Всички френски съдии са пидали.
Оная ти Мората по времето на цялата продължителна атака нарочно стоеше в засада, за да пречи ментално на вратаря и защита и като капак се отмести за гола.
Дотам я докарахме случайни пикли в студиото на Дрисема да коментират що е засада.
ЕП 2024 (1/8-финал): Испания - Грузия - 4:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024 (1/8-финал): Испания - Грузия, Неделя от 22:00 часа
Е стига, вижте кво прави Мамардашвили точно преди удара и гола. Той не можеше да види топката заради Мората. От тва по-явна засада нема.
Последна промяна от RMCF на 30 юни 2024 23:00, променено общо 1 път.
kingofpop написа:Udoji90 написа:Нямаше дузпа за Грузия - Льо Норман се дръпна и грузинецът предизвика контакта.
Иначе тук Мората пречеше на Мамардашвили много повече, отколкото Дъмфрис на Менян. Там отмениха гола, тук го признаха. :roll:
Не е така, със сигурност. Дъмфрис беше на метър от Менян и не му позволи да се хвърли дори. Докато Мората по никакъв начин не попречи на вратаря да опита да спаси удара. Просто той не успя и на повторението се видя, че нямаше как да отрази гола. Напълно правилно решение за мен и тук и в мача на Холандия. Двете ситуации са си напълно различни....
Менян да се беше хвърлил и да се беше блъснал в Дъмфис, тогава да кажем , че му е попречил. Менян имаше перфектна видимост към ситуацията, за Мамардашвили не е сигурно.
Udoji90 написа:kingofpop написа:Udoji90 написа:Нямаше дузпа за Грузия - Льо Норман се дръпна и грузинецът предизвика контакта.
Иначе тук Мората пречеше на Мамардашвили много повече, отколкото Дъмфрис на Менян. Там отмениха гола, тук го признаха. :roll:
Не е така, със сигурност. Дъмфрис беше на метър от Менян и не му позволи да се хвърли дори. Докато Мората по никакъв начин не попречи на вратаря да опита да спаси удара. Просто той не успя и на повторението се видя, че нямаше как да отрази гола. Напълно правилно решение за мен и тук и в мача на Холандия. Двете ситуации са си напълно различни....
Изразих се зле. Мората беше на пътя на топката и се дръпна, за да мине тя. В момента, в който се дръпна, за мен това оказва влияние малко или много.
И аз съм на това мнение!
Последна промяна от zdravkos на 30 юни 2024 23:02, променено общо 1 път.

Udoji90 написа:kingofpop написа:Udoji90 написа:Нямаше дузпа за Грузия - Льо Норман се дръпна и грузинецът предизвика контакта.
Изразих се зле. Мората беше на пътя на топката и се дръпна, за да мине тя. В момента, в който се дръпна, за мен това оказва влияние малко или много. Ако беше срещу Франция/Германия/Англия, щяха да го отменят.
Съгласен съм, но той по никакъв начин не пречи на вратаря и на опита му да спаси гола. Нито на видимостта му нито на рефлекса. Просто е на пътя, но не пречи. За мен този гол си е редовен, за разлика от онзи на Холандия, когато Дмъфрис изобщо не позволи на Менян да ОПИТАа да стигне до топката.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Аха, а дали тва му е оптималната позиция, наклонен толкова на дясно или го прави точно заради Мората?
точно това пиша и аз. Мората дали е там или не е абсолютно все тая, така или иначе голът нямаше да бъде спасен ;д
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Топката отива към играч, който е в засада. Ако си беше седял щеше топката да спре в него. Той се измества и влияе на ситуацията.