ЕП 2024 (полуфинал): Нидерландия - Англия - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕП 2024 (полуфинал): Нидерландия - Англия - 1:2 FT
Смешната дузпа на Кейн се коментира НЕ по-малко. Та и тя ще се помни.
Ти специално от футбол не разбираш, коментирай си глупостите с мигрантите там по ти се връзва някой.
По всички правила на играта това е нарушение, някога дори с картон.
Опасна игра с контакт.
Голям хейт срещу Англия, без много зор са на финала, не с атрактивна игра като на Испания но на финал.
Тия дървари от Холандия с какво повече заслужават да са на този етап?
Ако англичаните спечелят финла, някой може да хвърли водите от злоба.
Напълно заслужени финалисти.
Опасна игра с контакт.
Голям хейт срещу Англия, без много зор са на финала, не с атрактивна игра като на Испания но на финал.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
По всички правила на играта, има игра с ръка на Сака секунди преди дузпата.
Ти и тема на разговор нямаш, защото нямаш връзка с реалността. Щом за теб са глупости, си много спряло същество.
НЕразбирачи!
Ти и тема на разговор нямаш, защото нямаш връзка с реалността. Щом за теб са глупости, си много спряло същество.
Като защитник смятам, че това е срамно. По което и да е време, в мач с такава важност" - думите не са на футболист на Нидерландия, а на бившия национал на Англия и настоящ анализатор Гари Невил по повод дузпата във втория полуфинал на Евро 2024.
"Естествено е да блокираш удара, това не е дузпа, дори не е близо до дузпа. Всички се побъркваме, не знаем какво е дузпа. Напълно нормално е в наказателното поле да опиташ да блокираш топката", коментира Невил
Изненада от решението на съдиите изрази и анализаторът на реферите в ITV за европейското Кристина Ункел. "Изненадващо е, че пратиха съдията Феликс Цвайер да гледа повторение, тъй като няма очевидна грешка от негова страна."
"Кейн стреля към вратата без проблеми, кракът му продължава и след това се получава сблъсъкът с Дъмфрис", добавя Ункел.
Английските издания цитираха и бившия шеф на съдиите във Висшата лига Кийт Хакет, който изрази мнението си в платформата X: "Ние ще приемем дузпата. Първоначалната преценка на съдията обаче беше правилна - няма фаул и двамата играчи се стремят към топката."
"Отново VAR се намесва неправилно и по обичайния начин съдията отива до екрана, с един поглед променя решението си и отсъжда дузпа."
НЕразбирачи!
- Udoji90
- Контакти:
[offtopic]Така е, на принципа, че една лъжа, повторена 100 пъти, става истина, ще се помни само ръката на Кукурея и как хрисимите германци били порязани срещу лошите испанци. И почти всички удобно ще забравят как въпросните германци бяха добутани до продълженията с наглото спестяване на поне 2 жълти картона за техен основен футболист.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
bubka написа:Като цяло безлично първенство и след няколко години повечето хора ще помнят максимум 2-3 мача от него, но ръката на Кукурея ще се помни почти от всички ;).
Не,аз ще помня тази смешна дузпа.Трябва да влезе в учебниците,футбола се трансформира в ХАНДБАЛ.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- MASTER_COOL
- Контакти:
ivan56 написа:Ти специално от футбол не разбираш, коментирай си глупостите с мигрантите там по ти се връзва някой.
Опасна игра с контакт.
Евала адаш ! Голям хейт наистина. Отделно не разбирам защо се позволява на Белия ЗЪБ да хейти така в национален ефир :oops: :evil: Голям боклук
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:ivan56 написа:Ти специално от футбол не разбираш, коментирай си глупостите с мигрантите там по ти се връзва някой.
Опасна игра с контакт.
Евала адаш ! Голям хейт наистина. Отделно не разбирам защо се позволява на Белия ЗЪБ да хейти така в национален ефир :oops: :evil: Голям боклук
Защото се позволява и на Иво Ангелов да оргазмира в ефир при всяко полусполучливо отиграване на англичаните. Не ми се мисли какво ще е, ако вземат финала и той коментира. На предното Евро Боби Борисов пи лексотан след дузпите, на тоя не знам какво трябва да му дадат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Дъмфрис за дузпата: Играх за топката, но имаше контакт и знаех, че можеше да се даде
https://sportal.bg/news-2024071115223768176
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Факт, ингилизите ( почти не си спомням да съм бил за тях... Не за даден форум, а като цяло за определен мач, дори и когато на терена имаше по 4-5 човека от Челси ) ... Не играят "нищо" до тук. Нека да използваме тази популярна фенска реплика.
Но не можем да кажем, че някой ги е "надиграл" и е "заслужавал победата' срещу тях.
Аз бях "испанец" в мача им срещу Германия. И да, неглижирах 200 %-вата дузпа при ръката на Кукурея ( играч на Челси, за съжаление ) ... И то с идеята, че един такъв мач, не бива да се решава от подобни ситуации.
Сега съм на същото мнение за Англия.
Да, вероятно един двубой Испания - Швейцария, би бил доста по итересен от Англия - Испания.
Просто швейцарците не оставят когото и да било, да ги доминира.
Но фактите са такива - Англия, с разумна, но в монументални моменти - СТАБИЛНА игра, заслужено е на финал.
А ако действително е толкова слаба, както повечето смятат тук, ами, къде е проблема - испанците ще ги смачкат в най-важният им мач от половин век насам и толкоС ! :)
Ако това действително се случи, аз лично бих поздравил заслужените победители.
Но не можем да кажем, че някой ги е "надиграл" и е "заслужавал победата' срещу тях.
Аз бях "испанец" в мача им срещу Германия. И да, неглижирах 200 %-вата дузпа при ръката на Кукурея ( играч на Челси, за съжаление ) ... И то с идеята, че един такъв мач, не бива да се решава от подобни ситуации.
Сега съм на същото мнение за Англия.
Да, вероятно един двубой Испания - Швейцария, би бил доста по итересен от Англия - Испания.
Просто швейцарците не оставят когото и да било, да ги доминира.
Но фактите са такива - Англия, с разумна, но в монументални моменти - СТАБИЛНА игра, заслужено е на финал.
А ако действително е толкова слаба, както повечето смятат тук, ами, къде е проблема - испанците ще ги смачкат в най-важният им мач от половин век насам и толкоС ! :)
Ако това действително се случи, аз лично бих поздравил заслужените победители.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Eminem написа:По всички правила на играта, има игра с ръка на Сака секунди преди дузпата.
Ти и тема на разговор нямаш, защото нямаш връзка с реалността. Щом за теб са глупости, си много спряло същество.Като защитник смятам, че това е срамно. По което и да е време, в мач с такава важност" - думите не са на футболист на Нидерландия, а на бившия национал на Англия и настоящ анализатор Гари Невил по повод дузпата във втория полуфинал на Евро 2024."Естествено е да блокираш удара, това не е дузпа, дори не е близо до дузпа. Всички се побъркваме, не знаем какво е дузпа. Напълно нормално е в наказателното поле да опиташ да блокираш топката", коментира НевилИзненада от решението на съдиите изрази и анализаторът на реферите в ITV за европейското Кристина Ункел. "Изненадващо е, че пратиха съдията Феликс Цвайер да гледа повторение, тъй като няма очевидна грешка от негова страна."
"Кейн стреля към вратата без проблеми, кракът му продължава и след това се получава сблъсъкът с Дъмфрис", добавя Ункел.Английските издания цитираха и бившия шеф на съдиите във Висшата лига Кийт Хакет, който изрази мнението си в платформата X: "Ние ще приемем дузпата. Първоначалната преценка на съдията обаче беше правилна - няма фаул и двамата играчи се стремят към топката."
"Отново VAR се намесва неправилно и по обичайния начин съдията отива до екрана, с един поглед променя решението си и отсъжда дузпа."
НЕразбирачи!
Няма игра с ръка, щото не е отсъдена.
Точка.
Има си правила а те гласят:
Играта с ръка не се счита за нарушение на правилата в следните ситуации:
** ако топката се удари в ръката на футболист, след като преди това се е отбила в друга част от тялото му или от стоящ наблизо друг футболист.
----
Обяснение
Заради множеството тълкувания на играта с ръка при различни ситуации се налага да бъдат направени по-сериозни уточнения:
Почти невъзможно е да се избегне контакт на топката с ръката при рикошет в друга част на тялото или в друг стоящ наблизо футболист.
Сега отивай да лалаш за мигрантите, форумен драскач.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...