Феновете на Славия преди и по време на финала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: Феновете на Славия преди и по времена финала

Мнениеот 1913 » 26 май 2011 20:00

vaskop написа:
aisogludingfioler написа:Мен пък ми стана леко жал за феновете. Отборът им е пълен ташак, но пичовете по трибуните вложиха страшно много старания. И откъм викане, и откъм хореография. :|

ЖивотЪТ продължава...поне си изкарахме супер. Емоцията цял месец, подготовката, тайните надежди..тях никой не може да ни ги вземе и несъжалявам за нито едно от тези неща.
Неуспяхме да я вземем пустата и купа ама поне изживяхме момента както трябва.

Все едно аз съм го казал. Чувствам се по абсолютно същия начин.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 27 май 2011 16:35

iori написа:Можеше малко повече хора да дойдат на финала, а билетите бяха на достъпни цени.

8-)

В сряда минах по новооткритата магистрала Перник - София и влязох през Княжево, защото новото кръгово беше затворено.
Спрях на една спирка в Княжево и попитах един чичко откъде да мина, за да отида на ст. "Славия". Исках да си купя билети от кафето ...
Чичкото ми каза, че е в същата посока и може да ми покаже откъде да мина. Качихме го човека. Попитах го от кой отбор е, а той ми каза, че е славист ...
Попитах го няма ли да ходи на финала довечера ....
А, той ми отговори, че докато е този (Венци Стефанов) няма да стъпи да гледа СЛАВИЯ ...
:(

Сега разбирате ли, че има много слависти, но те просто не ходят да гледат отбора заради клубната политика, която води президента ?!? :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

marto810
Контакти:

Мнениеот marto810 » 27 май 2011 20:16

zeleniq написа:
VINNIE JONES написа:Срамота :shock: Мачът се играе в София и само това ли са феновете на Славия ?
Преди година на финала в Ловеч имаше над 5-6к беройци. Те трябваше да пътуват над 200 км , а вие сте си у дома в София
и едвам събрахте 1,5-2к и то на финал за купата , а Славия не са печелили трофей скоро :mrgreen: Явно няма нужда от толкова
софийски отбори. На Локо и Славия феножете се броят на пръсти.

Приятел, колко искаш да са ?! Днешно време е модерно да си фен на "грандовете"...Поклон пред вас, слависти, че въпреки всичко си подкрепяте отбора ! Вие сте истински фенове, на един истински клуб с история ! Яд ме е, че заради едни хора, последните години Славия се свързва само с купени мачове и прочие...

evala nishto drugoi nemoga da kaja

Върни се в “Славия”