ЕП 2024 (1/4-финал): Нидерландия - Турция - 2:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЕП 2024 (1/4-финал): Нидерландия - Турция, Събота от 22:00 часа
Автогол е, видя се на последното повторение. Ще го променят според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Ако вараджиите не бяха пощадили Нидерлания като спестиха червен картон резултата можеше да е различен,но както и е да е.Инглизите пак на финал,дано поне там паднат.
КАУЗА КОЛЕЖА!
Айдее, късметковците изядоха дебелия в края на краищата!
- Udoji90
- Контакти:
Играят комшиите, няма спор. Накрая си плачеха за изравняване "лалетата". Англия са си фаворит в този полуфинал, но следва да са и по-изморени, а и не са домакин, за разлика от Турция. Дано Гакпо да наказва.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
На тоя много му пораснаха топките да показва картони накрая. За влизането на Симонс се беше насрал. :)
Турците могат да играят, ама треньори...случаен гол в началото и после всички отзад в схема 5-4-1 и накрая гониш дивото. Срещу Австрия им се получи, ама не става всеки път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Re: ЕП 2024 (1/4-финал): Нидерландия - Турция - 2:1 FT
Второто определено стана мач и можеше да завърши всякак. Дано холандците ударят и Англия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: ЕП 2024 (1/4-финал): Нидерландия - Турция - 2:1 FT
И тук си бяхме близо до продълженията, но положенията на турците в края не се превърнаха гол. Може би им се върна, защото в първия кръг имаха късмет, че грузинците изпуснаха доста изгодни ситуации срещу тях.
kingofpop написа:Е, холандицте си нямат класа за финал, според мен полуфиналът ще е най-лесният мач за Англия дотук в турнира.
Холандия с тия халфове....Райндерс, Шоутен, Веерман :D трудно с момчета от ПСВ да играеш финал на европейско, трябваа си класа
Само като се сетя навремето какви халфове имаха - Зеедорф, Давидс, Коку, нападатели като Бергкамп, Овермарс, Клуиверт...
Жалко за турците, много добре играха на това първенство, заслужаваха и да са на полуфинал