Мартин Кушев е новият треньор на Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мартин Кушев е новият треньор на Славия
Много съм раздвоен, да славист е но е неопитен. Дано поне нещата вървят към обиграване на отбор за стогодишнината, защото незнам дали ще понеса още един такъв сезон. Днес ще се види, дали проблема на тезифутболисти е бил Велев, те вече няма какво да губят. Жалко че няма да ги видя на живо довечера, до всички слависти от агитката- да ударите едно рамо на Кушев 

Последна промяна от iori на 28 май 2011 14:15, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
-
- Контакти:
Пак хора на Стефанов , и Кушев и Петков жалко за Славия, дано не съм прав.
marmi52 написа:8-)
С две думи експериментите на Венци Стефанов със СЛАВИЯ продължават ...![]()
Нищо против Кушев. Дал е доста на СЛАВИЯ. На нас обаче ни трябва доказан специалист и солидна селекция за новия шампионат, ако искаме да постигнем нещо значимо.
Иначе ще викаме след една година за Кокала : " Добре бяхме при него, поне играхме на финал ... "
На вас ви трябва доказан президент.Жалко,че и Кушев ще бъде употребен и изхвърлен.
СПУКАНОГЪРНЕ
Е па нашия се е доказал бре.....в неговата си форма на управление си е баш най добрия....
И кво значи доказан президент - да е президенствувал в ЕКТ ли...примерно.
))

И кво значи доказан президент - да е президенствувал в ЕКТ ли...примерно.

Извинявам се за офтопика, но не намерих по-подходяща тема, за да попитам...
Какво е вашето мнение за Атанас Джамбазки като треньор? Знам, че е работил преди време във вашия клуб. Поне ако се съди по резултатите, явно се е справял добре. Но все пак какви са вашите лични впечатление от работата му?
Какво е вашето мнение за Атанас Джамбазки като треньор? Знам, че е работил преди време във вашия клуб. Поне ако се съди по резултатите, явно се е справял добре. Но все пак какви са вашите лични впечатление от работата му?
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В