте от вчерашната тема пусната във форума на Славия, че няма смисъл от тези спорове всеки си бръщолеви нещо и не зачита мнението на другия, просто спор заради самия спор, безсмислена работа. Ние вече празнувахме своята 100 годишнина факт, другото е вятър на устата.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
- Thurman Murman
- Контакти:
Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!
marmi52 написа:Пак питам: колко от вас са живяли по Бай Тошово време ? Тези, които са живяли по това време чували ли са, че Ботев Пд. е най-стария отбор в България ? Аз съм живял тогава и НИКОГА по онова време не съм чувал подобно нещо !!!
Накратко, че не ми се изпада в подробности. Виж линка от подписа ми. Ето го и тук - http://prikachi.com/images/293/4938293e.jpg
Коя година е според теб? Жокерче - даже не е и от бай Тошово, а от много по-рано. Изводите от кога се говори за това - за теб. Че ти не си го знаел - също твой кахър.
Отивам сега да пийна след първата тренировка на отбора, на която се събраха повече хора, отколкото ще се съберат на 10 официални мача на Славия.
Хайде, лека!
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- Thurman Murman
- Контакти:
фифи перото написа:vks1 написа:Пак ли се почва? Ботев е на 100 години и точка по въпроса.
По календара на маите ,или на юните?!
По календара на финландските скиори, които обичат да клатят евро...бойци.
Затвори вратата като излизаш.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

HEATSEEKER написа:Искам да попитам г-н Венци Стефанов ще се извини ли на Черно море за гнусната лъжа която каза , че само Славия имала протокол.Това е и въпрос към всички слависти
+1
ботев освен , че си измислиха дата на създаване , измислиха и име на стадиона си ... и още доста смехории ...
за тяхната жалка 9кумунистическа)историика , на която си вярват само те ,много може да се спори ...отбор създаден от ученици в 8 клас няма как да се приеме на сериозно , НО ... за тях това е самата истина и краи ...! заблуждението е огромно ,но това е основата им версия (според шепа хора ) ...И ВЪЗ ОСНОВА НА ИЗМИСЛИЦИТЕ СИ СЕ ИМАТ ЗА КЛУБ С ТРАДИЦИИ ...КОЕТО НАИСТИНА Е ЖАЛКО И СМЕШНО....! това е ботев 

- White Snake
- Контакти:
marmi52 написа:publicimage написа:Темата се оказа благодатна, живна най-накрая и форума на Славия![]()
Над 600 мнения за кефа на изстрадалите слависти!
За 2-3 дена се изписа толкова, колкото сигурно не е писано за Славия през почти 100 годишната и история
![]()
Няма как да не се пише, когато историята се фалшифицира !
Фалшифицира се историята на България като държава. Фалшифицира се и историята на футболната игра у нас.
Пак питам: колко от вас са живяли по Бай Тошово време ? Тези, които са живяли по това време чували ли са, че Ботев Пд. е най-стария отбор в България ? Аз съм живял тогава и НИКОГА по онова време не съм чувал подобно нещо !!! Защо не се е говорило това ? Защо не се е знаело ?
От 10-15 години насам започна да се лансира тази теза.
Вярно, феновете на Ботев имат право да го твърдят. Те все пак са фенове на Ботев ...
Аз обаче твърдя, че те имат много повече други поводи за гордост, отколкото това, че са най-стария отбор в България.
Така, както е тръгнало очаквам скоро и Лудогорец да извадят "доказателства", че са най-стария клуб в България ...Очевидно това е някаква мания.
Те имат много пари, а с пари всичко се купува ...
По бай Тошово време те си бяха АФД Тракия и на никой от жълтите не му идваше на ума,че са най-младия столетник в българския футбол.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
Няма по-скапан форум от този, честна дума! Лайте си колкото искате, по-скоро цирикайте си мишчици! Ботев е на 100! Ботев се завръща! Ботев ще мачка! А вие ще потънете в забвение много скоро.
-
- Контакти:
mitaka69t написа:ботев освен , че си измислиха дата на създаване , измислиха и име на стадиона си ... и още доста смехории ...за тяхната жалка 9кумунистическа)историика , на която си вярват само те ,много може да се спори ...отбор създаден от ученици в 8 клас няма как да се приеме на сериозно , НО ... за тях това е самата истина и краи ...! заблуждението е огромно ,но това е основата им версия (според шепа хора ) ...И ВЪЗ ОСНОВА НА ИЗМИСЛИЦИТЕ СИ СЕ ИМАТ ЗА КЛУБ С ТРАДИЦИИ ...КОЕТО НАИСТИНА Е ЖАЛКО И СМЕШНО....! това е ботев
Не знам ,кой какво е измислил ,ама ти си ултра неграмотен стрелочник .
- Tribune East 1912
- Контакти:
Още колко теми трябва да се отворят бе??? Всички в Пловдив знаем, че не ви харесва това, че Ботев е на 100 години, но това е положението! Стига сте мрънкали, с някви смешни темички нищо няма да промените! БОТЕВ Е НА 100 ГОДИНИ! ТОЧКА!