Мнениеот CapO » 14 май 2011 16:48
Знам от по-възрастен, даже локомотивец, че В.С. навремето е бил бензинджия. Колко е достоверно идея си нямам, но аз лично съм склонен да му вярвам. Навремето бяхме направили един транспарант, който го изобразяваше обесен. Бяхме във "В" в знак на протест. Ами дойдоха некви дебеловрати и ни го взеха без да се церемонят. Типично мутренско отношение, да решаваш проблемите си по този начин и да не търпиш критика. Незнам кой може да защитава В.С. Каквото е направил (ДЮШ) бъдете сигурни направил го е, защотото има далавера. Не знам кой е виновен, но аз в последните 3 сезона сигурно съм посетил макс 4-5 мача(този ми е нулев). Ако това е правилно управление да се гонят феновете от стадиона(от моя блок сме 3-ма и тримата вече не ходим), браво добре, че е той да плаща заплатите. Радвайте му се. Мненията, които се ширят из форумите, че ако не са Гигов и В.С. няма кой да издържа Славия и Локо са написани от тотално объркани хора. За тези отбори винаги ще има желаещи. Това, че феновете не са на стадиона, не значи, че няма такива. Сигурен съм, че при добро ръководство посещаемостта ни може да скочи поне 5до10 пъти, смятайки я средно за 1000 човека на мач. Под добро ръководство разбирам честна игра(без лягане на Левски и ЦСКА и изпадащите), задържане на един отбор поне няколко години с цел изграждане на колектив, продажби при наистина хубави оферти не последния във "Б" на Германия, добро отношение към феновете(а не "наркомани" и т.н), ясни цели преди сезона (не играем мач за мач и вечно 7-ми). Мога да пиша още доста, но съм на работа и така.