Честито на всички слависти.
Според мен днес не играхте,добър футбол,въпреки трите красиви гола.Имаше доста брак и нервност в играта ви.След третия гол,сякаш си повярвахте и заиграхте по-смислено.Но в играта се броят головете така,че честито.
С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- фифи перото
Re: С три шедьовъра Славия изкъпа Лудогорец
magichko написа:grasiani написа:magichko написа:1 въпрос - защо не играхте и така онзи ден ?
жалка и смешна картинка .. вече няма кой да ме разубеди че не се цели държавния отбор да стане държавен шампион !!!
Ами те и на вас ви направиха услуга какво се пениш ,нали сте голяма сила, биете Локото и сте в играта каква държава, какви пет лева ако биете всичко до края и сте шампиони,но с този отбор едва ли и вие си го знаете много добре.
някой да е казал че сме сила ? просто вече е пределно ясно че отбора от подуене се бута по сякъв начин към 1вото място ! да живее бате бойко и агент тара !
А сега кажи и Само Левски и се успокой!

Защо им разваляш удоволствието на феновете на Славия с твоите...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Re: С три шедьовъра СЛАВИЯ изкъпа Лудогорец!
За хората, които не са гледали целия мач - луд късмет за Славия. Първото полувреме можеше да е спокойно 1:3-4-5. И после абсолютно късметлийски вратарски голове за Славия. Тъй че Славия си игра точно колкото и с Левски, само дето явно много свещички са били запалени днес.
Кмета е много слаб треньор и допусна много грешки, което погледнато от моята камбанария ме радва.

magichko написа:grasiani написа:magichko написа:1 въпрос - защо не играхте и така онзи ден ?
жалка и смешна картинка .. вече няма кой да ме разубеди че не се цели държавния отбор да стане държавен шампион !!!
Ами те и на вас ви направиха услуга какво се пениш ,нали сте голяма сила, биете Локото и сте в играта каква държава, какви пет лева ако биете всичко до края и сте шампиони,но с този отбор едва ли и вие си го знаете много добре.
някой да е казал че сме сила ? просто вече е пределно ясно че отбора от подуене се бута по сякъв начин към 1вото място ! да живее бате бойко и агент тара !
Хахаха!!! Честито на Славия и всички техни фенове за хубавата им победа

CHELSEA
прочетох всички коментари от първия до последния извода е само един - каквито феновете такъв и футбола ... може и обратно както си пожелаете ...
След тая игра срещу Левски и Литекс, не мога да се зарадвам на победата. Интересно слаб Голубович.
Все пак САМО СЛАВИЯ
Все пак САМО СЛАВИЯ

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Искам в директния мач да с е получи резултат с разлика, за да те видя къде ще се скриеш тогава и каква песен ще пееш!
tiamat написа:За хората, които не са гледали целия мач - луд късмет за Славия. Първото полувреме можеше да е спокойно 1:3-4-5. И после абсолютно късметлийски вратарски голове за Славия. Тъй че Славия си игра точно колкото и с Левски, само дето явно много свещички са били запалени днес.
+1

Браво на СЛАВИЯ !!!!
Ей, не помня нашите откога не са ме радвали така ...

Можело значи !!!

Е, имахме и много късмет при головете, но пък какви голове, а !?!

Честито на всички бели сърца !!!!

Венци хвърли бомбата и завърза първенството съвсем. Очаквах го. След този развой си мисля, че ще станем свидетели на най-интересния завършек на сезона от много години насам.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]