XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: XXV кръг - СЛАВИЯ-Черно море

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 май 2011 22:45

jotz написа:Виктор, аз се опитвам да задавам прости въпроси, за да има прости отговори. В повечето случаи тази година си казвам, аз не разбирам има си треньор той разбира. ДА АМА НЕ! Нещо гнило има, затова питам някой, който разбира и е от кухнята, нека каже. Просто в един момент се събира твърде много антилогика.
Кажете какво мислите. Аз тези неща, като продажби на мачове в момента ги изключвам,защото такъв мач няма кой да го купи. На фона на играта това го изключвам 100 %. Толкова можем.
Но.....въртенето на състава не го разбирам? Дайте да му наредим състава на Велев ясно е, че той не може. За него оставям да ги мотивира, което също е под голям въпрос.
Кажете какво мислите? Кой е оптималния състав от тези футболисти?

То колко и аз съм от кухнята мани-бегай, ама айде :lol: :lol: Доколкото съм чувал, Венци иска да се налагат млади момчета като Стефано Кунчев и Спас Георгиев, въпреки че на вратата Емо Петров е доста по-стабилен. Така и така не играем вече за нищо в първенството, да натрупали опит.
Ако си забелязал също, обикновено едната двойка централни в едни мачове е Молдованов-Басо, а в други е Генев-Сечков, лично за мен първата двойка е по-малко трагична от втората :lol: :lol: :lol: Крайните защитници са Дяков и Вктор Дениран, при контузия - Филип Филипов.
Халфовата линия е най-слабото звено на отбора за пореден път, дано Илия Илиев се върне по-скоро, защото иначе е пълна трагедия. Дани Пеев - пълна дупка след проваления му трансфер в Амкар; дефанзивен е Том Маншаров, малко по-малко зле от карикатурата Баяно ( срам че е бразилец тоя). Отдясно Радо Димитров е сигурен, отляво налагаха Жуниор, който обаче не е за там, той си е нападател ;) Затова и сега пускат Спас отляво.
В нападение имаме Божов и ... толкова. Георги Христов е слаб, а от Кушев очаквахме много повече, но явно вече годините си казват думата. Все пак Марто е такъв играч, че може да реши всеки мач, пък дори и на 37. Както казах, за мене Жу трябва да партнира на Божов в нападението.
В момента няма и 1, който да е във форма, това е най-лошото ...
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 май 2011 23:08

За мача с Черно море, най-хубавото нещо беше не голямата агитка, която пя в подкрепа отбора цял мач, даже 10 минути след като излязоха от терена.
След това изпрати с аплодисменти и футболистите на гостите, които си тръгнаха заслужено с победата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

moreto
Контакти:

Мнениеот moreto » 05 май 2011 00:24

Странно,ако гредата на Г.Христов беше влязала какво щяха да говорят някой разбирачи може би уговорен х.Сега ще ви разкрия нещо от съблекалнята прави са тия за уговорката личи им,че са на ти с футбола.Лично чух Венци като каза на Г.христов,че Морето ще проспат една атака на Славия,но Гошо да е бие в горната греда и ако има още някой положение да редува гредите за да не стане съмнително,но капацитетите веднага усетиха приятелските отношения между Славия и Морето.Дано да са го играли мача така както са го очаквали и да почерпят.Аи живи и здрави всичките.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 05 май 2011 01:55

За голямо съжаление..не продаваме..толкова си можем..дори и на съдиите този сезон май даваме...
Венци толкова бесен никога не съм го виждал....а кокала е пътник...купа не купа...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: XXV кръг - СЛАВИЯ - Черно море - 0:1

Мнениеот marmi52 » 05 май 2011 04:35

8-)

Абе, големи специалисти сте тука, че даже и оценки за нас давате ! Какви Сашо Диковци ви гонят ?! :lol:
Като не сме гледали мача какво ?! Като гледах тоя в Севлиево да не би да смятате, че вярвам на селски постановки организирани от Венци Стефанов ?! Севлиево с 10 човека и ни бият !!! :shock:
Как с Пирин за купата играха първото полувреме, а второто буквално спряха ? Дали някой не беше заложил на "Х" в този мач ?! :lol:
Скоро ми разкриха такава схема за залози в отдалечени краища на света, че свят ще ви се завие ... Да ! Правят го точно така наречените ни "футболни босове", ама айде да не продължавам, защото за тия неща трябват доказателства, а ги нямам.
Такива артисти са станали тези футболистчета, че могат да ви спретнат постановка, каквато не сте гледали и в най-добрия театър.
Не говоря само за СЛАВИЯ. Вчера с очите си гледам мача между Пирин и Левски на стадиона и не мога да разбера - нагласен ли е или се играе ... Аргументи имаше и в двете посоки. Но е факт, че през седмицата се говореше, че Пирин биха Берое, за да паднат от Левски и така стана ....
А, че ТИМ дават пари, за да добутат отбора си до Европа - в това не се съмнявайте изобщо ! 8-)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 05 май 2011 09:05

Марми, искам да разбера ние къде сме? Какво става с този шибан клуб? Ако продават в момента, това означава, че са си сбъркали професията. Та те са гениални артисти. Аз продължавам да мисля, че този мач не е продаден, защото няма кой да купи такъв мач.
Моят генерален въпрос е -Какво се случва в този клуб и защо не играят. Пари ли не са взимали, скарани ли са, обидени ли са? По горе се опитвах заедно с Виктор да наредим що годе боеспособен състав. Виждам, че там логика липсва. Пращаме в Лудогорец Дюлгеров и си взимаме Баяно!?! Уникална глупост!! Това момче поне играеше със сърце и не знам защо не го обича Кокала. Колко футболисти се раздодаха и преотстъпиха!?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 май 2011 09:10

Марми, ако ги видиш самите футболисти не вярвам, че ще мислиш така. Има някои където буквално им идва да реват, че се мъчат и не се получава играта. Паднали са духом и се чудят как да се вдигнат, тъй като нямат треньор, който да го направи. За мен напоследък "покупко-продажби" няма. Просто в много от мачовете имахме невероятен късмет за купата, а в първенството сме пълна дупка. Може би най-лошо представящия се напоследък отбор.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 05 май 2011 09:16

Вече нямам нерви, взехме Христов но за какво, Кушев за какво, що не взехме някой читав халф? Бият ни под път и над път, къде им е агресията и спортната злоба на тези футболисти? Но все ми се струва, че за да има мотивация трябват ясни цели, а нашата Славия от толкова години не знае за какво участва в първенството. Футболистите идват с ясната мисъл за по-скорошен трансфер в чукотка или шеста глуха в Германия и др. с цел да поритат някоя година за повече пари. Не вярвах че ще е така, но след напускането на Галин се отвори огромна дупка в центъра, защитата и нападението сякаш играят на различни стадиони в един мач.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 05 май 2011 10:28

Юруков е симулант! затова го махнаха от Черно море! заради мача в Каварна когато паднахме 4:0!!! момчета уважавам ви, защото макар и малко на брой, сте верни! не искам да ви плаша но един отбор от Варна, тръгна някога по сегащните ви стъпки и сега е в В група. Направете си среща с дядо Венци и говорете на четири очи!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 май 2011 10:46

marmi52 написа:А, че ТИМ дават пари, за да добутат отбора си до Европа - в това не се съмнявайте изобщо ! 8-)

Смехотворно твърдение. В Европа единствения келепир е влизането в групите, и пак е малко съмнително дали ще се спечелят достатъчно точки, за да може да се избият разходите. Ние до групите с този състав няма да издрапаме, защото заради ниския ни коефициент още на 2-ри кръг ще ни се падне силен отбор.

А най-смешното е самата мисъл ТИМ да плащат на бат' Венци. ТИМ беше създаден навремето, за да се противодейства на софийските мутри. Дори и да изпадаме от А група и този мач да ни е спасителен, ТИМ няма да му дадат и стотинка.

Върни се в “Славия”