ebaef написа:
Във връзка с тази статия, бих добавил следното, което си спомням от времето на Стоян Коцев. Когато Кано направи Славия шампион, Венци Стефанов му направи паметна плоча на входа на стадион Славия. После като го изгони махна паметната плоча.
Ясно, че Венци Стефанов махна Стоян Коцев, защото Кано не позволяваше "бизнес-мачове", абе да си го кажем при него не ставаха продажби на мачове. Защо обаче Вие феновете не се застъпихте за ВАШАТА ЛЕГЕНДА?
Време е! Сега! Действайте лятото, после по време на шампионата пак "няма да му е времето"! Вашият отбор си има всичко-база, терени...всичко, ВАША СОБСТВЕНОСТ! Действайте, сега е времето.
А колкото до паметната плоча,нея я направи баща ми....лека му пръст,заедно с някой от пернишките слависти...по старите ги помнят,и на нея името на Венци май го нямаше...до колкото си спомням,макар че аз съм я карал до стадиона...изчукаха я някаде в пернишките гробища...но толкова време мина...
Спомням си обаче надписа : Благодарим ти Кано! Та май се наложи да я поправяме за да се вмъкне и Маджо вътре..нали ...президент....
Так че Венци няма нищо общо с плочата .....и за товя я махнаха...
Лека му пръст на баща ти! Единият ми дядо беше славист, и той почина, лека му пръст, но доживя да види Славия-Шампион!
Но това с паметната плоча е факт! Радвам се, че има някой като теб, така навътре в нещата за да потвърди...