slavia1913 написа:С тая наща игра, вече въобще не се радвам, че сме на финал. ЦСКА и с 9 футболисти ще ни смажат, ако играем така както играем през пролетия полусезон. Миналият месец се разминахме леко.
За ваше съжаление, истината е точно такава!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slavia1913 написа:С тая наща игра, вече въобще не се радвам, че сме на финал. ЦСКА и с 9 футболисти ще ни смажат, ако играем така както играем през пролетия полусезон. Миналият месец се разминахме леко.
Браво на автора !
Много хубаво клипче. Публиката ни е чудесна. Много симпатични, интелигентно изглеждащи, бели, млади хора. Незнам кой ви прави организацията, но отстрани изглеждате доста добре. Неголяма, но много подготвена и гръмогласна агитка.
Изобщо още с пристигането на полуфинала на ст. "СЛАВИЯ" ми направи впечатление, че феновете на СЛАВИЯ изглеждат доста добре - като облекло и явно стандарт на живот. Няма прошляци като в другите агитки !
Лошото е, че на този етап - нито президент, нито треньор, нито отбора заслужават такава публика !
Мога да идвам на всеки мач на СЛАВИЯ да ги подкрепям. Имам достатъчно пари, имам личен автомобил и не бих пожалил нищо да дойда, но ако СЛАВИЯ играе и се раздава на терена ! Засега не го правят за съжаление ...
Дано на финала да е различно ! Аз този път ще съм там !!!
Blue_Girl написа:slavia1913 написа:С тая наща игра, вече въобще не се радвам, че сме на финал. ЦСКА и с 9 футболисти ще ни смажат, ако играем така както играем през пролетия полусезон. Миналият месец се разминахме леко.
За ваше съжаление, истината е точно такава!
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
marmi52 написа::) .......Изобщо още с пристигането на полуфинала на ст. "СЛАВИЯ" ми направи впечатление, че феновете на СЛАВИЯ изглеждат доста добре - като облекло и явно стандарт на живот. Няма прошляци като в другите агитки !Лошото е, че на този етап - нито президент, нито треньор, нито отбора заслужават такава публика !
Мога да идвам на всеки мач на СЛАВИЯ да ги подкрепям. Имам достатъчно пари, имам личен автомобил и не бих пожалил нищо да дойда, но ако СЛАВИЯ играе и се раздава на терена ! Засега не го правят за съжаление ...
Дано на финала да е различно ! Аз този път ще съм там !!!
suni написа:Докато треньор ви е Белият кокал,Бялата лавина няма да види бял ден...
pesho_1913 написа:Браво, страхотен клип, а Deluxx двойният фен не знам какъв му е проблемът?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта