Купа на България 1/2 финал : СЛАВИЯ Сф - ПИРИН Бл.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- venci_1913
- Контакти:
Re: Полуфинал за купата на България : СЛАВИЯ Сф - ПИРИН Бл.
Значи какво ми прави впечатление? Софиянец сам , Левскар сам !!, Отидох да следвам в Свищов и някак си така леко ми се струва ,че приказката за провинцията мрази София си е жива и реално действаща! Е в тоя ред на мисли, защо храните Славия ,че била облагодетелствена от едно положение!? Колко пъти белите бяха ощетявани през сезона и дори акйо се върнем назад във времето?? Стига съдйиски рамена за нас , чорбата и литекс!! Футбола в България не се свежда до Левски , Цска и Литекс!! Съдийски грешки стават и на най-големите форуми!! Мога да кажа - Само Левски !!! И успех на Славия, искам най-после да ги видя в Европа !!

You'll never walk alone!!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Speranza написа:Значи какво ми прави впечатление? Софиянец сам , Левскар сам !!, Отидох да следвам в Свищов и някак си така леко ми се струва ,че приказката за провинцията мрази София си е жива и реално действаща! Е в тоя ред на мисли, защо храните Славия ,че била облагодетелствена от едно положение!? Колко пъти белите бяха ощетявани през сезона и дори акйо се върнем назад във времето?? Стига съдйиски рамена за нас , чорбата и литекс!! Футбола в България не се свежда до Левски , Цска и Литекс!! Съдийски грешки стават и на най-големите форуми!! Мога да кажа - Само Левски !!! И успех на Славия, искам най-после да ги видя в Европа !!
Поздравления за мнението пич, респект

Написах го в темата за мача с Черноморец, ще го напиша и тук - от много злоба човек се разболява, така че щом някои искат да си докарат язва, нека да продължат плювните по Славия - няма проблем

Казах го вече, да има засада, ама тенденциозна ли е, умишлена ли е, буташе ли ни съдията през целия мач ? Сигурно щото бяхме със съдиите, затова снощи аз и другите слависти на стадиона сигурно сме си скъсили живота с 2-3 години от нерви с мача ... Не може ли да приемете, че съдията е човек, а не машина и греши, толкова ли е трудно ? Къде бяхте вие радетели за справедливост, дето сега кълнете Славия като циганки, когато в Ловеч и Варна ни отрязаха главата ? Къде бяхте при дузпата на Данчо Тъча миналия уикенд ? Къде бяхте, когато ЦСКА ни би с 2 измислени дузпи, когато Гонзо ни вкарваше голове с ръце и лакти ? Когато не ни дадоха чиста дузпа с Локо (София) в последната минута ? Да изброявам ли още ? Значи 1 път реферът сбъркал в наша полза и то неумишлено, и да ни се върнело, да сме паднели с гол от засада ? Жалки сте ...
Що се отнася до мача ни с Пирин, добър жребий, но в никакъв случай не бива да ги подценяваме, играем трудно с тях, а и те имат традиции за Купата. Престъпление ще е, ако не се възползваме от домакинството си и да не отидем на финала, такава възможност рядко ни се отваря... От нас се иска мощна подкрепа и отсега призовавам всички слависти да бъдат на мача с Пирин, Купата е много близо, нека викаме здраво за любимия отбор

СЛАВИЯ е била ограбвана не един и два пъти от съдиите. Не омаловажавайте невероятния мач, който направиха белите изравнявайки цели 4 пъти резултата (след като губеха още от 1-та минута) и накрая спечелвайки мача в Бургас.
Не си спомням в България друг отбор да го е правил !

Дори в световния футбол подобен сучай не си спомням ...

СЛАВИЯ има сили да надиграе всеки съперник и дори да триумфира с купата тази година.
Познавам добре и СЛАВИЯ, и Пирин ...
Най-отговорно ви казвам, че ако СЛАВИЯ не подцени орлетата, ще ги победи на Овча купел и ще играе на финал. Там, каквото и да стане, ако Литекс е другия финалист ще играем в ЕКТ догодина.
Пирин са корав отбор, но тази година не са като предишните. Вниманието им повече е насочено към борбата за оставане в "А" група и за разлика от СЛАВИЯ ще воюват на два фронта.
Все пак се завърнаха в състава им някой опитни бойци като Бибишков и Иван Цветков, а наоколо щъкат млади, талантливи футболисти ... Като прибавим към това и непримиримия им пирински дух, ако ги подценим ще имаме трудности на Овча купел.
СЛАВИЯ обаче не играе всяка година на полуфинал и затова смятам, че този път няма да си изпуснем шанса !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

От началото на сезона сме измислили стратегията за купата и дотук всичко се подрежда идеално. Сега трябва пълна мобилизация в отбора за полуфинала с Пирин, когото не можем да победим вече в три домакински мача, и ако бием веселбата ще е голяма.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Да попитам, оформили сте се една групичка и тук и на стадиона от 10 човека и ръсите само професорски мисли,бъдете фенове а не всезнайковци и аз съм Славист и други са Слависти ама не сме професори и модератори.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
White Hart Lane написа:Да попитам, оформили сте се една групичка и тук и на стадиона от 10 човека и ръсите само професорски мисли,бъдете фенове а не всезнайковци и аз съм Славист и други са Слависти ама не сме професори и модератори.
Какво искаш да кажеш приятелю, какво не ти е харесало ? Няма групички, всеки славист е ценен сам по себе си и никой не е по-важен от другия

-
- Контакти:
Искам да кажа,че ми се е случвало някой път като изкажа мнение и да ми го изтривате от форума за разлика от тези 10 души които постоянно и единствено присъстват във форума,това затворен кръг ли е или форум на фенове на Славия ,независимо да ли сме познати или непознати,аз примерно ходя на всеки мач на Славия в София и по рядко в провинцията, но не парадирам с нищо,просто някой път изказвам своето мнение.
White Hart Lane написа:Искам да кажа,че ми се е случвало някой път като изкажа мнение и да ми го изтривате от форума за разлика от тези 10 души които постоянно и единствено присъстват във форума,това затворен кръг ли е или форум на фенове на Славия ,независимо да ли сме познати или непознати,аз примерно ходя на всеки мач на Славия в София и по рядко в провинцията, но не парадирам с нищо,просто някой път изказвам своето мнение.

И аз не те разбирам какво искаш да кажеш ...

Кой ти пречи да си изразяваш свободно мнението ? В това отношение смея да твърдя, че Гонг са един от най-свободните и демократични форуми !
Още повече, че си славист, а нашето лоби тук е стабилно в лицето на slavia_forever

[center]
[/center]

Най-лесно е да си фен на Левски и ЦСКА и да се биеш в гърдите. Искам да преминем през Пирин нашия карък от известно време и дай боже да играем финал с Литекс, а някои футболисти да си скъсат задниците на терена.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]