Х кръг - Черно море-СЛАВИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Х кръг - Черно море-СЛАВИЯ
Поздравления за Черно море. На моменти бяха по-добри, на моменти ние. Но това, което наблюдавах с картоните и дузпите няма да го коментирам, тъй като във времето съм свикнал да го виждам.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Браво слависти-не сте като левскарите.Харесва ми 4е сте обективни и въздържани във ва6ия форум и затова ви казвам ДА има6е 2е дузпи за вас и 1на за нас но така е в БГ.Нас ни рязаха 2а ма4а ( сре6то левски и литекс ) и сега сяка6 искаха да ни компенсират и затова нямаме футбол в БГ . Вчера на левски- пирин видяхте ли същото положение за което сре6то нас свириха дузпа но сре6то левски НЕ. Но за дне6ния мач все пак си заслужихме победата
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
morqka написа:Браво слависти-не сте като левскарите.Харесва ми 4е сте обективни и въздържани във ва6ия форум и затова ви казвам ДА има6е 2е дузпи за вас и 1на за нас но така е в БГ.Нас ни рязаха 2а ма4а ( сре6то левски и литекс ) и сега сяка6 искаха да ни компенсират и затова нямаме футбол в БГ . Вчера на левски- пирин видяхте ли същото положение за което сре6то нас свириха дузпа но сре6то левски НЕ. Но за дне6ния мач все пак си заслужихме победата
Не съм съгласен , че заслужено сте победили , за останалото си 100 % прав

Поздрави за победата на Морето,
Може би, ако играехме на хубав терен, съдията не бе слаб и свиреше всичко, и ако имахме късмет щеше да бием
Можеше и да не, но
Аз като СЛАВИСТ не се срамувам от тази тази загуба
Не се и гордея от играта, макар че играхме на моменти доста добре и грамотно.
С тази игра и съдии в тройката трудно! Въпреки това съм вярващ песимист
Ако натиснем още, би трябвало да се получи!
Само СЛАВИЯ
Може би, ако играехме на хубав терен, съдията не бе слаб и свиреше всичко, и ако имахме късмет щеше да бием

Аз като СЛАВИСТ не се срамувам от тази тази загуба

Не се и гордея от играта, макар че играхме на моменти доста добре и грамотно.
С тази игра и съдии в тройката трудно! Въпреки това съм вярващ песимист

Само СЛАВИЯ

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- venci_1913
- Контакти:
Браво на момчетата ,които имаха възможност и отидаха да подкрепят "Славия".Съжалявам ,че нямах възможност да отида и аз 

Славия София
С това съдйство...........................
честито на Черно море.

честито на Черно море.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Къде сте ни надиграли , може би във волейбола
Танко да бъде извикан от Пранди за блокировач 

Обеден съм във феърплея! Честитя победата на всички зелени и поздравявам за играта всички бели... не сме толкова груб отбор, само с левски скачаме на трошачка, че той тях кой ги обича... Терена просто нямам думи... въпреки това пак стана добър мач... със оглед на коментари мога да кажа : резултат 4:4.. но както и момчето си призна играх с ръка просто нямах време за реакция, както можеше да се даде така и можеше да не се даде... явно са го наплашили след жалбите да свири както трябва мача и се е стреснал, класическа дузпа за Дочно и втори жълт на Петков... също спести съдията а втората ситуация, топката оцели фуболиста във ръка води се неволна игра не умишлена... успех бях впечатлен от бройката ви...

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqka написа:Браво слависти-не сте като левскарите.Харесва ми 4е сте обективни и въздържани във ва6ия форум и затова ви казвам ДА има6е 2е дузпи за вас и 1на за нас но така е в БГ.Нас ни рязаха 2а ма4а ( сре6то левски и литекс ) и сега сяка6 искаха да ни компенсират и затова нямаме футбол в БГ . Вчера на левски- пирин видяхте ли същото положение за което сре6то нас свириха дузпа но сре6то левски НЕ. Но за дне6ния мач все пак си заслужихме победата

Абсолютно прав си, че положението за дузпа в полза на Пирин срещу Левски беше идентично с това във Варна.
Тогава обаче дадоха дузпа ЗА Левски, а сега не дадоха дузпа ПРОТИВ Левски !

Тогава ощетиха и ограбиха Черно море, а сега явно тръгнаха да ви компенсират срещу нас.
Желая успех на моряците от тук нататък в първенството !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]