ЕП 2024: Германия - Шотландия - 5:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

ЕП 2024: Германия - Шотландия - 5:1 FT

Мнениеот 1914.1902 » 10 юни 2024 17:53

ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ 2024

Изображение

ГЕРМАНИЯ - ШОТЛАНДИЯ

ГРУПА ''А''

КРЪГ: 1

НАЧАЛЕН ЧАС: 22:00

ДАТА: 14 ЮНИ 2024

ПРЯКО ПО: БНТ/НОВА/БНТ 3/ДИЕМА СПОРТ 3

Изображение Изображение

Fußball Arena München

Изображение

ОТБОРИТЕ В ГРУПАТА

1. Изображение ГЕРМАНИЯ
2. Изображение ШОТЛАНДИЯ
3. Изображение УНГАРИЯ
4. Изображение ШВЕЙЦАРИЯ

МАЧОВЕТЕ МЕЖДУ ДВАТА ТИМА НА ГОЛЕМИ ПЪРВЕНСТВА

СП 1986 (ГРУПА Е): Изображение ГЕРМАНИЯ 2-1 ШОТЛАНДИЯ Изображение
ЕП 1992 (ГРУПА 2): Изображение ГЕРМАНИЯ 2-0 ШОТЛАНДИЯ Изображение

THE G.A.M.E

Re: ЕП 2024: Германия - Шотландия, Петък от 22:00 ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2024 19:47

Гъделичкащ и интригуващ мач.
Помня как "Гайдарите" откриха Световното във Франция през 98-ма срещу Световните Шампиони от Бразилия... Макар резкият контраст в класите тогава, островитяните загубиха трудно с 1:2.
Даже май откриха резултата и се наложи Роналдо и компания да обръщат... Карам по спомен. :)

И сега очаквам нещо подобно. В смисъл... Че поне на хартия, домакините имат по-добрите играчи, на теория - по-известните и котираните.
Но "Сините" няма лесно да предадът скалпа си. :)
Ако въобще изгубят ...
Ако Германия играят като в последните години, не виждам как ще спечелят този двубой.

Чисто за "тото-то"... Гол/гол и над 8 корнера в мача. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юни 2024 00:14

През 1998 Бразилия не обърнаха. Поведоха и допуснаха изравняване, та в крайна сметка биха с автогол. Действително трудно беше. ;)
Германия на хартия са далеч от най-доброто си състояние, според мен е съвсем реално да не успеят да вземат 9 точки в групата си, но ако не спечелят в някой мач, очаквам да е някой от другите два. В случая бият с 2-0 или 3-1 според мен, но се надявам "гайдарите" да се опънат максимално.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 11 юни 2024 06:44

Тука мисля че Германия ще почне ударно. На домакински първенства винаги започват така, без значение от състоянието си. Помня 2006г. 4-2 срещу Коста Рика на домашното Световно. Тука да кажем очаквам нещо от сорта на 3-0 или 3-1, без да неглижирам Шотландия, които в последните години станаха фактор в Европа и имат няколко добри играчи от Висшата лига.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 11 юни 2024 13:58

Равен от мен.
Мануел Нойер ще закопе Маншафта за пореден път на голям турнир.

Може и да не прескочат групата :) освен ако не се класират по три отбора директо, а 4-ят играе бараж или нещо подобно.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юни 2024 17:47

Германия се справи блестящо през 2006-а в групите, когато беше домакин на Световното първенство. Сега феновете на Маншафта едва ли имат същите очаквания, тъй като отбора трудно би се сравнил с онзи, макар да са развълнувани от домакинството. Най-напред да минат групата, а пък след това ще чертаем пътя към триумфа. Изображение Все пак няколко забележки.

На някои ключови позиции не виждам кой би допринесъл чак толкова много за възможно най-добри позитиви по време на мачовете.

Нойер допусна огромна грешка срещу Реал Мадрид преди няколко седмици, а след това я повтори срещу Гърция в контрола, което може да повлияе върху неговата психика, колкото и добър вратар да е.

Ако предположим, че в централната част на отбраната ще играят Рюдигер и Та, то трябва да се отбележи, че първия в Реал играеше само с един централен бранител до него, а втория имаше двама съотборници до себе си в тази зона на игрището. Двамата имаха колебливи действия на срещата срещу Гърция, която беше генералната репетиция за Световното.

На върха на атаката ще трябва да се разчита на Максимилиан Байер (един мач за националите), Дениз Ундав (Щутгарт го върна към силните му дни), Никлас Фюлкруг (във Вердер показа повече, отколкото в Дортмунд), Хавертц (показа добра игра срещу Гърция, но срещу Украйна не блесна хич). Не съм убеден много в класата на тези нападатели, че ще успеят при всяка възможност, в която получат шанс да играят да се справят достатъчно добре. Мюлер също е в групата, но не знам колко често ще го пускат.

Идеите в двете контроли, в които Мусиала и Виртц играеха по крилата сякаш не се получиха и те не направиха нищо запомнящо се. Няма да е зле в даден мач някой от двамата да бъде използван зад нападателя.

В средата на игрището смятам, че нещата ще са сравнително добре - Андрих, Гюндоган, Кроос, Грос.

Несъмнено най-много разчитам на Джамал Мусиала, като се надявам този път да се възползва по-добре от шансовете си, а не както беше в Катар.

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 11 юни 2024 19:51

Всички подценяват Германия,но това според мен е грешка.Имат нелоши футболисти,добър треньор и домакински фактор.За мен няма да имат проблем в групата,нататък ще видим.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юни 2024 21:30

И според мен като нищо може да си стигнат до финал, като гледам схемата на елиминациите. Уж не са в най-добро състояние, ама те и другите не ми вдъхват доверие особено, а и някои ще се избият един друг.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 юни 2024 23:32

и аз очаквам Нойер просто да погребе Германия, но да видим кога :D :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 12 юни 2024 10:50

,,Футболът е проста игра......и т.н. каза Линекер.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Върни се в “Евро 2024”