ЕП 2024: Германия - Шотландия - 5:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: ЕП 2024: Германия - Шотландия, Петък от 22:00 ч.
Аз па не съм толкова впечатлен от Германия, ако не броим резултата. Подаваха си предимно в центъра и назад. Гюндоган и да беше излязъл с контузия нямаше да е чак толкова фатално предвид, че всяка топка минава не през него, а през Кроос. Реално на Германия всяка по-опасна атака стана гол, а останалите им атаки бяха доста скучновати. Шотландия не коментираме – там половината им отбор не съм ги чувал даже.
Какви са тези шотландски аматьори :oops: Германия ще направи някой рекорд срещу тях
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
-
ElCapitana_Puyol
Ами същия отбор се класира без проблем с 5-2-1 баланс в квалификациите, би и Испания с 2-0 в тях и издуха Норвегия. Даже стартира с 5 поредни победи в групата си. Тука няма и помен от играта, която показваха...или Германия е мега силна, де да знам...
https://int.soccerway.com/international ... -a/g17049/
https://int.soccerway.com/international ... -a/g17049/
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 14 юни 2024 23:04, променено общо 2 пъти.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Шотландия са отбор почти от нашата кошница. Не може ли да ни се паднат за някакви водачи на група.
Шотландия през първото са без срамно безлични.
Германия няма как да ги преценим срещу такъв съперник.
Германия няма как да ги преценим срещу такъв съперник.

Мача е много лек за Германия, кво ритнаха-влезе. Топ беззъби гайдари, нямат желание, или са продали мача. Той бета не е само за наш'те ширини! От лесни пари никой не бега. Набива ми се на очи, нулевия ищах за битка с немския офанс в средата.

Абе кво да си говорим,шотланците скачат като на ръгби мач.Там им е силата,не знам как са станали първи в групата.
-
ElCapitana_Puyol
Гооол за Шотландияяя. Рюдигеееер ! :))
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2024: Германия - Шотландия - 5:1 FT
Слабичко от "гайдарите", но в другите две срещи имат някакви шансове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
ElCapitana_Puyol
Re: ЕП 2024: Германия - Шотландия - 5:1 FT
Най-явният оувър май беше това като гледам всички мачове от първия кръг. И все пак не мисля че шотландците са толкова зле...повечето им играчи са от Висшата лига и сме виждали да показват други игри в квалификациите. Просто днес май бяха прекалено сковани и респектирани от домакина. А и тая схема 5-4-1 съвсем ги лимитира за нещо креативно в атака. Просто излязоха да загубят с по-малко, но и тоя им план замина в коша след първото полувреме.