jotz написа:Виктор, аз се опитвам да задавам прости въпроси, за да има прости отговори. В повечето случаи тази година си казвам, аз не разбирам има си треньор той разбира. ДА АМА НЕ! Нещо гнило има, затова питам някой, който разбира и е от кухнята, нека каже. Просто в един момент се събира твърде много антилогика.
Кажете какво мислите. Аз тези неща, като продажби на мачове в момента ги изключвам,защото такъв мач няма кой да го купи. На фона на играта това го изключвам 100 %. Толкова можем.
Но.....въртенето на състава не го разбирам? Дайте да му наредим състава на Велев ясно е, че той не може. За него оставям да ги мотивира, което също е под голям въпрос.
Кажете какво мислите? Кой е оптималния състав от тези футболисти?
То колко и аз съм от кухнята мани-бегай, ама айде

Ако си забелязал също, обикновено едната двойка централни в едни мачове е Молдованов-Басо, а в други е Генев-Сечков, лично за мен първата двойка е по-малко трагична от втората

Халфовата линия е най-слабото звено на отбора за пореден път, дано Илия Илиев се върне по-скоро, защото иначе е пълна трагедия. Дани Пеев - пълна дупка след проваления му трансфер в Амкар; дефанзивен е Том Маншаров, малко по-малко зле от карикатурата Баяно ( срам че е бразилец тоя). Отдясно Радо Димитров е сигурен, отляво налагаха Жуниор, който обаче не е за там, той си е нападател

В нападение имаме Божов и ... толкова. Георги Христов е слаб, а от Кушев очаквахме много повече, но явно вече годините си казват думата. Все пак Марто е такъв играч, че може да реши всеки мач, пък дори и на 37. Както казах, за мене Жу трябва да партнира на Божов в нападението.
В момента няма и 1, който да е във форма, това е най-лошото ...