Евро 2024 - Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Евро 2024 - Всекидневна
Първият вид от линковете я изтеглих за Световнтото 2022, но нещо не ми допадна. Ще пробвам с другата.
Рашка капут, Буданов салют ! 

nghcvth написа:Някаква идея кога ще излизат вестници с приложения за турнира (евентуално и за Копа-та)?
Утре в Мач Телеграф ще има приложение за Евро 24.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
утре в тема спорт
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Добрата новина е, че между повечето отбори силите са изравнени, а част от т.нар. фаворити са леко надценени - статукво произтичащо от силните индивидуалности главно, но вече като като стил, колектив и ниво треньори има какво да се желае.
Което дава и възможност на някои от по-скромните, но пък със здрави колективи, хъс и треньорска хитрост да пробият напред.
Не вярвам някой от големите да завърши 4-ти, обаче вероятно ще има такъв продължил сред четирите най-добри 3-ти отбори.
Логично повишено внимание към Испания и Италия, и може би изненадващо, но Холандия също са ми в този потенциален списък(надценени ми идват Лалетата, пък и Куман като треньор е спорен) за подобно упражнение.
Според мен няма да има отбор завършил с 0 точки!
Албания и Грузия са главно на фокус тук и считам, че ще вземат точка минимум.
Не са толкова слаби колкото изглеждат на пръв поглед, освен това са в компанията на отбори, които са склонни към равенства, било то и грандове в случая като Испания, Италия, Хърватска и особено Португалия.
Иначе Грузия-Турция и особено Грузия-Чехия са потенциално коварни мачове по отношение на издънка за фаворита.
Което дава и възможност на някои от по-скромните, но пък със здрави колективи, хъс и треньорска хитрост да пробият напред.
Не вярвам някой от големите да завърши 4-ти, обаче вероятно ще има такъв продължил сред четирите най-добри 3-ти отбори.
Логично повишено внимание към Испания и Италия, и може би изненадващо, но Холандия също са ми в този потенциален списък(надценени ми идват Лалетата, пък и Куман като треньор е спорен) за подобно упражнение.
Не са толкова слаби колкото изглеждат на пръв поглед, освен това са в компанията на отбори, които са склонни към равенства, било то и грандове в случая като Испания, Италия, Хърватска и особено Португалия.
Иначе Грузия-Турция и особено Грузия-Чехия са потенциално коварни мачове по отношение на издънка за фаворита.
smoothc написа:Добрата новина е, че между повечето отбори силите са изравнени, а част от т.нар. фаворити са леко надценени - статукво произтичащо от силните индивидуалности главно, но вече като като стил, колектив и ниво треньори има какво да се желае.
Отбора на Португалия може да изненада с ранно отпадане,ако Роналдо прави напъни да е безспорен лидер,защото си мисля че треньора не владее отбора и е възможно да се разделят на лагери,много зависи от първия мач ако не спечели,ще има изстъпления в съблекалнята.
-
Дано ги провали алчния португалец. Впрочем на Евро 2016 ако беше играл на финала Португалия щеше да загуби заради лакомията му. Без него играха много задружно и самоотвержено.
Рашка капут, Буданов салют ! 

В предишните мачове сигурно е нямал позитивна роля за резултатите на Португалия.