Задължени сме да бием!Ако искаме да останем трябва да бием - от нас зави си!
Според мен всякакви уговорки със "Славия" са глупост!
Те се отбор на СИК, а ние на ВИС !Все едно да сприятелиш куче и котка, не че няма и такива изключения, но аз лично не вярвам!
"Славия" имат футболисти, които играят за Локо Мзд...да не говорим, че Бачев и Венци са големи приятели!Най-малкото очаквам да ни скочат заради Бачев и футболистите, които са им дали под наем!Венци и Гришата ни мразят много - Гришата ни намрази, когато при Жоро Илиев ги бихме и ги изхвърлихме от турнирите, а Венци си ни мрази по традиция!
Единственото, което ни дава малка надежда да вземем нещо от този мач е липсата на ключови играчи в състава на "Славия": - Борислав Георгиев, Николай Дюлгеров,Райс Мболи, Николай Петров и Галин Иванов!
Много ще им липсват Галин,Мболи и Дюлгеров според мен!
Това че славистите няма да са в оптимален състав може да се окаже коварен подводен камък, и ако ги подценим със сигурност ще се спънем в него!Сигурен съм, че тия, които ще ги заместят ще са супер надъхани и мотивирани.
Искам да имаме малко късмет в нападение и отзад да не правят груби грешки!
СЛАВИЯ-Локомотив (Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Славия- Ще даде ли мача на Локо Пд.
Да ги видим Венци и Вили сега,дали ще дадът мача на Локо Пд,ако паднем не може да имат оправдание, от игра Славия няма как да падне...
Re: Славия- Ще даде ли мача на Локо Пд.
Няма да го даде. Локо ще си го вземе с публика и игра!
след толкова наказани и контузини в Славия 0:3 за Локомотив
след толкова наказани и контузини в Славия 0:3 за Локомотив
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Без вратарчето и четирима основни футболисти на Славия-мисля че мача е абсолютна двойка
Локо Пловдив , ще си вземе мача с игра на терена.
- анто маина
Локо могат да си вземат мача и без да е уреден.Славия да не са непобедими?
Славия ако го играе този мач още 18 години не може да го вземете бе майни...
много сте ми смешни не сме можели да вземем мача с игра ?? абе ти от небето ли падаш ...
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

- santiliana
Естествено, че мача е за Локо-то. Но отдавна е минало времето, когато играчи от единия отбор играят симулативно и това се забелязваше от много хора. В процеса на "развитие" на БГ клубовете, те се ошлайфаха така, че по никакъв начин да не личи уговорката за даден мач. Какво имам в предвид: Ами това, че се прави сметка най-качествените играчи (то е достатъчно дори само 2-3-ма) да не бъдат в отбора за съответния двубой- било то поради контузия, наказание и т.н. - и резултата е ясен. Като в заверата влизат и "правилните" длъжностни лица от предишни мачове- съдии, делегати и пр. Когато трябва и от БФС "помагат". И за самият мач остават някакви 11+3 резервни играчи, които ако щат и тревата да изядат, не могат нищо да постигнат освен една "почетна" загуба. Но пък ще са показали на всички, че "са се хвърлили" и така няма да има съмнение. Това е схемата- безотказно печеливша. Така и вълкът- сит, и агнето- цяло. След мача "загубилите" ще влязат в роля като от Холивуд и ще хвърлят пепел в очите на журналята. Веци ги умее тези неща, той може даже да защити дисертация по тази тема. А и не само той- почти всички в нашия ш***н футбол са от това тесто и затова ни е такова нивото и качеството. Няма оправия и това е...
- venci_1913
- Контакти: