ЕП 2024: Белгия - Словакия - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: ЕП 2024: Белгия - Словакия, Понеделник от 19:00 ч.
Що не се отчита, че словака го бутна преди това, абсолютно неволна игра, която често не се отсъжда изобщо.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Кофти за Лукаку, но головете са наистина справедливо отменени. Има докосване до ръката. При реално време също ми се стори, че е пред топката при първия гол. Без ВАР щяха да са зачетени и да ги обърнат, но това е.
Последна промяна от Ponko на 17 юни 2024 20:53, променено общо 1 път.
-
Двойни аршини отвсякъде...тая игра с ръка си я тълкуват както им скимне. Доста пъти сме виждали да не се свири изобщо.

Тъй, тъй знаем, че на Барса няма да им свирят за ръка. Не се пени.
ElCapitana_Puyol написа:Двойни аршини отвсякъде...тая игра с ръка си я тълкуват както им скимне. Доста пъти сме виждали да не се свири изобщо.
Айде стига глупости, това си беше чиста ръка. Как ще го оставят. Другата седмица дано укрите изпратят вкъщи тоя прехвален отбор.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Да напомня, че неволната игра става след като словака блъсква Опенда. Словакия поне да бяха играли нещо второто полувреме.

- Udoji90
- Контакти:
Стига си търсил под вола теле. Избутване няма, а съвсем нормално единоборство. На Опенда ръката му няма работа протегната толкова напред. Тоя идиот да си беше вкарал редовните чисти положения - имаше 3-4 такива.
Умориха ме от смях Белгия, а мачът си струваше. Нереални са просто какви положения изтърваха.
Умориха ме от смях Белгия, а мачът си струваше. Нереални са просто какви положения изтърваха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Soulen написа:ElCapitana_Puyol написа:Двойни аршини отвсякъде...тая игра с ръка си я тълкуват както им скимне. Доста пъти сме виждали да не се свири изобщо.
Айде стига глупости, това си беше чиста ръка. Как ще го оставят. Другата седмица дано укрите изпратят вкъщи тоя прехвален отбор.
Ами не е така щото дори след ВАР сме виждали да не се отсъжда явна игра с ръка в наказателното. Затова казах, че се тълкува свободно както им скимне.

- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2024: Белгия - Словакия - 0:1 FT
Две боНби в тази група, сега ще се получи много завързана. Особено ако Белгия и Украйна бият съответно Румъния и Словакия във втория кръг.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Re: ЕП 2024: Белгия - Словакия - 0:1 FT
Колега, не ми давай наклон...знаеш че и хиляда пъти да повториш едно и също, ВАРа е субективен отвсякъде и това няма да промени мнението ми че гола трябваше да бъде признат. Толкоз.