И на мен ми беше странно, но явно се опитва да не робува на имена. Този Трубин се води един от най-добрите вратари във възрастовата си група и след първия мач е забил вратаря на Реал резерва.
Иначе белгийците се вижда, че технически са доста пред Украйна, но пък са доста ялови в последната третина - Лукаку се очертава да е най-голямото меме на това Европейско. :D
ЕП 2024: Украйна - Белгия - 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024: Украйна - Белгия, Сряда от 19:00
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
-
Заслужават украинците да им го мушнат в 95 минута...мега посредствен мач за струващите близо 1 млрд. евро белгийски отбор !
Рашка капут, Буданов салют ! 

vasilnv написа:И на мен ми беше странно, но явно се опитва да не робува на имена. Този Трубин се води един от най-добрите вратари във възрастовата си група и след първия мач е забил вратаря на Реал резерва.
Иначе белгийците се вижда, че технически са доста пред Украйна, но пък са доста ялови в последната третина - Лукаку се очертава да е най-голямото меме на това Европейско. :D
Луканку цял живот е меме, никой не може да ти каже как има 85 гола за националния
-
Баси пропуска ! Трябваше да ги нокаутират жалките афро-белгийци...

С Лукаку в отбора толкоз...
"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."

- Udoji90
- Контакти:
Украйна и те като Сърбия - имаха най-много нужда от точки, а късно натиснаха и недостатъчно. Белгия пък се набутаха и те в тежкия поток. :mrgreen:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Още по-добре, че се класираха смешния белгийски отбор. Отиват на Франция и ще ядат доста бой. Така, че съм доволен. Комшиите са в лекия поток и може и полуфинал да стигнат.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Лукаку има голове на големи форуми: СП 2014 - 1 гол. ЕП 2016 - 2 гола, СП 2018 - 4 гола, ЕП 2020 - 4 гола. Така че айде да не изпадаме в крайности. :) Сега го гони каръка здраво. Баш от тая смешна Франция с Мбапе не на 100% не виждам как ще ядат бой...

ElCapitana_Puyol написа:Лукаку има голове на големи форуми: СП 2014 - 1 гол. ЕП 2016 - 2 гола, СП 2018 - 4 гола, ЕП 2020 - 4 гола. Така че айде да не изпадаме в крайности. :) Сега го гони каръка здраво. Баш от тая смешна Франция с Мбапе не на 100% не виждам как ще ядат бой...
Готов съм бас да хвана, няма никакъв шанс Франция да отпадне от Белгия.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Re: ЕП 2024: Украйна - Белгия - 0:0 FT
Аз па с тебе бас няма да взимам, а напук ще заложа Лукаку anytime да вкара в мача, и после да те бъзикам ако Белгия бие. :))