ЕП 2024: Нидерландия - Франция - 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: ЕП 2024: Нидерландия - Франция, Петък от 22:00

Мнениеот Soulen » 21 юни 2024 23:53

veni__85 написа:
Soulen написа:Това решение единствено има значение дали Франция ще завърши първи или втори. Няма как да отпаднат, така че не е голяма драма.

Не подценявайте Полша. Във футбола всичко е възможно. При загуба тук и после срещу Полша.......

Да да, точно така ще стане. Тоя импотентен полски отбор, който никога не си е излизал от групата, ще спре Франция. Още след няколко дни, ще си ги ударят.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 юни 2024 23:54

ElCapitana_Puyol написа:Ако бяха най-слабия холандски отбор нямаше да се класират изобщо за форум като 2016 и 2018. Най-слабия холандски е оня дето ние го бихме 2-0 в квалификация 2017г. на Дани Блинд.

И Спас Делев разкарваше Де Лихт като пръскачка из лозе :mrgreen: :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 21 юни 2024 23:54

NOMER14 написа:
yulkata написа:Откакто измислиха пасивната засада объркаха футбола.Или има човек зад крайния защитник или няма.Елементарно ,но ясно.Сега ще умуваме има ли засада и пречи ли на вратаря.Ала -бала.

В миналото хилядолетие пасивна засада беше, когато нападателят се изтегля и не влияе на играта.
Тук нещата са прости - лалето пречи на вратаря да се хвърли. На повторенията ясно се видя, че вратарят се стъписа от присъствието му и дори не направи опит да се хвърли. Друг въпрос е, че нямаше да успее да я стигне.

Ти уж си фен на Холандия...кви са тия глупости в подкрепа на африканците... ?!
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 юни 2024 23:55

Той да си се хвърли, пък като се блъсна в играча рефера ще отсъди. В случая играча с нищо не му пречеше
И двата отбора бяха като резултата
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 21 юни 2024 23:55

NOMER14 написа:
yulkata написа:Откакто измислиха пасивната засада объркаха футбола.Или има човек зад крайния защитник или няма.Елементарно ,но ясно.Сега ще умуваме има ли засада и пречи ли на вратаря.Ала -бала.

В миналото хилядолетие пасивна засада беше, когато нападателят се изтегля и не влияе на играта.
Тук нещата са прости - лалето пречи на вратаря да се хвърли. На повторенията ясно се видя, че вратарят се стъписа от присъствието му и дори не направи опит да се хвърли. Друг въпрос е, че нямаше да успее да я стигне.

Имах впредвид има играч зад линията на засадата,засада е .

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 юни 2024 23:56

ivan56 написа:
Soulen написа:
bubka написа:Много пестеливо от Франция. Пак ще бият 0:1. Човек по-добре да си гледа Словакия, Румъния или Австрия.

Скучни са, но много трудно ще е някой да ги отстрани. Аз съм най-впечатлен от испанците. Никога не съм бил за тях, ама тоя път ще се радвам да я вдигнат.

Иначе Австрия и Турция очаквам да са приятните изненади.

От всички водещи отбори, Испания лично според мен е най-добрия отбор до момента. Навярно щото не следя испански футбол, но имат страхотен отбор и съм много впечатлен. Тоя с плитките дори не го бях чувал, а направи жабарите сами да си приказват.
Потенциален фаворит са за мен.
Слаб мач за прехвалената Франция.
Гола си беше правилно отменен с тия изпедерастяли нови правила.

Факт. Аз също съм много впечатлен. Искам да гледам футбол и испанците го играят. Обаче Франция биха били фаворити срещу тях. Липсата на опит е силно вероятно да провали испанците в решаващите двубои.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юни 2024 23:56

veni__85 написа:
Soulen написа:Това решение единствено има значение дали Франция ще завърши първи или втори. Няма как да отпаднат, така че не е голяма драма.

Не подценявайте Полша. Във футбола всичко е възможно. При загуба тук и после срещу Полша.......

Сбъркал си раздела. Полша е във волейболния раздел.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 юни 2024 23:57

Започват да се правят сметките. Франция уж играят с по-слаб противник но може да решат и да не са първи. Лалетата на теория имат труден мач с/у Австрия но ако им върже на контри може и да бият с повече от гол.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 юни 2024 23:57

yulkata написа:
NOMER14 написа:

Имах впредвид има играч зад линията на засадата,засада е .

Няма спор, съгласен съм.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЕП 2024: Нидерландия - Франция - 0:0 FT

Мнениеот Udoji90 » 21 юни 2024 23:58

Хубавото от този мач е, че полските дървари вече и математически са аут.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Евро 2024”