XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

jotz
Контакти:

Re: XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Мнениеот jotz » 05 май 2011 11:56

Аз затова ви питам. Къде се сътезаваме и за какво се борим? Не искам да говоря, но когато бях на годините на сегашните футболисти щях да събера от кваратала ми 11 човека, които по нищо нямаше да отстъпват на тези дето ги гледаме.
Физическа подготовка - нула и то голяма и кръгла 0!
Тактическа подготовка - пълен ташак,губят мача и разиграват пред вратаря и с вратаря. Тази тактика е на името на Велев. Велева атака!!
Индивидуални умения - спиране, подаване, финтове и други нечувани неща за нашите футболери! Забелязали ли сте, че дългият пас е някакво постижение. Аз примерно във вчерашния мач не видях пас над 20 метра. Ще кажете хлъзгаво и топката е тежка.......,ама това не е оправдание при положение, че получаваш в десетки пъти повече от средностатистическия българин. Това говори за явна некъдърност, както на футболистите, така и на учителя.
Удари във вратата- такова животно няма при нас. Да не говорим за точност и прецизност на удара .Даже и на един метър да се намира нападателят стреля или нагоре или в най-добрия случай в гредата. Примери - Меси от Своге и Георги Христов са царе на това упражнение.
Нещо заучено и отигравано в игрова обстановка - НЯМА! Това е и преките и непреките свободни удари ги изпълняват, като дърводелци. Нищо интересно.
Е ДОБРЕ НИЕ ИМАМЕ ЛИ ТРЕНЬОР, КОЙТО ДА ГИ УЧИ НА ПО-ГОРНОТО ИЛИ ТОЙ НЕ ГО ВИЖДА ТОВА!?Някога да са излизали след загубен мач да въртят обиколки на стадиона до припадък да сте вижадали? ТВЪРДО НЕ!!!!
Изказвания след мача от типа - малшанса ни преследва са поредното доказателство за некъдарност. Малшанса преследва винаги по-слабия това е истината. Малшанса не е тоалетна хартия с която да си бършем некъдърните усрани задници.
Трябва работа - тичане, УПРАЖНЕНИЯ, ТАКТИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ, СПОРТЕН ХЪС ЗА УСПЕХ пък и макар с по-скромни качества.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 май 2011 12:21

Освен това, което си написал, съгласен съм и също с това, че преотстъпихме футболисти, които са по-добри от сегашните ни - става въпрос за Галин Богданов, с класи над Сечков, Генев и Басо, както и за Николай Дюлгеров, много по-добър от Баяно и Том :evil: :evil: Дреновички също с нищо не е по-слаб от привлчения от Сливен Филип Филипов, не че тези играчи щяха да преобърнат тотално нещата, но е дразнещо ...
За мене проблемите ни идват от центъра на халфовата линия - няма кой да задържи топката, да даде извеждащ пас, да пресира противника, оттам съперника прави каквото си иска с дантелената ни отбрана. Огромно разочарование е моят любимец Дани Пеев, но човекът не е толкова виновен, като му обещават трансфер в Амкар и той не стане, всеки би се сдухал :x
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 май 2011 14:40

yavorescu написа:
marmi52 написа:А, че ТИМ дават пари, за да добутат отбора си до Европа - в това не се съмнявайте изобщо ! 8-)

Смехотворно твърдение. В Европа единствения келепир е влизането в групите, и пак е малко съмнително дали ще се спечелят достатъчно точки, за да може да се избият разходите. Ние до групите с този състав няма да издрапаме, защото заради ниския ни коефициент още на 2-ри кръг ще ни се падне силен отбор.

А най-смешното е самата мисъл ТИМ да плащат на бат' Венци. ТИМ беше създаден навремето, за да се противодейства на софийските мутри. Дори и да изпадаме от А група и този мач да ни е спасителен, ТИМ няма да му дадат и стотинка.

8-)

Приятел, не искам да оспамваме темата, но ти пак ме репликираш. Гледах отборът ви още в първия кръг на сезона, когато съдията от Шумен ви подари трите точки в Благоевград несвирейки очевАдна дузпа в последната минута за орлетата.
Нямате футболисти - и аз това казвам ! Това обаче не означава, че ТИМ-аджиите не могат да вземат такива при класиране в Европа.
Те са си направили простата сметка, че е по-добре да бутнат някой лев и да вкарат отбора си в Европа, отколкото да пръскат пари предварително за футболисти без да имат гаранции, че ще влязат в турнирите.
Това разделение между групировките отдавна изчезна. Някой от някогашните кръвни врагове днес са бизнес-партньори, така че и този аргумент не ти приемам.
Защо да не платят ТИМ за победа на Овча купел ?!? Цената не е била висока. За СЛАВИЯ този мач е без значение. За моряците обаче е важен и им откри пътя към Европа като магистрала ... Сега вече те са отборът с най-големи шансове за Европа от останалите 3 !

И понеже повечето от гледалите мача посочват гредата на Г. Христов в последните минути като доказателство за феърплей, ще ви кажа, че когато един мач се урежда, не е нужно да знаят всички футболисти, а само основните, от които зависи играта на отбора. Г. Христов не е такъв. Може човекът да не е знаел и затова да е треснал гредата. Стават грешки понякога ... :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 май 2011 14:58

8-)

jotz, понеже виждам, че си зрял човек и те боли истински за СЛАВИЯ ще ти кажа къде видях аз проблема на нашата СЛАВИЯ, когато наскоро дойдох (за пръв път от 10 години насам) на ст. "СЛАВИЯ".
Това ще го направя обаче в отделна тема, както си бях решил. Ще я пусна 10-15 дни преди финала.
Само искам да ви кажа, че прекалено много изживявате загубите на СЛАВИЯ. Не, че мен не ме боли, но мисля, че съвременният футбол е една огромна "игра", но не в спортния смисъл на думата ... ;)
Точно затова смятам, че финалът на 25-ти май НЕ е предрешен в полза на ЦСКА, колкото и налудничаво да звучи в момента ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2011 15:47

marmi52 написа:А най-смешното е самата мисъл ТИМ да плащат на бат' Венци. ТИМ беше създаден навремето, за да се противодейства на софийските мутри. Дори и да изпадаме от А група и този мач да ни е спасителен, ТИМ няма да му дадат и стотинка.

В случая няма никакъв обоснован смисъл, ТИМ да влиза в игри с подобни структури в лицето на Венци и СИЕ. Ако беше малко по-близо до настроенията в отбора, футболистите и т.н., щеше да разбереш, че това е не само малко вероятно, а и доста невероятно - уверявам те. Докато подхождаме винаги, че отборът ни е продажен, винаги каквото и да стане ние, а и всички ще имаме едно на ум. От толкова време сме на стадиона, че за нас, когато тези неща са вероятни, винаги е видно. Повярвай, че мачове като едни със Спартак Варна и Локомотив Пд, нямат нищо общо с мачове като тези с Видима и Черно море.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 05 май 2011 16:30

Марми, човече пусни тази тема, ако имаш права за това. Много ще се радвам да прочета нещо, което ще ме направи щастлив. На средна възраст с висок социален статус за нашата татковина, но тези вчера с белите фланелки ме изкараха от равновесие. Аз управлявам около 150-180 човека и честно ти казвам, ако тези пикльовци ми бяха подчинени щяха да бъдат физически наказани. Такова малодушие и безсрамие не съм виждал. Свикнал съм да гледам проблема от горе и да го детайлизирам. Вчера, като бях на стадиона това не ми се отдаде, гледах, гледах и нищо не разбирах от играта и от поведението на тези смотаняци. Не искам да пиша глупости, защото просто не ми подхожда и затова ще спра тук.
Защо мислиш, че мача с четирибуквието ще бъде по-различен, няма никакви индикации за това към днешна дата, даже си мисля, че ни предстои да преглътнем едно от най-големите унижения? Дано да съм лош пророк!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 05 май 2011 16:41

Лош пророк си, ще се убедиш на 25-ти ;)
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 05 май 2011 16:53

Ние можем да си пишем всичко, НО мишоците с бели екипи незнам как ще се надскочат. Аз затова ви пиша, искам да разбера същината на проблема им ? Треньор, пари, вражда, обида или просто една некъдърност от играчи и ръководители. Предлагам да сме с малката кошница на 25 май, за да не търсим после психодиспансер.

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 05 май 2011 17:14

Момчета немога да разбера нещо,на някой хора по леко ли им става като се надъхват,че Славия продава.Слепи ли сте да забележите,че отбора ви просто играе слабо.Като говорим за уговорени мачове на Славия без да съм 100% сигурен единственото ви театро до сега е с Черноморец за купата,ама за тоя мач нищо не казвате нали го спечелихте.Само мачовете които ги губите за тях говорите,че са уредени щом така се чувствате по добре давайте само че не е коректно защото вкарвате и нас в тинята само и само защото не можете да си признаете,че в момента толкова си можете.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 05 май 2011 17:20

jotz написа:Ние можем да си пишем всичко, НО мишоците с бели екипи незнам как ще се надскочат. Аз затова ви пиша, искам да разбера същината на проблема им ? Треньор, пари, вражда, обида или просто една некъдърност от играчи и ръководители. Предлагам да сме с малката кошница на 25 май, за да не търсим после психодиспансер.

Няма никакви сигнали за открити проблеми в отбора. Предишни пъти, когато е имало някакви драматични събития между ръководство, треньори или играчи се е научавало. Сега няма нищо такова. Моето мнение е, че понеже играчите са без особени лични амбиции, достигането до финала ги е успокоило и задоволило до степен, в която нямат мотивация за другите мачове. На 25-ти ще изглеждат по коренно различен начин, ако имам право. Това не ги оневинява за срамните мачове, които играят в първенството и вероятно ще се отрази на бъдещето.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Върни се в “Славия”