Viktor4o_Rs написа:Ето че ревът на червените даде резултат - Коце Костадинов си подаде оставката и веднага им е назначен техният човек - ветеринарят Антон Генов . С какво е известен той ? Освен , че беше разследван за манипулиране на резултати и с това , че свири дузпи за ЦСКА при всяко падане на техен играч в противниковото наказателно поле - ако не вярвате питайте например Левски![]()
Отсега знам и съм сигурен , че ако се наложи, доктор Генов ще помага на армейците в неделя за реанимирането им и ще свири дузпичка за тях .
За да не съм голословен , припомням съдийството в последните мачове между Славия и ЦСКА :
- Славия - ЦСКА 1:2 2008 г. - волейболни прояви на Фелипе Машадо в наказателното поле на ЦСКА , няма кой да отсъди дузпа
- ЦСКА - Славия 2:1 2009 г. - Славия повежда с ранен гол на Ортега , веднага Ангел Ангелов свири 2 дузпи - първата измислена , втората за удар от близост в ръката на наш играч ( но когато Машадо правеше това ,нямаше наказателен удар за Славия)
- ЦСКА - Славия 2:0 2009 г. - пресилен фал за ЦСКА , бият го - топката се удря в стената , но фалът се пребива - общо-взето до гол
- Славия - ЦСКА 1:3 2010Г . - пресилена дузпа за Гранден
Та да видим , дали и в неделя няма да получат така бленуваната си и лелеяна първа дузпа , коефицент за това не се приемат - повече от сигурно е
Жалко наистина за вас! Аут сте! Чиста победа за нашите с 3:0