Viktor4o_Rs написа:А ти да си чувал, че резултатите и игрите в контролите съвсем не винаги са критерий за представянето в официалните мачове ? Че се правят по 7-8 смени, че влизат млади момчета, изпробват се нови играчи, ей такива неща ? И защо не си гледаш твоя отбор, който го бихме в Бургас междувпрочем ? Иначе аз сам казах, че не играхме добре, но някакъв орк-комунист и ти да ми правите дълбокомислени изводи от 1 контрола, е смешно
Боже мой приятели няма абсолютно нищо лично към Славия,но за каква игра говорите вие?Слагам абсолютно всички Български отбори под общ знаменател за какви критерий,контроли и и игри вообще говорим след като сме последна дупка на кавал?За какво изобщо говорите?Пуснах за период от 50 секунди мача на Славия ами те немогат да се движат момчетата,просто незнам на какво се надявате за първенството може само да се надявате останалите отбори да са още по-слаби от вас само на това.Вероятно щом казвате,че след 60 минута са им свършили силите за това не са виновни те а треньорският щаб.Не съм наблюдавал мачовете на Миньор,но на момчетата явно им се получава щом бият отбори които са горе-доло на тяхното ниво значи всички е наред при тях,безсмислено се надявате,че Славия може да постигне нещо ако евентуално се класира в Европа а и в първенството ще паднат много пуснете си Нюкасъл-Вила и вижте за какво става на въпрос гледайте истински футбол а не някаква негова пародия.