Евро 2024 - Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Евро 2024 - Всекидневна
Ла Фуенте не само е бил наставник на всички формации в отделните възрастови групи, а и с всяка от тях е печелил ЕП, което е показателно. Нагелсман още не е спечелил нищо значимо в кариерата си, макар че е все още млад разбира се, и има време да го направи.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Аз пък не бих бил толкова категоричен за това кой докъде и накъде.Испания е най-категорична,но нещо като че липсва.Италия не е за подценяване-един мач,на елиминации са силни.Най- много класа има в Португалия,Белгия и Англия,но ЩЕ ИМА изненади и изненадани.Дано станат интересни мачове,че дотук се броят на едната ръка.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- Udoji90
- Контакти:
Елиминациите са друга бира спрямо групите и може да се случат някои нелогични от сегашната гледна точка резултати. Например Англия и Франция, които игрово разочароват до момента, имат доста по-висок таван от това и може неприятно да изненадат всички, които са ги отписали. И обратното, моите любимци от Испания пък до момента се представят чудесно, но според мен няма накъде толкова да се подобряват, а се набутаха в трудния поток и може да не продължат много далеч.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Колко първенства трябва да изгледаме заедно, за да спра да ви повтарям, че бъдещият шампион трябва да умее да бие дузпи.
-
- Udoji90
- Контакти:
Факт, почти винаги се казва това за дузпите. И този път според мен ще се окаже ключово неведнъж.
Udoji90 написа:Елиминациите са друга бира спрямо групите и може да се случат някои нелогични от сегашната гледна точка резултати. Например Англия и Франция, които игрово разочароват до момента, имат доста по-висок таван от това и може неприятно да изненадат всички, които са ги отписали. И обратното, моите любимци от Испания пък до момента се представят чудесно, но според мен няма накъде толкова да се подобряват, а се набутаха в трудния поток и може да не продължат много далеч.
Холандия 2008ма играеха изключителен футбол в групите, премазаха всички и също толкова категорично Русия им дръпна ръчната на 1/4 финала. Така че съм съгласен с това което казваш
- Udoji90
- Контакти:
2008 Португалия, Хърватия, Нидерландия и Испания си осигуриха класирането още след втория мач и в третия играха с повече или по-малко резерви. Това според мен тогава много им навреди на игровия ритъм, поради което 3 от тези отбори ядоха дървото на 1/4-финала (Португалия - от Германия, Хърватия - от Турция, Нидерландия - от Русия), а Испания минаха след дузпи с Италия. Като действително това с "лалетата" беше най-фрапантно, след като бяха пребили Италия и Франция в групата с по 3 гола разлика, а бяха сериозно надиграни от Русия, които не достигнаха лесно до елиминациите.
И сега двата иберийски отбора цъкаха с резервите в третите си мачове, но понеже форматът е различен и има малко повече "плява", на осминафиналите все пак срещат по-скромни на хартия отбори и вероятно загубата на ритъм няма да им попречи да продължат. Обаче при всички положения в големите турнири очаквам титлата да вземе отбор като Англия или Франция, който е тръгнал пестеливо, отколкото такъв като Испания, който е бил много силен в груповата фаза, та не съм голям оптимист за моите хора, въпреки че признавам, че се справят по-добре от очакванията ми.
И сега двата иберийски отбора цъкаха с резервите в третите си мачове, но понеже форматът е различен и има малко повече "плява", на осминафиналите все пак срещат по-скромни на хартия отбори и вероятно загубата на ритъм няма да им попречи да продължат. Обаче при всички положения в големите турнири очаквам титлата да вземе отбор като Англия или Франция, който е тръгнал пестеливо, отколкото такъв като Испания, който е бил много силен в груповата фаза, та не съм голям оптимист за моите хора, въпреки че признавам, че се справят по-добре от очакванията ми.
-
Испания играе като 2008ма при Арагонес. Горе долу същия хъс, агресивен, нападателен и динамичен футбол. Не виждам друг начин да бъдат победени освен след дузпи и карък в редовното време+продълженията, т.е. да си изпуснат головите шансове.
Рашка капут, Буданов салют ! 

- Udoji90
- Контакти:
Ами, те точно по този начин ще отпаднат най-вероятно... :roll: Не срещу Грузия, но след това остават само трудни съперници по пътя. Видя как изпуснаха всичко възможно срещу Италия. Направят ли го пак, са чао. Все пак 2008 имаха Вия и Торес напред. Сега имат Мората/Хоселу, без да искам да ги обиждам.