V кръг - Лудогорец-СЛАВИЯ - 6:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: V кръг - Лудогорец-СЛАВИЯ

Мнениеот slavia_forever » 29 авг 2011 01:12

След 4 мача в София, 2 загуби и само една победа над Ботев Вр, при това постигната с "клизма", и равния срещу Миньор на ст.Славия, няма предпоставки за нищо добро в мачовете като гости. За Лудогорец и амбициите му, подплатени с много пари няма да говоря. За купата ги бихме с лекота, но сега няма да е така. Не можем да не си отбелязваме 100%-те положения и да очакваме, че ще побеждаваме. Наистина имаше и някои хубави неща, които славистите от началото показаха, но като цяло съм много разочарован от резултатите до момента! За този мач съм умерен песимист.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 авг 2011 01:24

Мисля,че това е една абсолютна 2-ка.Амбициите на Лудогорец са подплатени с пари,вярно е,но в единствения си сериозен мач досега се наложи съдията да отменя редовен гол на Локо Пд,че да на паднат.Победите над боксовия чувал Светкавица,аутсайдера Видима(който гостува за да отбие номера) и намиращия се в тежка криза Берое нищо не значат.Вижте класирането-били са 3 от последните 4 отбора(уау,най-вероятно обаче всички ще бият Видима като домакин и Светкавица като гост),виждам едно 0:2 :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 29 авг 2011 01:44

Интересен мач се очертава между два от по-интересните отбори в първенството! Срещу отбори като Славия, Лудогорец ще покаже по-добро лице, отколкото срещу отбори като Светкавица! Моята прогноза е трудна победа за Лудогорец с 2-1!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
DON Del Piero
Контакти:

Мнениеот DON Del Piero » 29 авг 2011 07:47

С тази бездарна игра и тези мъртви души,които се мислят за играчи няма как да стане

2:0 за лудогорец колкото и да не ми се иска

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 29 авг 2011 07:54

2-1 за Лудогорец и славистите пак ще се оплакват от съдиите.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
m.unaited forever
Контакти:

Мнениеот m.unaited forever » 29 авг 2011 08:39

2:2
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]

krasivladimirov
Контакти:

Мнениеот krasivladimirov » 29 авг 2011 09:06

Изключително неприятно впечатление ми направи треньора Ви Кушев. Трябва ли да почне да реве още от 4-я кръг? Ама и президента Ви е такъв, та какво ли да очакваме от треньора Ви? Представям си какво ще е след този мач, защото се налага мнение, че и тези от Разград имат подкрепата на съдийте. Ама да видим... А иначе 1:1.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 29 авг 2011 09:20

Ако Славия играе като Видима и Светкавица,сигурно ще победи,защото имат много по добри изпълнители във всяка фаза от предните два отбора.Видима и Светкавица играха със по 10 във защита,докато във Каварна на домакинския мач вкарахме гол и стана лесен мача във Търговище беше много трудно със сгъстената защита.Както и навсякъде има много философи,аз подкрепям такива треньорски решени,като виждаш че можеш да вземеш максимум равен срещу някой противник излизаш във 10 във защита.Дано Славия,да играят както Локо Плводив,да стане добър мач,такова нещо ми се гледа,а не като последните два мача 10 във защита и единия отбор да играе.А относното съдиите,наистина са много смешни оня ден във Търговище,свири поне 10 обратни отсъждани независимо за кой отбор е,е ти ако не виждаш от два метра кой е извадил топката във тъч,и за кого по добре се гръмвай някъде,а и колко нарушения имаше пак свирени по такъв начин,докато нашите чернодрешковци не се научат да вадят ако трябва и 1-вата минута картон така ще е.Спестен жълт картон още 2-рата минута за играч,на Светкавица,след това получи един,после реверанс към нас,един картон на Бакалов,втори такъв не последва във 45-тата минута,тия неща ме дразнят,но не знам съдиите наистина защо ги е страх да свирят това което е.

Kosio_vet
Контакти:

Мнениеот Kosio_vet » 29 авг 2011 09:27

Налагат се мнения от комплексирани типове, които са част от псевдоагитките на нашите грандове- Локо Пловдив, Левски и други такива
Труден мач но все пак 2:1 за Лудогорец

защото се налага мнение, че и тези от Разград имат подкрепата на съдийте. Ама да видим... А иначе 1:1.[/quote]

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 29 авг 2011 10:34

ShooterMan написа:Мисля,че това е една абсолютна 2-ка.Амбициите на Лудогорец са подплатени с пари,вярно е,но в единствения си сериозен мач досега се наложи съдията да отменя редовен гол на Локо Пд,че да на паднат.Победите над боксовия чувал Светкавица,аутсайдера Видима(който гостува за да отбие номера) и намиращия се в тежка криза Берое нищо не значат.Вижте класирането-били са 3 от последните 4 отбора(уау,най-вероятно обаче всички ще бият Видима като домакин и Светкавица като гост),виждам едно 0:2 :roll:

Необходимо ли е във всяка тема, да ти четем тенденциозните глупости? Страничният съдия беше вдигнал флага, много преди топката да влезе във вратата - за какъв отменен гол говориш? Сега цял сезон, ще си ланкаме едно и също нали. Какъв точно е критерият за "сериозен мач" - и колко такива изигра досега, намиращият се на второ място отбор? Прекалено елементарно и детински подхождаш, ми се стува.
Надявам се, да се получи интересен и оспорван мач, все пак с победа на домакините :)

Върни се в “Славия”