XIV кръг - Монтана-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: XIV кръг - Монтана-СЛАВИЯ

Мнениеот marmi52 » 19 ное 2011 17:17

8-)

Трудните победи са най-сладки ! Честито, слависти ! ;)
Не мога да кажа, дали е била заслужена или не. Дано да е била ! Монтана са корав отбор, но не трябва да забравяме провинциалния комплекс, когато гостува софийски отбор задължително съдията да е виновен. :lol:
Ще изгледаме положенията и ще преценим. Веднъж на сезон се случва да подпрат и СЛАВИЯ. Дано това да не е станало точно срещу симпатичния състав на Монтана.
Не съм и очаквал лесна победа там. Радвам се, че най-после познах на точен резултат мач на СЛАВИЯ ! :lol:
Идва ред на ЦСКА ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

zizilot

Мнениеот zizilot » 19 ное 2011 18:34

Асен Букарев: Такова чудо не бях виждал, този съдия е корумпиран това е достатъчно да се каже за мача :( :o

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 ное 2011 18:41

iicoo написа:Ти май си гледал друг мач. Сложи си ръката на сърцето и кажи:"Славия заслужаваше да спечели мача." Преди гола нямаше ъглов, за мелето не мога нищо да кажа. Целия мач играха слабо, а с човек повече трябваше да ни смажете.

Признавам, че не играхме феноменално. Мислех, че ми говориш за втория жълт картон на Гаджев. За ъгловият дано не си прав. Трябва да го видя, защото гледах по Лайвспорт, а там няма повторения.
П.П. М/у другото имам симпатии към Северозапада.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 19 ное 2011 19:27

Невероятно преживяване беше. Особено след гола в 91-рата минута - неописуемо. Браво на всички, които отидохме да подкрепим любимия отбор!
Относно съдията, не мога да ви разбера претенциите.. даже ние трябва да имаме претенции, защото не ни отсъди 2 дузпи. Както и да е, не обичам да коментирам съдийството.
Абсолютно заслужена победа. Даже Монтана спокойно можеха да си отидат с 4-5 парцала във вратата ако не беше вратарят им. За жалост от първото си положение отбелязаха гол и задачата ни стана много тежка. Важното е, че момчетата не се предадоха и обърнаха мача. Даже с този гол в последната минута победата е още по-сладка.
Само Славия.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 19 ное 2011 19:36

8-)

Гледах головете. Голът на Митко Илиев беше наистина фамозен.
СЛАВИЯ отговори също с много хубав гол на Василев. Когато течеше продължението си мислех кой от СЛАВИЯ може да вкара победния гол. Защо ли не се изненадах, когато чух, че Божов го е направил. Голям мъж е Ники Божов ! Съжалявам, че го нападах в началото. :oops:
При ъгловия удар и последвалото меле нямаше никакво нарушение. Голът си беше редовен. В английското първенство стават много такива. Преди корнера може да е имало нещо нередно. От Монтана твърдят, че имало неотсъдени нарушения срещу техни футболисти. Не споря ! Не съм гледал повторение ... Но голът за СЛАВИЯ си беше редовен !
Радостта на белите беше огромна ! ... Дано това им даде крила за мача в сряда срещу ЦСКА ! ;)
Само СЛАВИЯ !!! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 ное 2011 19:55

marmi52, дай линк, ако има някъде в нета нещо. Според мен съдията си беше просто некадърен и грешеше и в двете посоки. Ама все пак, вдигна на Гаджев червен картон без фал, само щото Меси изрева на умряло, при първия гол на Славия ме съмнява, че имаше засада, а при втория имаше фал срещу Личков преди корнера, после, при мелето, не знам, разбираемо е и съдията да не види добре, ама в един момент се оказва, че съдийските грешки май са повлияли доста. Даже бай Гроздан, който е улегнал и спокоен човек, накрая не издържа и изтърча на терена да се разправя с него и получи червен картон. Иначе мачът си беше равностоен до картона, а и след това, всякакъв резултат е справедлив, аз даже не съм сигурен като изгледам на запис всички спорни положения, дали съдията няма да се окаже, че не е повлиял чак толкова, колкото ми се виждаше на стадиона.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 ное 2011 19:57

А такъв гол като нашия само Митко Илиев и ван Бастен могат да вкарат. Ама Бастен приключи с футбола и остана само Митко.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 ное 2011 20:33

Да кажа и че стана много добър мач, и двата отбора играха открито и приятно (и бойно) и хич не бяхме прави през седмицата. Радвам се, че го изтеглиха за събота!

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 19 ное 2011 20:43

Даже Монтана спокойно можеха да си отидат с 4-5 парцала във вратата ако не беше вратарят им.

А какво ще кажеш другия мач да играем без вратар? И ти да бъдеш съдия? Да те питам, защо нашия защитник остави топката да излезе, ако е било ъглов? Той беше пред вашия човек. А при изравнителния гол нещо като засада няма ли?

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 19 ное 2011 20:48

iicoo написа:
Даже Монтана спокойно можеха да си отидат с 4-5 парцала във вратата ако не беше вратарят им.

А какво ще кажеш другия мач да играем без вратар? И ти да бъдеш съдия? Да те питам, защо нашия защитник остави топката да излезе, ако е било ъглов? Той беше пред вашия човек.

Ситуацията при корнера не мога да коментирам, защото от сектора за гости нищо не се виждаше към далечната врата.
Вие имахте 2 опасни положения, ние поне 6-7. Вратарят ви е герой. Заслужена победа.
[offtopic]http://www.sportal.bg/video.php?video=40701[/offtopic]
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Славия”