Браво на шпаниолците, с този поосакатен и лимитиран състав, със смешника Кукурел, отстраниха силно претенциозния световен вицешампион Францата.
Дешан обърка каквото можа, отделно футболистите, които трябваше да му движат играта са в потресаваща форма.
Да идва Зизу, този се е изчерпал.
Испания играе на върха на вдъхновението, на монети прагматично, но се видя, че моье да се огуне при по директен силов футбол. На Дойчо не му стигна опит и класа. При всички случаи финалът ще е интересен - холандците играят остро, въпреки че са потрес като цяло и лимитирани, а ингилизте явно или не могат или го играят умряла лисица.
Единственият отбор като класа, който можеше да надиграе Испаниуя, се полъга по предпазливата тактика на френците и си замина, Мартинес ще погребе още един златен отбор.
Последно, картонът на Навас леко ми оранжевее, както и едно натискане с ръка на главата към терена на френски играч, но с оглед на играта, Испания заслужено е напред.
ЕП 2024 (полуфинал): Испания - Франция - 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024 (полуфинал): Испания - Франция - 2:1 FT
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Снощи франсетата играха първото полувреме.2то сякаш им казаха-не играйте.Това ми напомня финалът на СП 98-Бразилия не игра нищо,Роналдо се контузи няколко часа преди мача и се изпълни предсказанието на Марадона-21 причини защо Франция ще стане СШ.Това във времена ,когато все още се играеше футбол и беше интересен за гледане.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Няколко извода от този полуфинал! Тази Франция въобще не е Франция, а обединен отбор на Африка! Като черните с нищо не доказаха, че имат място в този отбор! Мбапе изглежда е свършил с футбола! Останала му е само скоростта, но това го прави житен бегач и нищо повече! Същият като Дембеле! По-зле от Мбапе на това Европейско се представи само Роналдо! Но той си има оправдание, понеже е пред пенсия!
Момчето на Испания - Ямал е голям талант, но само толкова!
Няма как на 16 години да си завършен футболист!
Всъщност такива таланти е редно на тези години да играят в младежките гарнитури, и чак когато станат на 21-22 години да заиграят в мъжкия отбор! Иначе ако на 16 години вкарат някой и друг гол на голямо първенство, ще си помислят, че са звезди! И че няма нужда да се развиват повече! Този път е най-прекият към провала! Славата и парите ще ги унищожат на тези години, и на 20 години вече ще са парцали, готови за пенсия!
Момчето на Испания - Ямал е голям талант, но само толкова!
Няма как на 16 години да си завършен футболист!
Всъщност такива таланти е редно на тези години да играят в младежките гарнитури, и чак когато станат на 21-22 години да заиграят в мъжкия отбор! Иначе ако на 16 години вкарат някой и друг гол на голямо първенство, ще си помислят, че са звезди! И че няма нужда да се развиват повече! Този път е най-прекият към провала! Славата и парите ще ги унищожат на тези години, и на 20 години вече ще са парцали, готови за пенсия!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Голям хейт тук по Фабиан Руиз!
Момчето със сигурност е дооооооста по-добър футболист от Деклан Райс!
Дешан като цяло доста се предовери на Мбапе и Гризман (макар че два пъти беше резерва) а те
са си просто извън форма. Даже Гризман е тръгнал към залязване но дано избута още 1/2 години на ниво
в Атлети че няма кой друг.
Дешан като цяло доста се предовери на Мбапе и Гризман (макар че два пъти беше резерва) а те
са си просто извън форма. Даже Гризман е тръгнал към залязване но дано избута още 1/2 години на ниво
в Атлети че няма кой друг.
- Udoji90
- Контакти:
Фабиан Руис вчера действително не направи добър мач. Пропусна чисто положение в началото, после поне веднъж подари топката на съперника в собственото наказателно поле. Като цяло обаче прави нелош турнир.
А дали е по-силен от Райс, не мога да кажа (чак много не е), но и те са различен тип полузащитници. А Гризман беше много слаб на това ЕП - може би най-слабият от целия състав на Франция.
А дали е по-силен от Райс, не мога да кажа (чак много не е), но и те са различен тип полузащитници. А Гризман беше много слаб на това ЕП - може би най-слабият от целия състав на Франция.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
paceto написа: Те дори нямат точен удар във врата освен двата им гола, а след почивката почти не нападаха и се стигаше до там, че не смееха да атакуват дори като имаха числено преимущество в предни позиции. Вместо това на няколко пъти се спираха и връщаха топката назад и се почваше едно обикаляне между центъра и наказателното с не знам колко си паса и ту напред с пас, ту назад с пас и то дори към крайните защитници.
това е модерния мишкарски футбол. Така ще е вече, ако искаме някой мач, ще си пускаме повторения от преди 10 години и назад :oops: :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
kingofpop написа:bubka написа:Като цяло футболът вече копае дъното - с 40 годишен защитник и нападател Мората си безпроблемен ЕШ.
човек, ако отбор с МАРК КУКУРЕЯ, 39 годишния НАВАС, МОРАТА и абсолютната тоталка в ПСЖ Фабиан Руиз вземе европейското не знам....наистина не знам :D
Ла Фуенте прави фурор, с тия лимитирани футболисти да доминираш така си е евала.
Все още смятам, че Англия ще ги излъже на финала, въпреки че е ясно, че Испания заслужава много повече купата.
спрял си да пишеш за твоите любимци Олмо и Гакпо, има напредък :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Съгласен съм че са различни играчи Фабиан и Райс. Просто ми стана смешен коментара който го осмива
колко смотан футболист бил и как така Испания били на финала с такива играчи. :-)
За това и го сравних с може би един от най-скъпите халфове (може и да е най-скъп) които се трансферираха
в Англия в последно време. Иначе за вчера- да изтърва чист гол така е!
Ако мога да избирам м/у Фабиан и Райс кой да дойде в Атлети то никога не бих избрал англичанина. Това
е личното ми мнение на неразбирач.
М/у другото най-тъпото за французите е че Дешан май ще остане. Не знам дали помня правилно
но май имаше договор до световното и като условие на това ЕП да е поне на 1/2 финал.
:-)
колко смотан футболист бил и как така Испания били на финала с такива играчи. :-)
За това и го сравних с може би един от най-скъпите халфове (може и да е най-скъп) които се трансферираха
в Англия в последно време. Иначе за вчера- да изтърва чист гол така е!
Ако мога да избирам м/у Фабиан и Райс кой да дойде в Атлети то никога не бих избрал англичанина. Това
е личното ми мнение на неразбирач.
М/у другото най-тъпото за французите е че Дешан май ще остане. Не знам дали помня правилно
но май имаше договор до световното и като условие на това ЕП да е поне на 1/2 финал.
:-)
Последна промяна от Pichichi на 10 юли 2024 17:27, променено общо 2 пъти.
- Udoji90
- Контакти:
Е, то аз малко съм пристрастен към Райс на клубно ниво, но пък на национално - към Руис. :) Райс като цяло ми изглежда да допуска доста по-редки грешки. Но пък и функциите им са различни, както казахме - на Руис обикновено някой му пази гърба (в случая Родри), а той е по-ангажиран с градене, докато при Райс той е този, който изпълнява функциите на Родри, та и не може да си позволи да греши много, играейки пред защитата. Та Руис за мен не е лош футболист като цяло, въпреки че може би нямаше да е титуляр, ако Гави беше здрав.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Pichichi написа:Голям хейт тук по Фабиан Руиз!
:lol: :lol: :lol: Има ли още тема за форумни бисери? :lol:
КАУЗА КОЛЕЖА!