Лудогорец (Разград) - Славия Купа на България 20.11.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Славия Купа на България 20.11.

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 ное 2010 10:38

razgrad_fan написа:
Viktor4o_Rs написа:Приканвам да не се обръща внимание на комплексираните провокатори :mrgreen: :mrgreen: Да си селяндур не е географско понятие , а състояние на духа :lol: :lol: :lol:

Не те знам колко си фен и от колко години ходиш по мачове и какви мачове посещаваш,щом пишеш такива глупости.Ти започваш да пишеш глупости и обиди,което не е нормално.Коментира се само двубоя,стадиона ,феновете,но без обиди.Аз съм от Разград,но ходя от много години по мачове и не само на "Лудогорец".Бил съм на мачове от различни дивизии.Надявам си че си ме разбрал.Искам само диалог без излишни обиди!!!

За съжаление въобще не си ме разбрал какво искам да кажа :) Въобще нямах предвид феновете от Разград , а разни други индивиди , които откровено се заяждат и провокират ;) Точно затова и написах тези неща - защото няма значение откъде си , а какъв си и как се държиш 8-)
Изображение

razgrad_fan
Контакти:

Мнениеот razgrad_fan » 11 ное 2010 10:46

Viktor4o_Rs написа:
razgrad_fan написа:
Viktor4o_Rs написа:Приканвам да не се обръща внимание на комплексираните провокатори :mrgreen: :mrgreen: Да си селяндур не е географско понятие , а състояние на духа :lol: :lol: :lol:

Не те знам колко си фен и от колко години ходиш по мачове и какви мачове посещаваш,щом пишеш такива глупости.Ти започваш да пишеш глупости и обиди,което не е нормално.Коментира се само двубоя,стадиона ,феновете,но без обиди.Аз съм от Разград,но ходя от много години по мачове и не само на "Лудогорец".Бил съм на мачове от различни дивизии.Надявам си че си ме разбрал.Искам само диалог без излишни обиди!!!

За съжаление въобще не си ме разбрал какво искам да кажа :) Въобще нямах предвид феновете от Разград , а разни други индивиди , които откровено се заяждат и провокират ;) Точно затова и написах тези неща - защото няма значение откъде си , а какъв си и как се държиш 8-)

За съжаление винаги има такива индивиди-провокатори.
Почти във всяка агитка се намират такива за съжаление.
Правят се на каквито не са,а в действителност са ....
Няма да ги коментирам!!!

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 11 ное 2010 11:28

Какви са тея сайтове х-ки и т.н за посещаемност?!Ще видите колко души ще дойдем в това градче ,което е предимно с турско население!!! Това ,че някои слависти не ходят на мачове и т.н си е техен проблем ,а не ваш!Агитката ни в повечето случай е по 100 човека на гостувания.. При вас идват от съседните градове люпат си семки хората и 1 Лудогорец не се чува!ЖАЛКО , НО ФАКТ!и 20 000 да сте , никога няма да бъдете качествени като нас.
http://prikachi.com/images/993/2655993r.jpg - това тук ни е агитката ,кога ще се съберете толкова хора да пеете?Ние не сме град - отбор ,а си подкрепяме отбора както трябва!
Славия София

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 11 ное 2010 12:13

venci_1913 написа:Какви са тея сайтове х-ки и т.н за посещаемност?!Ще видите колко души ще дойдем в това градче ,което е предимно с турско население!!! Това ,че някои слависти не ходят на мачове и т.н си е техен проблем ,а не ваш!Агитката ни в повечето случай е по 100 човека на гостувания.. При вас идват от съседните градове люпат си семки хората и 1 Лудогорец не се чува!ЖАЛКО , НО ФАКТ!и 20 000 да сте , никога няма да бъдете качествени като нас.
http://prikachi.com/images/993/2655993r.jpg - това тук ни е агитката ,кога ще се съберете толкова хора да пеете?Ние не сме град - отбор ,а си подкрепяме отбора както трябва!

Те Лудогорец имат по-голяма агитка от вас бре.... http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-41972 :lol: :lol:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

kimmy_rz
Контакти:

Мнениеот kimmy_rz » 11 ное 2010 14:05

venci_1913 написа:Какви са тея сайтове х-ки и т.н за посещаемност?!Ще видите колко души ще дойдем в това градче ,което е предимно с турско население!!! Това ,че някои слависти не ходят на мачове и т.н си е техен проблем ,а не ваш!Агитката ни в повечето случай е по 100 човека на гостувания.. При вас идват от съседните градове люпат си семки хората и 1 Лудогорец не се чува!ЖАЛКО , НО ФАКТ!и 20 000 да сте , никога няма да бъдете качествени като нас.

Абе вие на собствения си стадион не ходите, какво остава в Разград да дойдете ! Малко ми се струват нелепи подобни заплахи :) ! Няма смисъл да спорим на този етап ! То ще се види !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 11 ное 2010 14:09

kimmy_rz написа:
Абе вие на собствения си стадион не ходите, какво остава в Разград да дойдете ! Малко ми се струват нелепи подобни заплахи :) ! Няма смисъл да спорим на този етап ! То ще се види !

Само да не завият към Орел че са отишли на стадиона в Търговище. :)
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 ное 2010 14:46

Хайде стига прогнози, кой ще идва и кой не. Колкото отидем, толкова. За твърдението, че не идваме на собствения си стадион, нека се видят снимките от последните мачове и тогава да говорим.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 11 ное 2010 14:48

slavia_forever написа:Хайде стига прогнози, кой ще идва и кой не. Колкото отидем, толкова. За твърдението, че не идваме на собствения си стадион, нека се видят снимките от последните мачове и тогава да говорим.

Аз да ви кажа от сега. Стадиона там ще е прътъпкан. А така наречената клетка е за не повече по 60-70 човека.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

razgrad_fan
Контакти:

Мнениеот razgrad_fan » 11 ное 2010 18:27

stannn написа:
slavia_forever написа:Хайде стига прогнози, кой ще идва и кой не. Колкото отидем, толкова. За твърдението, че не идваме на собствения си стадион, нека се видят снимките от последните мачове и тогава да говорим.

Аз да ви кажа от сега. Стадиона там ще е прътъпкан. А така наречената клетка е за не повече по 60-70 човека.

Не е много голяма клетката.Не пиши непроверени работи. "Дунав" като гостуваха в Разград преди няколко месеца.В клетката бяха 110 човека приблизително,а може и още толкова да се съберат,но вие нямате толкова хора :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 ное 2010 18:32

razgrad_fan , спри да ни провокираш , защото ще си издеш бана ;) Като цяло се държим нормално с вас , така че искам същото отношение ; в някои други форуми отдавна да са те запсували и изгонили :!: Така че по-добре спри да се правиш на отворко и да се доказваш и си направете шоуто , пък нека който заслужава да си бие ;)
Изображение

Върни се в “Славия”