VII кръг - СЛАВИЯ-ЦСКА 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Антон Генов ще спасява ЦСКА

Мнениеот TheClub » 14 сеп 2010 19:40

Viktor4o_Rs написа:Ето че ревът на червените даде резултат - Коце Костадинов си подаде оставката и веднага им е назначен техният човек - ветеринарят Антон Генов . С какво е известен той ? Освен , че беше разследван за манипулиране на резултати и с това , че свири дузпи за ЦСКА при всяко падане на техен играч в противниковото наказателно поле - ако не вярвате питайте например Левски :lol: :lol: Отсега знам и съм сигурен , че ако се наложи, доктор Генов ще помага на армейците в неделя за реанимирането им и ще свири дузпичка за тях .
За да не съм голословен , припомням съдийството в последните мачове между Славия и ЦСКА :
- Славия - ЦСКА 1:2 2008 г. - волейболни прояви на Фелипе Машадо в наказателното поле на ЦСКА , няма кой да отсъди дузпа
- ЦСКА - Славия 2:1 2009 г. - Славия повежда с ранен гол на Ортега , веднага Ангел Ангелов свири 2 дузпи - първата измислена , втората за удар от близост в ръката на наш играч ( но когато Машадо правеше това ,нямаше наказателен удар за Славия)
- ЦСКА - Славия 2:0 2009 г. - пресилен фал за ЦСКА , бият го - топката се удря в стената , но фалът се пребива - общо-взето до гол
- Славия - ЦСКА 1:3 2010Г . - пресилена дузпа за Гранден

Та да видим , дали и в неделя няма да получат така бленуваната си и лелеяна първа дузпа , коефицент за това не се приемат - повече от сигурно е ;)

Жалко наистина за вас! Аут сте! Чиста победа за нашите с 3:0 :)

levskizavinagii
Контакти:

Мнениеот levskizavinagii » 14 сеп 2010 19:43

Ми... нали са ощетени. Все трябва някой да им свири дузпичка, стига ги ощетява този син Боби Михайлов.

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 14 сеп 2010 19:45

Славия няма как да не падне от ЦСКА, невъзможно е.
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 14 сеп 2010 19:48

Някой помни ли кога за последно Славия би Цска?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 сеп 2010 19:48

Общо взето , като чета май всичко свирено срещу вас е пресилено или измислено!? Ами крайно време да се свири и някоя реална дузпа, фаул или ъглов удар..... Интересно как ще изглежда през твоите очи?

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 14 сеп 2010 19:52

msm написа:Общо взето , като чета май всичко свирено срещу вас е пресилено или измислено!? Ами крайно време да се свири и някоя реална дузпа, фаул или ъглов удар..... Интересно как ще изглежда през твоите очи?
Явно не си гледал споменатите мачове. Особено мача през 2009 с двете дузпи.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 сеп 2010 19:53

Антон Генов е доказан цска-р :!: Това той н крие и който го познава знае това! Лично съм го чувал да си признава това... н 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 сеп 2010 19:53

msm написа:Общо взето , като чета май всичко свирено срещу вас е пресилено или измислено!? Ами крайно време да се свири и някоя реална дузпа, фаул или ъглов удар..... Интересно как ще изглежда през твоите очи?

Не , но когато всеки път ни повеждате от дузпи , а за нас няма нито 1 отсъдена , говорим за тенденция ;) Щом вие можете да кажете преди мача с Литекс , че Пастата е корумпиран , аз също казвам ,че Генов е такъв - неколкократно е ощетявал Славия и неколкократно е свирил спорни дузпи за вас ...
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2010 19:58

UltraBlue написа:Антон Генов е доказан цска-р :!: Това той н крие и който го познава знае това! Лично съм го чувал да си признава това... н 8-)

Не знам кой е цесекар и кой не,но е факт,че на вас последните години ви се дават най много дузпи(измислени или не)! ;)
И тази година,като гледам, се очертава да е така...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 сеп 2010 20:02

Viktor4o_Rs написа:

Не , но когато всеки път ни повеждате от дузпи , а за нас няма нито 1 отсъдена , говорим за тенденция ;) Щом вие можете да кажете преди мача с Литекс , че Пастата е корумпиран , аз също казвам ,че Генов е такъв - неколкократно е ощетявал Славия и неколкократно е свирил спорни дузпи за вас ...

А, би ли казал в посочените мачове, всичките ли са били свирени от Генов? Защото аз мога да ти кажа мачове, в които Генов е свирил спорни нарушения и в наша вреда.
Последна промяна от msm на 14 сеп 2010 20:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Славия”