Gluposti!!!
Yuridi4eski dokazano nay-stariya futbolen klub v Bulgaria e FC Botev Plovdiv - godinata e 1912
Jalki 6opi, ili po-skoro izbiva6ti kompleksi pi6man stoli4ani.........
СЛАВИЯ - БЯЛАТА ЛАВИНА!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: СЛАВИЯ-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ, А НЕ ФАЛШ И БЕЗРОДИЕ!
Славия и ЦСКА са отборите, блгадарение на които ФК Лефски си е заслужил прозвището "вечно втори"... 

Само едно нещо не ми е ясно. След като си представил толкова изчерпателно и толкова добре цялата история на Славия. Изнесъл си на показ всичко най-добро за отбора и футболистите. Защо си завършил по този начин :
Това е, все едно на каца с мед да сложиш лъжица катран.И не на последно място: За разлика от някои фалшиви отбори, без произход и с нагласени (наложени) титли, купи и шампионати
Славия е голям клуб с много успехи даже по-големи от на Левски в Европа, кофти само че има малко привърженици щото българите си падат само по чалга-футбола на Левски-ЦСКА 

- PLOVDIV PEE 1912
Славия е единствения софийски отбор достоен за уважение,сигурен съм че на много ботевисти е симпатичен!Голям отбор с богата история и бъдеще!
п.п.slaviaforever,братле ти си от малкото хора от форума на софийски отбор,с който сме на едно мнение по различни въпроси.Поздравления за хубавата тема!
И още нещо,БОТЕВ е първия регистриран клуб в България,можеш да провериш в наще сайтове за датата!
п.п.slaviaforever,братле ти си от малкото хора от форума на софийски отбор,с който сме на едно мнение по различни въпроси.Поздравления за хубавата тема!
И още нещо,БОТЕВ е първия регистриран клуб в България,можеш да провериш в наще сайтове за датата!
Вижте сега. Аз уважавам всички отбори от БГ, включително и Славия и Ботев. Но все ми се струва ,че историите са за историците. За нас феновете са важни статистиките. Защото, никой не е бил пряк свидетел на събитията по създаването на един или друг отбор. Още повече, да е запознат лично с привличането на футболисти и подкрепянето на отборите от някоя власт. А и какъв е смисъла от постоянното дърляне по форумите, след като това няма с нищо да промени сегашното състояние на отборите ни. Моля ви, опитайте се да живеете с настоящето и бъдещето, а не с миналото. Важни са целите и тяхното осъществяване.
-
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:сигурен съм че на много ботевисти е симпатичен!
грешиш бате мноооооооогоооооооооооооо
ботев и локо сф завинаги в мойто сърце
- PLOVDIV PEE 1912
- slavia_forever
- Контакти:
msm написа:Само едно нещо не ми е ясно. След като си представил толкова изчерпателно и толкова добре цялата история на Славия. Изнесъл си на показ всичко най-добро за отбора и футболистите. Защо си завършил по този начин :Това е, все едно на каца с мед да сложиш лъжица катран.И не на последно място: За разлика от някои фалшиви отбори, без произход и с нагласени (наложени) титли, купи и шампионати
Ок. Махнах го! Въпреки, че съм се опитвал да го доказвам, в не една тема!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- slavia_forever
- Контакти:
msm написа:Вижте сега. Аз уважавам всички отбори от БГ, включително и Славия и Ботев. Но все ми се струва ,че историите са за историците. За нас феновете са важни статистиките. Защото, никой не е бил пряк свидетел на събитията по създаването на един или друг отбор. Още повече, да е запознат лично с привличането на футболисти и подкрепянето на отборите от някоя власт. А и какъв е смисъла от постоянното дърляне по форумите, след като това няма с нищо да промени сегашното състояние на отборите ни. Моля ви, опитайте се да живеете с настоящето и бъдещето, а не с миналото. Важни са целите и тяхното осъществяване.
До голяма степен съм съгласен с теб, но:
1. Статистики се правят, на база на исторически факти.
2. До голяма степен важи максимата, че е важен произхода на определени субекти, за да знаеш как можеш да планираш бъдещото им развитие (какво можеш да очакваш или не, от и за тях).
3. Не можеш да се родиш мушмула и да пораснеш бамбук!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин