XXII кръг - ЦСКА-СЛАВИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: XXII кръг - ЦСКА-СЛАВИЯ

Мнениеот mistreated » 17 апр 2011 10:10

Viktor4o_Rs написа:
mistreated написа:
venci_1913 написа:Слависти , какво се нервирате на коментарите на привърженици на отбор ,който е създаден МНОГО ГОДИНИ СЛЕД НАС ??? Това не е дерби ,а просто един мач , който трябва да спечелим с 3/4 на (колкото дузпи им даде съдията) . Дерби ... ДЕРБИ е мача с Левски и Локомотив !
Гугутката: Вечният съперник на "Левски" е Славия - прав е човека !

3-4 на колко? Та вие събрахте ли 2 удара в очертанията на вратата, май не. На Караджов му свърши минералната вода от нямане какво да прави. Ей за това ви казах, че ще сте като Черно море. Още с почването на мача и вашите футболисти са пуснали "ако"-то. Добре, че си имате такъв интелигентен треньор, чудесен тандем са с президента ви!

О, забравих, че пак беше виновен съдията...

То пък и вие едни интелигенти, айде моля ти се :lol: :lol:

Приятел, публиката е едно, длъжностно лице (каквото е Кокала) е съвсем друго. Значи по твойта логика всеки мач като феновете на съперника скандират "Делев к..во" трябва той да им показва средни пръсти и да дрънка глупостите, които издрънка тоя малоумник след мача ли? Не знам дали в цялата А група има по-невъзпитан и откровен тъпак, като Кокала. Не си спомням някой треньор да си е позволявал така да говори за феновете на съперника. Особено след като отборът му има 1 удар в рамките на вратата за цял мач.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 17 апр 2011 10:59

Много слаб мач :evil:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 17 апр 2011 12:54

iori написа:Много слаб мач :evil:

8-)

Съгласен съм, но по-важното е следващия да е силен ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 апр 2011 13:22

mistreated, аз говорех за вашите шефове - Гърнето, Венци Живков и прочие ;) Радуканов ми изглежда възпитан човек, но сега отборът му върви, когато забуксува ще видим как ще се държи и той :roll: Никой не оспорва, че Кокала е простак - аз не одобрявам неговото поведение и заслужава наказание; а пък публиката ви, вместо да си подкрепя отбора, се занимаваше с него, явно така ги разбират нещата ...
Що се отнася до Делев, той неведнъж е показвал средни пръсти и е псувал (примерно с Малеш Микрево и Пирин), но никой не го наказва :roll: Капитанът ви Тошко Янчев пък нарече Славия "умрял отбор" есента, когато ви бихме ... Така че хайде не се правете на непорочни девици и на оксфордски възпитаници, става ли :mrgreen: Иначе честита победа, заслужена е :!:
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 апр 2011 18:51

Имам чувството, че мислихте за мача ви с Пирин и за туй загубихте.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Славия”