ФИНАЛ за купата на България: ЦСКА - СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Стефан_Филипов
Контакти:

Re: ФИНАЛ за купата на България: СЛАВИЯ - ЦСКА

Мнениеот Стефан_Филипов » 09 май 2011 17:36

Финалът за Купата от 19 часа, най-скъпите билети – 15 лева

Финалът за Купата на България между отборите на ЦСКА и Славия ще започне в 19:00 часа на 25-ти май, съобщава официалният сайт на Професионалната футболна лига.

От ръководството на лигата обявиха също и цените на билетите за решителния сблъсък:

сектор "А" - 8 лева

сектор "В" - 5 лева

сектори "Б" и "Г" - 3 лева

Лигата ще пусне в продажба ограничен брой пропуски за ложи 5, 6 и 7 с цена 15 лева.
ВИНАГИ С ВАС (/С\)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 май 2011 19:49

:oops:

Простете за невежеството, но някой би ли ме осведомил в кой сектор стои бялата агитка ? ;) :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Стефан_Филипов
Контакти:

Мнениеот Стефан_Филипов » 09 май 2011 19:58

В Б сектор няма как да сме някъде другаде има си полицейски разпоредби за тоя мач.... но ще се ситуираме ядрото в Б сектор към А
ВИНАГИ С ВАС (/С\)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 май 2011 20:23

Стефан_Филипов написа:В Б сектор няма как да сме някъде другаде има си полицейски разпоредби за тоя мач.... но ще се ситуираме ядрото в Б сектор към А

8-)

Благодаря ти ! ;) Да знам за кой сектор да си купим билети. :)
Иначе казано: агитката в сектор "Б", а останалите слависти в сектор "А" ?! :)

ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ СА ДАЖЕ ЕВТИНИ ЗА ФИНАЛ !

[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 май 2011 00:38

Може да звучи странно, но за мен Славия е фаворит в мача. ЦСКА не може да играе за купата. Обратно пък Славия се амбицира за този трофей, когато стига далеч. Победа след дузпи за Славия. Белите няма какво да се надуват за победа в редовното време и продълженията. Ще е много трудно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 16:14

Съдейки от моментната форма, и след като ще бъде финал за купата, смятам, че ще бием Славия с класическо 3-0 минимум.Нашите момчета са зажаднели за трофей, от 3 години не сме печелили нищо, и е крайно време да го направим.Ако времето е хубаво смятам, че ще се съберем към 20 000 цесекари и дано дойдат солидно количество слависти, защото за финал за купата само стабилна подкрепа от трибуните трябва, тъй като мисля, че на терена играчите ще се раздадат до край.Дано след месец стане истински празник за феновете.
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 май 2011 06:04

cskalife написа:Съдейки от моментната форма, и след като ще бъде финал за купата, смятам, че ще бием Славия с класическо 3-0 минимум.Нашите момчета са зажаднели за трофей, от 3 години не сме печелили нищо, и е крайно време да го направим.Ако времето е хубаво смятам, че ще се съберем към 20 000 цесекари и дано дойдат солидно количество слависти, защото за финал за купата само стабилна подкрепа от трибуните трябва, тъй като мисля, че на терена играчите ще се раздадат до край.Дано след месец стане истински празник за феновете.

;)

Пич, незнам "след месец" вие (червените) какво смятате да правите, но ние (белите) смятаме другата седмица в сряда да ви излъжем и с дузпи да ви отмъкнем купата под носа ... :mrgreen: :lol: :twisted:

[/center]

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 17 май 2011 19:15

Мен пък ще ми супер интересно Славия да спечели Купата, защото ще прецака 3-те отбори дето се борят за ЛЕ. Но не ми се вярва, ЦСКА е в уникална форма и в момента ако играеха в ЛЕ щяха да стигнат минимум 1/16 финал.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 17 май 2011 19:22

Дано Славия да бие!!!
Ще прецакат 2-3 отбора и ще играят в ЛЕ и то,ако спечелят ще се включат от 3-ти кръг,а ЦСКА ако останат 3-ти ще почнат от 2-ри кръг!!!

Върни се в “Славия”