Стъпките на Бялата Лавина до финала.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Стъпките на Бялата Лавина до финала.

Мнениеот Blue_Girl » 02 май 2011 17:33

slavia1913 написа:С тая наща игра, вече въобще не се радвам, че сме на финал. ЦСКА и с 9 футболисти ще ни смажат, ако играем така както играем през пролетия полусезон. Миналият месец се разминахме леко.

За ваше съжаление, истината е точно такава!
:|
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 май 2011 17:37

Хубав клип, успех на ЦСКА във финала. Славия не го заслужава, за разлика от верните си фенове. Нищо лично.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 02 май 2011 18:00

Всичко много хубаво, ама въобще не сте питали бате ви Венци Стефанов какви коефициенти е нагласил както всеки път .... Кокала нека се пъне какъв е мъж, все тая ..... отделно че май и толкова си може Славия
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

dimitar_1981
Контакти:

Мнениеот dimitar_1981 » 02 май 2011 18:04

Браво на автора ! ;)
Много хубаво клипче. Публиката ни е чудесна. Много симпатични, интелигентно изглеждащи, бели, млади хора. Незнам кой ви прави организацията, но отстрани изглеждате доста добре. Неголяма, но много подготвена и гръмогласна агитка.
Изобщо още с пристигането на полуфинала на ст. "СЛАВИЯ" ми направи впечатление, че феновете на СЛАВИЯ изглеждат доста добре - като облекло и явно стандарт на живот. Няма прошляци като в другите агитки ! :mrgreen:
Лошото е, че на този етап - нито президент, нито треньор, нито отбора заслужават такава публика !
Мога да идвам на всеки мач на СЛАВИЯ да ги подкрепям. Имам достатъчно пари, имам личен автомобил и не бих пожалил нищо да дойда, но ако СЛАВИЯ играе и се раздава на терена ! Засега не го правят за съжаление ...
Дано на финала да е различно ! Аз този път ще съм там !!! :)

Дай боже на всеки отбор такива фенове! Иронията настрана, но или си фен на отбора и го подкрепяш или не си. Днес играят слабо но утре нещата може да се променят към по - добро и заслугата за това явно няма да е подкрепата фенове като този.

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 02 май 2011 18:11

С тази "бяла лавина" мисля,че прекалявате ;)

[offtopic]ЦСКА е Шампион ! ;) 8-)[/offtopic]

Blue_Girl написа:
slavia1913 написа:С тая наща игра, вече въобще не се радвам, че сме на финал. ЦСКА и с 9 футболисти ще ни смажат, ако играем така както играем през пролетия полусезон. Миналият месец се разминахме леко.

За ваше съжаление, истината е точно такава!
:|

ех,това е омразата между ЦСКА и Левски ! ;) :mrgreen:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 02 май 2011 18:14

marmi52 написа::) .......Изобщо още с пристигането на полуфинала на ст. "СЛАВИЯ" ми направи впечатление, че феновете на СЛАВИЯ изглеждат доста добре - като облекло и явно стандарт на живот. Няма прошляци като в другите агитки ! :mrgreen: Лошото е, че на този етап - нито президент, нито треньор, нито отбора заслужават такава публика !
Мога да идвам на всеки мач на СЛАВИЯ да ги подкрепям. Имам достатъчно пари, имам личен автомобил и не бих пожалил нищо да дойда, но ако СЛАВИЯ играе и се раздава на терена ! Засега не го правят за съжаление ...
Дано на финала да е различно ! Аз този път ще съм там !!! :)

Душичко Марми, вярно е, че повечето от вас са израснали във богатите еврейски квартали около Руски паметник (те затова ви наричат "евреи") , но така и ще си останете два автобуса фенове до "Овча купел", а че прошляци има и сред вас - има, и то не малко, вЕрвай ми!
П.П. "Славия" играеха като мъже по времето на Кано и Наско Сираков. Сега имате добър треньор, какъвто е Кокалът, но нямате мъже в отбора... :mrgreen:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 02 май 2011 18:22

suni написа:Докато треньор ви е Белият кокал,Бялата лавина няма да види бял ден :) ...

Кокалът (че е бял е твое умосътворение,suni ), е най-добрият треньор на "Славия" от години насам. Не случайно панчаревци го мразят "до кокала си", защото им е нанесъл доста поражения и като играч, и като треньор! :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 май 2011 18:23

Adrian Monk, виждам че разбираш от прошляци, може би общуваш с тях или си такъв, не знам, само недей приказва колко фенове сме имали, защо ни наричали еди-как си и въобще за Славия, щото хал-хабер нямаш от тия неща :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 02 май 2011 18:36

pesho_1913 написа:Браво, страхотен клип :) , а Deluxx двойният фен не знам какъв му е проблемът?

Млъквай бе

Какво дерби ще става бе?Тия славия падат вчера от Видима ... много ясно,че ЦСКА ще бие бе хора 100 % съм сигурен

Потребителски аватар
red_boy_89
Контакти:

Мнениеот red_boy_89 » 02 май 2011 18:45

Като гледах как играха Пирин срещу Локото и срещу Славия, и като знам че финала ще се играе в София,направо ми улекна,че Пирин отпаднаха.Щото май само те можеха да ни я вземат.Иначе за Славия жалко че са там.Най-продажния отбор в А група.Най ми хареса филма с Черноморец. :) :) :) :) Когато Кроули Таулн се падна с Манч.Юн мениджъра им пратил смс на всички отбори от ВЛ с въпроса-Как могат да бъдат спрени.Блекбърн отговорили-Излез с 13 човека и се моли да не забележат.Така че се възползвайте иначе 1,2,3,4 ...........
Всичко е преходно!!Само ЦСКА е вечно!!!!!!
Папата:
Г-н Стоичков нека да Ви Богословя?
Стоичков:
Недейте,Вашият шеф отдавна го направи.

Върни се в “Славия”