В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот HoldenCaulfield » 25 юни 2012 14:59

Древен и Вечен написа:Не,защото историята е такава.Толкова ли не можеш да проумееш,че Левски Пловдив е унищожен подоно на АС-23 и са създадени съвсем нови ведомствени структури.При Ботев Пловдив и Левски София и Славия София нещата не протичат по този начин.ПРОСТО ТАКВА Е ИСТОРИЯТА!Приеми го!

Каква е разликата точно ? Едните са НОВИ структури на какъв принцип и на какъв принцип другите си остават същите, при положение, че всички клубове минават под някаква ведомствена шапка и се обединяват с други клубове., т.е. принципът е един и същ. Защо за едни е едно, а за други - друго ? Разясни моля те, защото да приемем, че нещата са просто ей така, защото така ни отърва и ТАКАВА Е ИСТОРИЯТА звучи несериозно...
После ние сме били македонци... :mrgreen:
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 15:02

Древен и Вечен написа:
САМО ЛЕВСКИ! написа:slavia_forever протокол за Левски 1914 и Ботев 1912 няма поради простата причина, че регистрацията на клубовете става задължителна чак през 1919 година. Затова и Левски е регистриран официално 1 ден преди да навърши 5 години - на 23 май 1919 година.

ООО,ти нищо не знаеш!За малцината фенове на жепейския отбор от Пловдив и БЕЛИЯ МОДЕРАТОР това не е никакъв аргумент.

Вместо сарказъм ни предостави десетките доказателства за учредяването на Ботев 1912-та година, за да няма повече полемики с бели модератори и жепейски отбори.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 25 юни 2012 15:02

plovdivram написа:. А на Мускарин въпросите, 'дето ги поватаря са толкова "изнемощели", че чак на човек, 'дори като мен /т.е. упорит/ не му се ще да отговаря, 'щото са наистина лишени от всякакъв смисъл... Нямало купа - нямало титла.... Каква е тази логика - направо нямам думи майна...

Следвам вашата логика,услужливо пропускаш този факт, споменат от мен. А вашата логика е! Няма учредителен протокол, няма доказателство за 1912! Аз питам.след като няма купа във витрините на Локомотив, това означава ли, че този отбор не е шампион през 2004! Сега вдяна ли? Дали усещаш АБСУРДНОСТТА на твърденията ти, твоите, на шизофреника от МГ-то и на белия модератор! Или ще ми излезнете с номера, ма то не е същото, кво общо.....
Последна промяна от Muscarin на 25 юни 2012 15:06, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 15:03

Аз ти казах, извади доказателствата, касаещи учредяването на Ботев 1912 година, съпостави ги с тези на Славия и ще видиш кое е доказателство и кое не е.

Вече зпочваш да ставаш нагъл,не смяташ ли?Кой си ти,че да ОПРЕДЕЛЯШ,че само портокол от учредяване може да докаже датата на основаване на даден клуб?Има десетки други документи и други(които хората в тая държава приемат)доказващи 1912 година като годината на Ботев Пловдив.По горе човека те попита ,защо никъде не пише 1917 например?
Още не си отговорил какво точно смяташ за ЛевскиСофия?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 15:07

Древен и Вечен написа:И ти не се изсулвай, ами отговори защо между Ботев, ДНА, СКНА, и АФД има общо, а между Левски, Тракийска слава и Спартак Пловдив НЯМА ?
Защото е по-удобно или защото такива са преданията ?

Не,защото историята е такава.Толкова ли не можеш да проумееш,че Левски Пловдив е унищожен подоно на АС-23 и са създадени съвсем нови ведомствени структури.При Ботев Пловдив и Левски София и Славия София нещата не протичат по този начин.ПРОСТО ТАКВА Е ИСТОРИЯТА!Приеми го!

Понеже много си се захванал с "феновете на ЖП-то" да те питам...

Как пък реши, че Левски Пд е "затрит"?!... Ако четеш Климент Симеонов /ако изобщо ти говори нещо това име/ то в началото на 60-те години /доста след тази 1947-ма, за която говориш/ все още не е бил "затрит"!!! Може би и Климент Симеонов е бил "болен мозък", както и хората направили "безумното прекръстване" на тогавашния стадион "ЖСК-Левски" на "Локомотив-Спартак"... Ако решиш да правиш някакви "осторумни" забележки по отношение на този стадион си ги спести... ако незнаеш дори и "Ботев" са домакинствали на него в началото на 50-те!!!

Muscarin
Следвам вашата логика,услужливо пропускаш този факт, споменат от мен. А вашата логика е! Няма учредителен протокол, няма доказателство за 1912! Аз питам.СЛЕД КАТО НЯМА КУПА НА СТАДИОН ЛОКОМОТИВ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ ЛОКОМОТИВ НЕ Е ШАМПИОН ПРЕЗ 2004! Сега вдяна ли?

Мускарин, няма никаква логика в това, което говориш майна... За тази ТИТЛА има толкова много СВОЕВРЕМЕНИ свидетелства, че няма как да правиш каквато и да е съпоставка между "липсващата" купа и нещо, което никой не е виждал... Така или иначе това ЧЕ КУПАТА НЕ Е ВЪВ ВИТРИНАТА ти не означава, че не си бил нейн притежател... Различно е!!!
Последна промяна от plovdivram на 25 юни 2012 15:10, променено общо 1 път.
Изображение

Botev_Music
Контакти:

Мнениеот Botev_Music » 25 юни 2012 15:09

Спорът е безсмислен, защото просто всеки си дрънка неговото и диалог няма.
Сега към модератора, Аз разбирам болката му нарича се чувство за макоценност на отбора му останал в сянка на Левски и Цска. Но не смее да отрече рожденната дата на Левски 1914 , въпреки че казуса е сходен, защото настъпва вече звяра което не добре. Няколко пъти го питаха, но се прави на разсеян и повтаря ' дайте ми портокол' ( неговия силен коз ). Ами искай го от Левски бе господине, питай Тодор батков борецо за правота. Хората ти казват НЯМА ПРОТОКОЛ, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ , ЧЕ СК БОТЕВ НЕ ОСНАВАН В ТАЗИ ГОДИНА. ИМА СНИМКИ И ДРУГИ ДОКУМЕНТИ КОИТО ПОКАЗВАТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ТОЗИ КЛУБ. В историята особенно преди създаването на компютаризацията събитията не винаги са подплатена с 100% документи и доказателства. Но ти да отричаш историята на Ботев означава, че наистина не уважаваш Българския футбол. Ти си от тея хора които като има факти в своя подкрепа говори аз съм мистър факти, а като няма принципността му изчезва и се правиш на паднал от небето. Като си такъв фактолог, кажи дали старата Славия има общо с кумонистически отборчета като Ударник и Стрител и там направените разделяния и поделяния. Да не се окаже, че и вие сте комунистическо отроче. Ама като опровергаваш искам протоколи, друго не преизнавам, не приказки на историци. Кога кво е станало и документи кога кой се влял, с локо сф и кой взима пасиви активи, НО ДА ГО ДОКАЖЕШ.
За Локо феновете ще каж само тва, Да пишеш за Ботев когато дават Италия Англия на Европейско показва колко жалки създания са те. Но при тях се разбира, обикновенно така е и в природата по ощетения от към възможности и пренебрегнат от родителите се озлобяваа и злобата става водеща сила у тях. Те са готови с дявола ортак да станат но да прецакат нас. Край на спора
Последна промяна от Botev_Music на 25 юни 2012 15:20, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 юни 2012 15:10

slavia_forever написа:
Thurman Murman написа:Левски имат претенции за 1914, за която НЯМАТ протокол!

Нямам отношение към Левски, тъй като те не се правят на по-стари от никой. Мен темата с Ботев ме засяга прако, именно поради факта, че едни могат да извадят доказателства за най-стар съществуващ отбор в България, а други само да твърдят това. Тук темата е "Само Славия може да докаже, че е на 100 години!"

Чакай сега. Не можеш да кажеш "не ме интересува еди кой си отбор". Би трябвало, в този спор да те интересува ПРИНЦИПНО как са стояли тогава нещата. Не конкретно за Левски, Ботев или който и да е, а по принцип за всички. Левски може да не се "правят" на по-стари от Славия, но се "правят" на по-стари от всички, които са след 1914. И то пак без протокол, както е при нас. Не виждам защо за едните да не е проблем, а само за Ботев да е?!

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 25 юни 2012 15:10

slavia_forever написа:
САМО ЛЕВСКИ! написа:slavia_forever протокол за Левски 1914 и Ботев 1912 няма поради простата причина, че регистрацията на клубовете става задължителна чак през 1919 година. Затова и Левски е регистриран официално 1 ден преди да навърши 5 години - на 23 май 1919 година.

Претенции към Левски 1914/19 нямам, защото не претендират за по-стар клуб от Славия. Техните доказателства и регистрации след 1913-та година не съм подлагал на спорове, защото просто не ме касае, най-малко в контекста на темата.

Или може би защото не ти отърва :lol: По думите ти разбирам, че искаш да изкараш Славия по-стар клуб от Ботев, но това не е така. И ще е най-добре ако се замислим за бъдещето, а не 100 години назад различни субекти да пишат нова история на българския футбол. Колкото си по-слаб, толкова повече се връщаш назад във времето :!:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 15:18

Botev_Music написа:....
За Локо феновете ще каж само тва, Да пишеш за Ботев когато дават Италия Англия на Европейско показва колко жалки създания са те. Но при тях се разбира, обикновенно така е и в природата по ощетения от към възможности и пренебрегнат от родителите се озлобяваа и злобата става водеща сила у тях. Те са готови с дявола ортак да станат но да прецакат нас. Край на спора

А 'що си мислиш, че съм такъв фен на НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ на тези страни?!! Това, че съм фен на Дарби по никакъв начин автоматично не ме прави фен и на английския национален отбор... същото важи и за италианците... Имах някакви симпатии в началото на деведесетте към англичаните, но те си "избледняха" с пубертета майна... даже спокойно мога да кажа, че са ми направо БЕЗРАЗЛИЧНИ... Другото, което си написал е ТИПИЧНО за "стила" ви майна... Пак нищо КОНКРЕТНО и поставяне на "ДИАГНОЗИ" майна... :mrgreen: Даже и не търсите смисъла на нещата, за които се говори, а претендирате хората да ви приемат на сериозно!!! Че чак и "КРАЙ НА СПОРА" си позволяваме да сложим!!! :mrgreen: На кой от всички спорове сложи края бе майна.... :mrgreen: Тук се заформиха поне няколко!!! :mrgreen:
Последна промяна от plovdivram на 25 юни 2012 15:21, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2012 15:19

Горките съвсем изпушиха. Прекалено много "цяла България знае" и прекалено малко факти. И тоя 72 годишния не го спира тоя компютър ама пенсионери, какво да ги правиш прекалено много свободно време.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Славия”