ЕП 2024: Дания - Англия - 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2024: Дания - Англия, Четвъртък от 19:00
Тоя тиквеник сериозно ли не пусна Палмър отново?! :shock:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Доста грешки при подаванията на англичаните.
Тц, вместо да си вземат мача сега ще го загубят. Тези ще вкарат от никъде някой гол.
- rebelheartous
- Контакти:
Еми няма да е отникъде, щото цял мач те водят играта и статистически също имат предимство.
- Udoji90
- Контакти:
Езе и Боуен нищо не направиха, Уоткинс сам се бори там напред. Ама Южната порта държи Палмър на пейката. :lol:
Датчаните видимо по-свежи накрая. Мисля, че и двата отбора ще си продължат.
Датчаните видимо по-свежи накрая. Мисля, че и двата отбора ще си продължат.
rebelheartous написа:Еми няма да е отникъде, щото цял мач те водят играта и статистически също имат предимство.
Втори мач са трагични, да си ходят на острова.
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2024: Дания - Англия - 1:1 FT
А Райс сигурно за цял сезон нямаше толкова грешни отигравания, колкото днес. Язък, че Дания подцениха така Словения второто полувреме - сега щяха да имат реални шансове да избегнат Германия, ама най-вероятно точно на тях ще се натресат.
- rebelheartous
- Контакти:
Нарочно изчаках да мине и вторият мач на англичаните, защото в една група с 3 мача винаги има пестене на сили и играене не на макс. Само че впечатлението ми се затвърди, че Англия нито са фаворити, нито са дори на 50% от нивото си от предишното Евро или световно. Определено това е един супер хайпнат отбор без големи качества. Само с повтаряне на това кой бил голмайсторът на Бундеслигата или най-добрият играч на Арсенал няма да стане. Бавни, мудни, тромави, нулева преса, оставяне на противниците ти (та това са някакви средняци като Сърбия и Дания) да си разиграват и да водят играта просто не виждам каква титла може да търсят.
Te и на предишните не бяха на кой знае какво ниво, но се наместиха в лекия поток отново. Поне преди от статични положения бяха опасни, сега не могат един корнер да направят. Жалка сбирщина, дано още на 1/8 да си съберат багажа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага