Тема за Велислав Вуцов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: Вили Вуцов е много добър треньор

Мнениеот 1913 » 29 апр 2010 18:14

mite68 написа:Не се залъгвайте с имена като Муслин т.е той не е никакво име,за Славия трябва голям мотиватор там е голяма летаргия и меланхолия,така че и Капело да дойде няма да станем по голям отбор. Вили Вуцов е екстра поне ги събужда от време на време...

Не знам дали е чак много добър Вили, но съм абсолютно съгласен с казаното по-горе. За пръв път от години в играчите се вижда желание, макар че има още много, какво да се желае от играта.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 апр 2010 20:09

dodo7271 написа:
viroglav написа:
mite68 написа:Защо го нари4аш селяк,защото той е единственият който може да се опълчи срещу синьо червената илюзия и му дреме за вас това ви дразни ,защото сте голЕми селяни...

Ооооо да , той много добре се опълчва срещу синята илюзия ... Толкова добре , че преди мача с тая синя илюзия си изкара наказание в деветдесетата минута , само и само да не седи на треньорската пейка на гостуващия отбор на Герена. Футболистите му си вкарват съвсем "случайно" автоголове срещу тая синя илюзия. А срещу червената илюзия направи такъв цирк , че и белите фланелки на Славия почервеняха от срам. Тоя глиган е просто син на баща си и никой няма да тъжи за него , след като Венци го отстрани от този неважен пост в Славия. Ако в БГ първенството се играеше феърплей , то Славия щеше всяка година да са един от фаворитите и то съвсем заслужено. А заради хора , като бащата на тази овча глава кретаме вече десетилетия и от българския футбол не остана нищо ... За никой не е тайна , че в ПФК Левски го привлякоха заради връзките на Вуцов старши и очакваните задкулисни подбутвания от негова страна. Поради тази причина беше изгонен и Мъри Стоилов , въпреки че си вършеше перфектно работата. Това е визитката на Вили Вуцов - овчата глава ...

По-полека, ще вземе да си докараш рак с тази злоба. Бойко Борисов: "България е зле заради лошия човешки материал". Ти си точно такъв. От теб просто няма смисъл.

Нещо си ми много обиден явно ... Ако искаш да ми се обясняваш , направи го на ЛС. Не е нужно да занимаваш аудиторията на форума на Гонг с личните си нападки. 8-)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 29 апр 2010 20:22

[quote="ЧерноМореВарна"]Заедно с Гонзо могат да изиграят страхотно ролите на братовчеда Балки и Лари :lol: :lol: :lol:
Е те вече веднъж я изиграха тази роля и дори си намериха Бате :lol: :lol: :lol:

Boro Sekirof
Контакти:

Декларация във връзка с уволнението на Велислав Вуцов

Мнениеот Boro Sekirof » 05 авг 2010 08:11

:?: :?: :?: :?: :?:
Здравейте, многоуважаеми от нас медии,

Пишем Ви във връзка с уволнението на един от най-успешните треньори, стъпвали на стадион Овча Купел, а именно Велислав Вуцов. Човек, доказал многократно, че разбира доста от футбол и е достоен да ръководи славен тим като Славия. На негово място Венцеслав Стефанов назначи Емил Велев - Кокала, доказал се само и единствено с провали. Треньор недостоен дори да е глава на семейството. Доказал се, проваляйки един класен тим на Левски и превръщайки го в карикатура.

Затова чрез Вас - най-елитните медии на България, ние искаме да изразим ясно нашата позиция за завръщането на Велислав Вуцов на Овча Купел.

Вили, ти винаги си добре дошъл при нас!!!

КАТЕГОРИЧНО не подкрепям! Доводи много, но недейте да копирате едни други лумпенизирани фенчета, които си мислят, че всичко трябва да е победи и успехи. Относно декларацията, този или тези, които са я съчинявали просто трябва да спрат да пишат такива върховни тъпотии и зле замислени идеи! Моля ви, Славия има интелигентни фенове и поддръжници, не омърсявайте така този статус. Това което е написано, е смешно и зле аранжирано с мотиви, дотолкова вярни и за г-н Вуцов Младши. Да ви изреждам ли присъщите му черти, които 100% ще са повече, отколкото за г-н Велев. Как може изобщо такава декларация да я пускате до медии след като фактите описани горе са същите и за обичания от вас г-н Вуцов. Какво му е за обичане на къдрокосия треньор??? С какво пък е чак толкова по-добър? Нека тези които мислят, че е по-добър от Велев ми изредят доводи и факти! И не ме разбирайте погрешно, не съм привърженик на г-н Велев, но мисля, че е адски рано и крайно неподходящо и дори ако щете нетактично да се пишат такива злонамерени и лошо подготвени "декларации". Жалко, ако мислите, че г-н Вуцов ще ни оправи, "фенове" подписали тази смехотворна "декларация"! ! ! Официално Не подкрепям тази декларация и този вид обръщения към медиите!!! Само да попитам КЪДЕ и в КАКВО визирахте успехите на г-н Вуцов???
Последна промяна от Boro Sekirof на 05 авг 2010 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sirius123

Re: ДЕКЛАРАЦИЯ???????????????????

Мнениеот sirius123 » 05 авг 2010 08:28

В кАнал-3. :mrgreen:

REKS
Контакти:

Re: ДЕКЛАРАЦИЯ???????????????????

Мнениеот REKS » 05 авг 2010 09:07

Вили Вуцов е къде къде по добър вариант от оня непрокопсаник Велев
не съм от никой!!! просто фен на футбола !

veles
Контакти:

Re: Декларация във връска с уволнението на Велислав Вуцов

Мнениеот veles » 05 авг 2010 09:21

сега разбирам, че Славия имала фенове !!!колкото до треньора, който и да е няма да направи нищо, просто защото Венци Стефанов вече е решил къде ще завърши Славия!!!

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 05 авг 2010 09:49

Аз съм левскар, както личи и от ника ми, но ще споделя мнението си по въпроса.
За мен Велислав Вуцов е един от добрите български треньори, но невъздържаният му характер го прави смешен. И Вуцов, и Велев са свързани с Левски, а и двамата бяха треньори на отбора. От гледна точка на статистиката, единият загуби домакински мач от беларуски отбор и падна в Сандански. Другият наследи Левски в много тежъкт момент, но задълбочи кризата, защото доотпадна от БАТЕ. Въпреки това успя да стопи разликата в първенството и да направи Левски шампион. При това го постигна с победа в директен двубой, в който Левски беше пълен аутсайдер. Мачовете с беларусите ще ги помня винаги, защото от една страна това е сред най-разочароващите отпадания на Левски, а от друга първият мач беше един от най-силните в Европа до гола. Вуцов беше нормално да получи шанс и да води отбора на реванша. Вместо това Батков го уволни, като под ръководството на Велев Левски игра трагично в Беларус и не можа да бие с човек повече.

През миналата година Славия изигра най-добрия си сезон от 2003/04. Тогава беше с Благой Георгиев и Чавдар Янков, а сега без никакви звезди. Едва ли имаше привърженик на футбола, който да не се изненада от силното представяне на Славия. Факт е, че след идването на Вуцов отборът се представяше значително по-добре. Предтекстът Вуцов да бъде уволнен беше некласирането за евротурнирите, което за мен е абсурдно. Как може да гониш класиране в Европа, когато видимо отстъпваш на отборите, които успяха да се класират. За да стане Славия участник в Европа, Венци Стефанов трябва да развърже кесията. Мисля, че това е ясно на всеки. В противен случай само хвърля прах в очите. Тази година беше определена цел участие в тройката. Напълно нереалистична цел за мен, но ще ви сваля шапка ако я постигнете.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 05 авг 2010 09:52

Вуцов е 1000 пъти повече треньор от Велев, а на всичкото отгоре е и по атрактивен за гледане, а нали футбола е спектакъл. но вие си имате Венци ,аз например колкото и да некадърен Велев съм убеден в това че мача с Калиакра е уговорен

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 05 авг 2010 10:15

Всеки народ си заслужва управниците.Ако се отъждествяват с Вили да го връщат,но много се съмнявам.Има индивиди които са за шоу предавания,тук влиза и Вл.Каролев.

Върни се в “Славия”