Евро 2024 - Всекидневна

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ElCapitana_Puyol

Re: Евро 2024 - Всекидневна

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 12 юни 2024 06:27

Първият вид от линковете я изтеглих за Световнтото 2022, но нещо не ми допадна. Ще пробвам с другата.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юни 2024 07:50

nghcvth написа:Някаква идея кога ще излизат вестници с приложения за турнира (евентуално и за Копа-та)?

Утре в Мач Телеграф ще има приложение за Евро 24.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 12 юни 2024 14:09

Изображение

Изображение
Така групите ми допадат повече ....
Изображение Изображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 13 юни 2024 10:52

Изображение
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 юни 2024 12:46

не можах да го намеря изданието на мач телеграф :( изкупили го били
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 13 юни 2024 13:20

утре в тема спорт
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 юни 2024 16:21

Добрата новина е, че между повечето отбори силите са изравнени, а част от т.нар. фаворити са леко надценени - статукво произтичащо от силните индивидуалности главно, но вече като като стил, колектив и ниво треньори има какво да се желае.
Което дава и възможност на някои от по-скромните, но пък със здрави колективи, хъс и треньорска хитрост да пробият напред.

Не вярвам някой от големите да завърши 4-ти, обаче вероятно ще има такъв продължил сред четирите най-добри 3-ти отбори.
Логично повишено внимание към Испания и Италия, и може би изненадващо, но Холандия също са ми в този потенциален списък(надценени ми идват Лалетата, пък и Куман като треньор е спорен) за подобно упражнение.

Според мен няма да има отбор завършил с 0 точки!
Албания и Грузия са главно на фокус тук и считам, че ще вземат точка минимум.
Не са толкова слаби колкото изглеждат на пръв поглед, освен това са в компанията на отбори, които са склонни към равенства, било то и грандове в случая като Испания, Италия, Хърватска и особено Португалия.
Иначе Грузия-Турция и особено Грузия-Чехия са потенциално коварни мачове по отношение на издънка за фаворита.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 13 юни 2024 17:22

smoothc написа:Добрата новина е, че между повечето отбори силите са изравнени, а част от т.нар. фаворити са леко надценени - статукво произтичащо от силните индивидуалности главно, но вече като като стил, колектив и ниво треньори има какво да се желае.
Което дава и възможност на някои от по-скромните, но пък със здрави колективи, хъс и треньорска хитрост да пробият напред.

Не вярвам някой от големите да завърши 4-ти, обаче вероятно ще има такъв продължил сред четирите най-добри 3-ти отбори.
Логично повишено внимание към Испания и Италия, и може би изненадващо, но Холандия също са ми в този потенциален списък(надценени ми идват Лалетата, пък и Куман като треньор е спорен) за подобно упражнение.

Според мен няма да има отбор завършил с 0 точки!
Албания и Грузия са главно на фокус тук и считам, че ще вземат точка минимум.
Не са толкова слаби колкото изглеждат на пръв поглед, освен това са в компанията на отбори, които са склонни към равенства, било то и грандове в случая като Испания, Италия, Хърватска и особено Португалия.
Иначе Грузия-Турция и особено Грузия-Чехия са потенциално коварни мачове по отношение на издънка за фаворита.

Отбора на Португалия може да изненада с ранно отпадане,ако Роналдо прави напъни да е безспорен лидер,защото си мисля че треньора не владее отбора и е възможно да се разделят на лагери,много зависи от първия мач ако не спечели,ще има изстъпления в съблекалнята.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 13 юни 2024 21:43

Дано ги провали алчния португалец. Впрочем на Евро 2016 ако беше играл на финала Португалия щеше да загуби заради лакомията му. Без него играха много задружно и самоотвержено.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юни 2024 21:47

В предишните мачове сигурно е нямал позитивна роля за резултатите на Португалия.

Върни се в “Евро 2024”